تعداد نتایج: ۵ | عبارت جستجو: بوشهر |
پرونده «حوزه پیشرو و سرآمد» 1 - گفتوگو با حجتالاسلام والمسلمین غلامعلی صفایی بوشهری همایش بینالمللی یکصدمین سالگشت بازتأسیس حوزهی علمیهی قم» صبح چهارشنبه ۱۷ اردیبهشت ۱۴۰۳ با قرائت پیام حضرت آیتالله خامنهای رهبر انقلاب اسلامی به حوزه «پیشر و سرآمد» در مدرسه علمیه حضرت امام کاظم علیهالسلام شهر قم برگزار شد. مطرح شده در این گفتوگو:
بیتردید حوزههای علمیه از همان زمان تشکیل آن در مدینه توسط امام صادق علیهالسلام، در خط مقدم دفاع مقدس معرفتی بوده است.
پیام رهبر معظم انقلاب در راستای احیای بهروز و بالندگی این منبع عظیم آسمانی یعنی حوزه علمیه قم است و کد مطلب: 7752 - تاریخ انتشار: 17:49 - 1404/02/23 2 - بومنوشت؛ علیه نگاه مرسومِ بومینویسی کتابی وجود دارد به نام «خالو نکیسا، بناتالنعش و یوزپلنگ» نوشتهی ایرج صغیری. داستانهای این مجموعه همگی در جنوب ایران اتفاق میافتند و به همین خاطر کتاب قریب به دویست سیصد لغت به لهجه بوشهری در خود دارد؛ لغاتی که در آخر کتاب به شکل یک واژهنامه کوچک کنار هم جمع شدهاند. علاوه بر این لغات نامأنوس و محل رویدادها، خود وقایع نیز نسبت روشنی با زیستِ مردم این نواحی دارند اما آیا مجموع این عوامل توانستهاند کاری کنند که این کتاب را یک نمونه «ادبیات فولکلور» یا «بومینویسی» بدانیم؟ بازنمایی جهانِ زیسته بومِ بوشهر تصنعی بودن داستانها مشهود است. اما بنابر این ادعا بومینویسی چیست؟ یا دقیقتر برای جلوگیری از اختلاط با نگرهی مرسوم، «بومنوشت» چیست؟
پاسخ این سوال را بهتر از هر جا نزد کسانی که دایره وسیع مطالعه رمان و داستان دارند، کد مطلب: 1433 - تاریخ انتشار: 08:02 - 1403/01/18 3 - تلاشهای 2 روحانی، قاتل کنگانی را از قصاص نجات داد تلاشهای 2 روحانی در بخش سیراف شهرستان کنگان استان بوشهر، قاتل کنگانی را از قصاص نجات داد. در مراجع قانونی در استان بوشهر، رضایت و گذشت خویش را به صورت قانونی اعلام و به آیه شریفه «وَ مَنْ أَحْیَاهَا فَکَأَنَّمَا أَحْیَا النَّاسَ جَمِیعاً» عمل کردند.
پایان کد مطلب: 4651 - تاریخ انتشار: 15:02 - 1402/01/13 4 - بومنوشت؛ علیه نگاه مرسومِ بومینویسی کتابی وجود دارد به نام «خالو نکیسا، بناتالنعش و یوزپلنگ» نوشتهی ایرج صغیری. داستانهای این مجموعه همگی در جنوب ایران اتفاق میافتند و به همین خاطر کتاب قریب به دویست سیصد لغت به لهجه بوشهری در خود دارد؛ لغاتی که در آخر کتاب به شکل یک واژهنامه کوچک کنار هم جمع شدهاند. علاوه بر این لغات نامأنوس و محل رویدادها، خود وقایع نیز نسبت روشنی با زیستِ مردم این نواحی دارند اما آیا مجموع این عوامل توانستهاند کاری کنند که این کتاب را یک نمونه «ادبیات فولکلور» یا «بومینویسی» بدانیم؟ بازنمایی جهانِ زیسته بومِ بوشهر تصنعی بودن داستانها مشهود است. اما بنابر این ادعا بومینویسی چیست؟ یا دقیقتر برای جلوگیری از اختلاط با نگرهی مرسوم، «بومنوشت» چیست؟
پاسخ این سوال را بهتر از هر جا نزد کسانی که دایره وسیع مطالعه رمان و داستان دارند، کد مطلب: 3456 - تاریخ انتشار: 08:29 - 1401/07/16 5 - رونمایی از سردیس شهید سلیمانی در کرانه خلیج فارس
درآستانه دومین سالگرد شهادت حاج قاسم سلیمانی، از سردیس این سردار شهید در کرانه خلیج فارس رونمایی شد. حوزه هنری استان بوشهر ظهر امروز در آیین رونمایی از تندیس سردار شهید حاج قاسم سلیمانی گفت: کاروان هنری روایت حبیب در آستانه دومین سالگرد شهادت سپهبد حاج قاسم سلیمانی با اجرای برنامههای هنری به مدت ۳ روز برنامههای متعددی برگزار میشود.
امید پارساییفر کد مطلب: 1456 - تاریخ انتشار: 11:34 - 1400/09/28 |