تعداد نتایج: ۱۹۰ | عبارت جستجو: بلا |
1 - با رمز یاحسین(ع) پیروز شدیم حضرت آیتالله خامنهای: «اگر حادثه کربلا و اسوهگیری از آن نبود، انقلاب اسلامی ایران پیروز نمیشد.» ۱۳۷۲/۰۳/۲۶ کد مطلب: 8012 - تاریخ انتشار: 12:47 - 1404/04/14 2 - با رمز یاحسین(ع) پیروز شدیم «اگر حادثه کربلا و اسوهگیری از آن نبود، انقلاب اسلامی ایران پیروز کد مطلب: 8001 - تاریخ انتشار: 19:00 - 1404/04/11 3 - با رمز یا حسین(ع) پیروز شدیم حضرت آیتالله خامنهای: «اگر حادثه کربلا و اسوهگیری از آن نبود، انقلاب اسلامی ایران پیروز نمیشد.» ۱۳۷۲/۰۳/۲۶ کد مطلب: 7981 - تاریخ انتشار: 22:13 - 1404/04/06 4 - احکام بلاد کبیره اقامت ده روز، فرقی میان بلاد کبیره (شهرهای بزرگ) و معمولی نیست و با قصد توطن در یک شهر بزرگ و فراهم کردن لوازم وطنیت در آنجا یا مدتی در آنجا ماندن، تمام آن شهر حکم وطن را در بارهی او پیدا خواهد کرد. همچنین اگر قصد اقامت ده روز در مانند این شهر کند حکم تمام بودن نماز در کد مطلب: 7957 - تاریخ انتشار: 22:16 - 1404/04/01 5 - پیام حضرت آیتاللهالعظمی خامنهای (مدظلهالعالی) به همایش بینالمللی یکصدمین سالگشت بازتأسیس حوزهی علمیهی قم حضرت آیتالله خامنهای رهبر انقلاب اسلامی در پیامی به همایش بینالمللی یکصدمین سالگشت بازتأسیس حوزهی علمیهی قم»، ضمن تبیین عناصر و کارکِردهای گوناگون حوزه به بیان الزامات تحقق یک «حوزه پیشرو و سرآمد» که نوآور، بالنده، بهروز، پاسخگوی مسائل نوپدید، مهذّب، دارای روحیه پیشرفت و مجاهدت و هویت انقلابی و همچنین مستعد برای طراحی نظامات اداره جامعه است، پرداختند و تأکید کردند: مهمترین وظیفه حوزه «بلاغ مبین» است که از برترین مصادیق آن ترسیم خطوط اصلی و فرعی تمدّن نوین اسلامی و تبیین و ترویج و فرهنگسازی آن در جامعه است. کد مطلب: 7728 - تاریخ انتشار: 17:13 - 1404/02/18 6 - خط حزبالله ۴۹۴ | «نهجالبلاغه» و نسبت آن با زمانه ما مطالعه و آموزش نهجالبلاغه، به ویژگیهای بلاغی و کلامی نهجالبلاغه و جایگاه این کتاب در زمانه ما پرداخته است.
خط حزبالله از «تجلیل رهبر معظم انقلاب از برنامههای قرآنی ماه مبارک رمضان» در پایان مجلس عزاداری سالروز شهادت حضرت امام جعفر صادق کد مطلب: 7665 - تاریخ انتشار: 18:17 - 1404/02/05 بازخوانی تأکیدات و توصیههای رهبر انقلاب درباره «نهجالبلاغه» 7 - بازگشت به نهجالبلاغه حضرت آیتالله خامنهای در مناسبتهای گوناگون دربارهی جایگاه نهجالبلاغه و اهمیت مطالعه و اُنس با این کتاب ارزشمند سخن گفتهاند و در سخنرانی نوروزی سال ۱۴۰۴، فعالان فرهنگی را به مطالعه و آموزش نهجالبلاغه توصیه کردند به نهجالبلاغه محتاجتریم
امروز میشود از دیدگاه دقیق و نافذ امیرالمؤمنین علی علیهالسّلام به واقعیتهای جامعه و واقعیتهای جهان نگاه کرد و بسیاری از حقایق را دید و شناخت و علاج آنها را پیدا کرد. لذاست که به نظر ما امروز از همیشه به کد مطلب: 7652 - تاریخ انتشار: 22:09 - 1404/02/02 8 - چرا گلستان و بوستان بخوانیم؟ سعدی بزرگ در گلستان، گذشته از فحوای کلی و مضامین عام که معارف دینی و مبانی عقیدتی و بنیانهای معرفتی است، در بسیاری موارد عیناً مضامین سخنان رسول خدا را تبدیل به شعر کرده است، از جمله این ابیات مشهور که تا سازمان ملل هم رسیده و در ایام فراگیری بلای کرونا، با اجرای درخشانی از ایران و گروه همنوازان از دهها کشور، هزاران هزار بار شنیده شده است: "بنی آدم اعضای یک پیکرند که در آفرینش ز یک گوهرند" هم رسیده و در ایام فراگیری بلای کرونا، با اجرای درخشانی از ایران و گروه همنوازان از دهها کشور، هزاران هزار بار شنیده شده است:
"بنی آدم اعضای یک پیکرند
که در آفرینش ز یک گوهرند
چو عضوی به درد آورد روزگار
دگر عضوها را نماند قرار
تو کز محنت دیگران بیغمی
نشاید کد مطلب: 7648 - تاریخ انتشار: 22:05 - 1404/02/01 9 - راه روشن مدیران کتاب «نهج البلاغه (راه روشن مدیران)» با ارائه چارچوبی جامع و کاربردی برای مدیریت، همگان را دعوت میکند تا با بازنگری در ارزشهای بنیادین و در نظر گرفتن اصول اخلاقی، به سوی مدیریتی نوین و موفق حرکت کنند. این اثر همواره برای کسانی که به دنبال ایجاد تعادل میان ارزشهای دینی و نیازهای مدیریتی هستند، منبعی الهامبخش به شمار خواهد رفت و راهگشای راههای نوین برای تحول در سازمانها محسوب میشود قاعدتا در کتاب نهجالبلاغه ما با نامهها و سخنانی از امیرالمومنین روبرو هستیم که مرتبط با حکمرانی و امر حکومت است.
مقام معظم رهبری پس از آغاز دوران رهبری و ولایت امت اسلامی، سنتی را پایهگذاری کردند و آن شرح فقراتی از نهجالبلاغه در دیدارهایهیئت دولت در کد مطلب: 7645 - تاریخ انتشار: 20:05 - 1404/01/31 10 - کربلای ری حضرت آیتالله خامنهای: «در فضیلت ایشان روایات معروفی وارد شده است. حضرت هادی به یکی از اهالی ری که از زیارت امام حسین میآمد فرمودند: اگر میرفتی عبدالعظیم را زیارت میکردی ثوابی که از زیارت امام حسین علیهالسّلام به تو دادهاند همین را به تو میدادند. ما در جوار جناب عبدالعظیم زندگی میکنیم، شوق کربلا هم داریم، اما کمتر توفیق پیدا میکنیم به زیارت این بزرگوار برویم.» ۱۳۸۲/۰۳/۰۵ کد مطلب: 7616 - تاریخ انتشار: 17:16 - 1404/01/25 به بهانه سالگرد ارتحال احمد آرام مترجم و نویسنده معاصر 11 - مرد آرام واژهها «بنده با ترجمه آثار خارجی به هیچ وجه مخالفتی ندارم، البتّه آن اثر خارجی باید خوب باشد، جهتگیریاش درست باشد، گمراهکننده نباشد؛ امّا متقابلاً روی ترجمه کتابهای داخلی به زبانهای خارجی هم حتماً باید تأکید شود.»
این سخنان را حضرت آیتالله خامنهای درباره اهمیت مسألهی ترجمه، در روز بیستوچهارم اردیبهشت ماه ۱۴۰۳ در پایان بازدید از سیوچهارمین نمایشگاه کتاب تهران بیان کردهاند.
فروردین ۱۳۷۷ سالروز فوت احمد آرام مترجم و نویسنده معاصر است، مترجم تراز و پرکاری که در روز تشییعش، ۱۴۰ نوجوان، تابلوهایی که نام کتابهای او بر آن نقش بسته بود را پیشقراول پیکرش حمل کردند. زبان همکلاسهایش
در غدیر (۱۸ ذیالحجه) ۱۳۲۱ قمری کودکی متولد شد که قرار بود پنجرهای تازه به روی زبان و دانش بگشاید. احمد آرام، مترجم، نویسنده و پژوهشگر نامآشنای ایرانی، در ۱۵ اسفند ۱۲۸۲ شمسی در خانوادهای پرجمعیت در تهران به دنیا آمد. پدرش حاج کد مطلب: 7567 - تاریخ انتشار: 19:13 - 1404/01/13 12 - منشور حکومت علوی همزمان با فرا رسیدن شبهای قدر و ایام شهادت حضرت علی علیه السلام رسانه در یادداشتی به معرفی و بررسی کتاب منشور حکومت علوی پرداخته است. این کتاب شامل شرح هفت خطبه از نهجالبلاغه است که توسط حضرت آیتالله خامنهای در سالهای ۱۳۵۲ و ۱۳۵۳ ایراد شده است. توسط انتشارات انقلاب اسلامی راهی بازار نشر شده است.
آزاده جهاناحمدی به ویژه در قالب نهجالبلاغه، به دست ما رسیده است. این کتاب ارزشمند، مجموعهای از خطبهها، نامهها و حکمتهای امیرالمؤمنین (علیهالسلام) است که در آن، اصول و مبانی حکمرانی اسلامی، به همراه نکات کلیدی در زمینه اخلاق، معنویت و عدالت اجتماعی، به زبانی شیوا کد مطلب: 7549 - تاریخ انتشار: 18:58 - 1404/01/09 13 - گنجینه بیپایان نهجالبلاغه حضرت آیتالله خامنهای در سخنرانی نوروزی سال ۱۴۰۴، فعالان فرهنگی را به مطالعه و آموزش نهجالبلاغه توصیه کردند. کد مطلب: 7516 - تاریخ انتشار: 22:05 - 1404/01/02 گفتوگو با خانم سمیرا اکبری نویسنده کتاب آخرین فرصت 14 - شهیدی که دقیقهای از عمرش را بیهوده تلف نمیکرد! حضرت آیتالله خامنهای در تقریظ بر کتاب «آخرین فرصت»: « ــ این شهید عزیز از سرآمدانِ شهدا است. زندگی پرهیزگارانه، رفتار فداکارانه، و سرانجام غبطهانگیز: شهادت دلاورانه و آگاهانه. گوارا باد این همه بر این بندهی مخلص.. و درود خدا بر امام خمینی که انقلابش توانست چنین گوهرهای نفیسی را استخراج و تربیت کند. نگارش خوب نویسنده و اظهارات صریح و سادهی راویِ رنجکشیده، از امتیازات کتاب است. تیر ماه ۴۰۲»
نوزدهمین پاسداشت ادبیات جهاد و مقاومت همراه با انتشار تقریظ رهبر انقلاب بر کتاب «آخرین فرصت» و گرامیداشت فداکاری خانوادههای ارتش جمهوری اسلامی ایران، پنجشنبه ۹ اسفند ۱۴۰۳ در حرم مطهر حضرت احمد بن موسی الکاظم (شاهچراغ) علیهماالسلام شیراز برگزار شد.
«آخرین فرصت» گذری بر زندگی شهید علی کسایی به روایت همسر ایشان است که با نثری روان و زیبا به رشته تحریر درآمده است. شهید کسایی، معلم و مفسر نهجالبلاغه و مسئول عقیدتی سیاسی مرکز پیاده ارتش شیراز بود. وی در ۲۱ مردادماه ۱۳۶۶ در منطقه سومار به شهادت میرسد. و از شاگردان کلاس نهج البلاغهی شهید کسایی بود ــ شهید علی کسایی به مؤسسه معرفی شد. با همان معرفی اولیه متوجه شدیم که با یک شهید گمنام و مظلوم، در عین حال شاخص روبرو هستیم. مصاحبههای اولیه با خانواده و دوستان آغاز شد و هر چه پیش رفتیم، بیشتر مطمئن شدیم که باید به صورت کد مطلب: 7403 - تاریخ انتشار: 17:18 - 1403/12/10 15 - اشاره صبح امروز رهبر انقلاب به حضور سال گذشته شهید رئیسی در نمایشگاه توانمندیهای تولید داخلی رهبر انقلاب صبح امروز در دیدار تولیدکنندگان و فعالان اقتصادی بخش خصوصی: «من پیشنهاد میکنم مسئولین کشور بیایند این نمایشگاه را ببینند؛ قبلاً هم در دورهی گذشته همین درخواست را کردیم؛ [مسئولین] اگر ندیدند بیایند ببینند. رؤسای محترم قوا، مسئولین مختلف بیایند ببینند این نمایشگاه را. سال گذشته من همین درخواست را کردم، رئیسجمهور شهید، آقای رئیسی ــ خدا رحمتش کند ــ بعد از یکی دو روز آمد اینجا این نمایشگاه را دید؛ بیش از آنچه من در این نمایشگاه توقّف کرده بودم ــ شاید دو برابر ــ توقّف کرد، و بیش از من خوشحال و خرسند شد؛ یقین دارم مسئولین کشور، رؤسای قوا و مسئولین مختلف همین حالت را پیدا خواهند کرد.» ۱۴۰۳/۱۱/۳ کد مطلب: 7219 - تاریخ انتشار: 18:51 - 1403/11/04 16 - مدافعان حرم؛ مدافعان وطن حضرت آیتالله خامنهای: «نیروهای ما، هم در عراق، هم در سوریه حضور پیدا کردند به دو علّت: یک علّت «حفظ حرمت اعتاب مقدّسه» بود... در سامرّا مشاهده کردید؛ بعدها به کمک آمریکاییها، گنبد مطهّر سامرّا را از بین بردند و تخریب کردند. این کار را میخواستند در نجف بکنند، در کربلا بکنند، در کاظمین بکنند، در دمشق بکنند... یک علّت دیگر، «مسئلهی امنیّت» بود. مسئولین خیلی زود و بوقت فهمیدند که اگر چنانچه جلوی این ناامنی در آن جاها گرفته نشود، سرایت میکند میآید اینجا، سرتاسر کشور بزرگ ما را ناامنی خواهد گرفت. ناامنی فتنهی داعش هم یک چیز معمولی نبود؛ شما یکایک نمونههایی که پیش آمد، یادتان هست؛ در حادثهی شاهچراغ، حادثهی کرمان، حادثهی مجلس و امثال اینها.» ۱۴۰۳/۰۹/۲۱ کد مطلب: 7079 - تاریخ انتشار: 20:52 - 1403/10/06 17 - فَوَالله ما غُزِی قومٌ قَطُّ فی عُقرِ دارهِم اِلّا ذَلّوا نهجالبلاغه، خطبهی ۲۷؛ «فَوَاللَهِ مَا غُزِیَ قَومٌ قَطُّ فی عُقرِ دارِهِم اِلّا ذَلّوا»
کد مطلب: 7020 - تاریخ انتشار: 20:04 - 1403/09/25 گفتوگو با حجتالاسلام والمسلمین مصطفی علما، نماینده مجلس خبرگان و نماینده پیشین ولیفقیه در استان کرمانشاه 18 - مثل آب بر آتش در شامگاه یکشنبه ۲۱ آبان ۱۳۹۶، زمینلرزهای به بزرگی ۷.۳ ریشتر در نزدیکی ازگله، استان کرمانشاه در نزدیکی مرز ایران و عراق رخ داد. حضرت آیتالله خامنهای در اولین ساعات صبح روز دوشنبه ۲۹ آبان ۱۳۹۶، برای بازدید از مناطق زلزلهزده بهصورت سرزده وارد کرمانشاه شدند. ایشان در جمع مردم شهرستان زلزلهزدهی سرپلذهاب کرمانشاه فرمودند: «خیلی مایل بودیم که در وقتی به شهر شما بیاییم که دلهای شما شاد باشد، زندگی شما خرم باشد؛ دوست نداشتیم در شرایطی به این شهر عزیز و میان شما مردم مهربان و باوفا بیاییم که دچار غم و حادثه و بلا و مصیبت شدهاید، برای ما خیلی تلخ است.» ۱۳۹۶/۰۸/۲۹ خسارتی که در پی زلزلهی سرپل ذهاب اتفاق افتاد چگونه بود؟ و چه نیازی بود که خود حضرت آقا به این منطقه سفر کنند؟
قصه بسیار بزرگی بود و اهمیت زیادی داشت. شدت زلزلهی سرپل ذهاب از بم بیشتر بود، اما تعداد کشتهها کمتر بود. من خودم بم را دیده بودم و شرایط آنجا بسیار کد مطلب: 6979 - تاریخ انتشار: 19:50 - 1403/09/16 19 - عطر سیب از کربلای ضاحیه «پنجره» متفاوتی به نوحهخوانی در شب شهادت حضرت فاطمهزهرا سلاماللهعلیها در حسینیه امام خمینی(ره). کد مطلب: 6973 - تاریخ انتشار: 20:12 - 1403/09/15 گفتوگویی اختصاصی با آقای دکتر لاریجانی 20 - «با روحیهای که در رزمندگان حزبالله دیدم، مطمئناً پیروز میشوند» آقای دکتر علی لاریجانی مشاور رهبر معظم انقلاب اسلامی و عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام هفته گذشته با سفر به سوریه و لبنان، پیامی را از سوی حضرت آیتالله خامنهای، به آقایان بشار اسد رئیسجمهوری سوریه و نبیهبری رئیس مجلس لبنان ابلاغ کرد. این سفر بازخوردهای زیادی به نفع جبهه مقاومت در رسانههای منطقهای و بینالمللی داشت و مورد تحلیل و ارزیابیهای مختلفی قرار گرفت. عنوان سؤال اول میخواستم بپرسم از خدمت حضرتعالی که بستر و فرآیندی که قبل از سفر اتفاق افتاد تا این سفر شکل گرفت و به آنجا تشریف بردید چه بود و چه مقدماتی داشت و پس از سفر به سوریه و لبنان، نگاه دولت آقای بشار اسد و جناب آقای نبیه بری و دولت لبنان را به حمایت ایران از کد مطلب: 6903 - تاریخ انتشار: 18:29 - 1403/09/02 |