تعداد نتایج: ۱۶ | عبارت جستجو: تسخیر لانه جاسوسی |
1 - شکست فرعونیّت آمریکایی حضرت آیتالله خامنهای پس از مطالعهی کتاب «ایستگاه خیابان روزوِلت» که روایتی از تسخیر لانه جاسوسی آمریکا با استفاده از اسناد به دست آمده از سفارت است، تقریظی بر آن نوشتند. آمریکا را از ایران با تسخیر لانه جاسوسی
امام عزیز ما، آن مرد یگانهی تاریخ ما، در مقابل طرح کاپیتولاسیون و مصونیت آمریکائیها - که آن روز در ایران همهکاره بودند - ایستاد و به خاطر این اعتراض، روز ۱۳ آبان با حال غربت و تنهائی، به وسیلهی مزدوران آمریکا از ایران کد مطلب: 6835 - تاریخ انتشار: 18:39 - 1403/08/19 گفتاری از دکتر حسین محمدی سیرت استاد دانشکده معارف اسلامی و علوم سیاسی دانشگاه امام صادق(ع)، 2 - فاصله گرفتن از تاریخنگاری شعاری در ایستگاه خیابان روزولت حضرت آیتالله خامنهای در تقریظ بر کتاب «ایستگاه خیابان روزوِلت» ضمن تجلیل از گزارشی متقن و پرفایده این کتاب از حادثهی مهم تسخیر لانهی جاسوسی در سال ۵۸، نبود چنین روایتهایی را یکی از خلأهای رسانهئی و تبلیغاتی ما دانستند. نثر روان و رسا و تحقیق و تحلیلهای منطقی و صادقانه و قانعکننده از دیگر ویژگیهایی بود که رهبر انقلاب در تقریظ بر این کتاب به آن اشاره کردند. خیابان روزولت، که به بهانه تسخیر لانه جاسوسی آمریکا بخشی از دوره تاریخی ایران، تاریخ پهلوی، را روایت میکند، شاید از آن کتاب انتزاعی درس انقلاب اسلامی بهتر است و میتواند جایگزین آن شود. حداقل میتوان در کنار آن نوع کتابهای انتزاعی و نظری، از قالب روایی نیز کد مطلب: 6816 - تاریخ انتشار: 13:22 - 1403/08/16 پرونده تحلیل و بررسی کتاب «ایستگاه خیابان روزوِلت» 3 - مظلومیت ملت ایران در نگارش تاریخ محسوس است آئین انتشار تقریظ رهبر انقلاب بر کتاب «ایستگاه خیابان روزولت» روز چهارشنبه ۹ آبان ۱۴۰۳ در مؤسسه پژوهشی فرهنگی انقلاب اسلامی برگزار شد. در این نشست، جمعی از کارشناسان و پژوهشگران تاریخ معاصر ایران و فعالان حادثه تسخیر لانه جاسوسی آمریکا در ۱۳ آبان ۱۳۵۸ در این آئین حضور داشتند.
آقای عباس سلیمینمین، پژوهشگر تاریخ معاصر، در این مراسم به حرکت بزرگوارانه ملت ایران در تاریخ انقلاب اشاره کردند و تسخیر لانه جاسوسی را حاصل عملکرد توطئهآمیز آمریکا در ایرانِ بعداز انقلاب دانستند میگویم تولید این اثر را هم به آقای محبوبی و هم به جناب آقای خزایی، چرا که گامی در جهت دفاع از مظلومیت ملت ایران محسوب میشود. امروز مظلومیت ملت ایران را در نگارش تاریخ به صورت محسوس میبینیم. یکی از این موارد بحث تسخیر سفارت آمریکاست، اما مهمتر از این نوع عمل کد مطلب: 6811 - تاریخ انتشار: 17:29 - 1403/08/15 گفتوگو با استاد قاسم تبریزی رئیس بخش تخصصی مطالعات انقلاب اسلامی کتابخانهی مجلس شورای اسلامی 4 - کرسیهای استعمار شناسی راه بیاندازیم حضرت آیتالله خامنهای در تقریظ بر کتاب «ایستگاه خیابان روزوِلت» ضمن تجلیل از گزارشی متقن و پرفایده این کتاب از حادثهی مهم تسخیر لانهی جاسوسی در سال ۵۸، نبود چنین روایتهایی را یکی از خلأهای رسانهئی و تبلیغاتی ما دانستند. نثر روان و رسا و تحقیق و تحلیلهای منطقی و صادقانه و قانعکننده از دیگر ویژگیهایی بود که رهبر انقلاب در تقریظ بر این کتاب به آن اشاره کردند. از حوادث مهم کشور، مانند تسخیر لانه جاسوسی، امروزه جزو خلأهای دانشی و تاریخی ماست. میخواستم بدانم علت این کمبودها چیست و کدام نهادها در شکلگیری این خلاها نقش داشتهاند.
بسم الله الرّحمن الرّحیم. بله، متأسفانه، علیرغم تاکیدات حضرت امام(ره)، شهید بهشتی، شهید کد مطلب: 6810 - تاریخ انتشار: 18:28 - 1403/08/14 روایت تسخیر لانه جاسوسی آمریکا 5 - ایستگاه خیابان روزوِلت از مهمترین نقاط قوت کتاب ایستگاه روزوِلت، استفاده از مدارک مستند خارجی و داخلی است که برای اولینبار در این کتاب رونمایی میشوند؛ اسنادی از وزارت امور خارجه آمریکا، وزارت دفاع آمریکا، نخست وزیری بریتانیا و وزارت امور خارجه آن و حتی اسناد دولتی کانادا، استرالیا و کشورهای مشترکالمنافع؛ مستنداتی که پیش از این دیده و شناخته نشدهاند
حنانه سالمی ابعاد جدیدی از اتفاق پرشور تسخیر لانه جاسوسی را برای مخاطب، ضمن شرح دادن آن، بیان و منتقل میکند؛ تا جایی که شما در حین مطالعه کتاب ایستگاه روزوِلت با خودتان میگویید «که اینطور!» «به این سادگیها هم که فکر میکردم نبود.»
ماجرای «ایستگاه خیابان کد مطلب: 6805 - تاریخ انتشار: 18:04 - 1403/08/13 گفتاری از آقای رضا سیفاللهی، عضو شورای مرکزی دانشجویان پیرو خط امام و از فعالان اصلی تسخیر لانهی جاسوسی آمریکا در تهران 6 - «ایستگاه خیابان روزولت» کتاب مرجع در موضوع تسخیر لانه است تقریظ حضرت آیتالله خامنهای بر کتاب «ایستگاه خیابان روزوِلت» روز چهارشنبه ۹ آبان ۱۴۰۳ منتشر شد. این کتاب روایتی مستند از تسخیر سفارت آمریکا در تهران به قلم محمد محبوبی است که در ۶۰۸ صفحه توسط مؤسسه مطالعات و پژوهشهای سیاسی به چاپ رسیده است. در بخشی از متن تقریظ آمده است: «این، گزارشی متقن و پرفایده از یک حادثهی مهم در تاریخ انقلاب یعنی تسخیر لانهی جاسوسی در سال ۵۸ است. این کتاب پُرکنندهی یکی از خلأهای رسانهئی و تبلیغاتی ما است.» بیش از ما در زمینه روایت از تسخیر لانه جاسوسی کار کرده است. متأسفانه برخی از ایادی داخلی دشمن نیز در این زمینه نقش دارند. با یکی از اساتید دو ساعت در رادیو مناظره مستقیم داشتم، ایشان استاد روابط بینالملل هستند. جمله اول را بیرحمانه آغاز کرد. من هم نمیدانستم که طرف بحث کد مطلب: 6802 - تاریخ انتشار: 17:15 - 1403/08/13 گفتاری از معاون دفتر مقام معظم رهبری 7 - تسخیر لانه جاسوسی با حمایت امام(ره) به انقلاب دوم تبدیل شد آئین انتشار تقریظ رهبر انقلاب بر کتاب «ایستگاه خیابان روزوِلت» روز چهارشنبه ۹ آبان ۱۴۰۳ در مؤسسه پژوهشی فرهنگی انقلاب اسلامی برگزار شد. در این نشست، جمعی از کارشناسان و پژوهشگران تاریخ معاصر ایران و فعالان حادثه تسخیر لانه جاسوسی آمریکا در ۱۳ آبان ۱۳۵۸ در این آئین حضور داشتند.
آقای مهندس حسین محمدی معاون دفتر مقام معظم رهبری در این مراسم با بیان خاطراتی از تسخیر لانه جاسوسی به روایت شنیده نشدهای از پیام امام خمینی رحمهالله به دانشجویان انقلابی تسخیرکننده لانه جاسوسی آمریکا در تهران در ۱۳ آبان ۱۳۵۸ اشاره کرد. باب شکر نعمت بزرگ کار عظیم تألیف کتاب «ایستگاه خیابان روزوِلت» و این جلسه، نکتهای به ذهنم رسید که بگویم. ببینید، در قرآن آمده است: «لَئِنْ شَکَرْتُمْ لَأَزِیدَنَّکُمْ». این جلسه رونمایی از تقریظ حضرت آیتالله خامنهای از این کتاب، مصداقی از شکرگزاری کد مطلب: 6789 - تاریخ انتشار: 18:08 - 1403/08/11 8 - «ایستگاه خیابان روزوِلت» گزارشی متقن و پرفایده رهبر انقلاب بر کتاب «ایستگاه خیابان روزولت»
تقریظ حضرت آیتالله خامنهای بر کتاب «ایستگاه خیابان روزوِلت»، صبح (چهارشنبه ۹ آبان ۱۴۰۳) طی مراسمی در مؤسسه پژوهشی فرهنگی انقلاب اسلامی با حضور نویسنده کتاب، کارشناسان و پژوهشگران تاریخ معاصر ایران و کد مطلب: 6786 - تاریخ انتشار: 11:46 - 1403/08/10 9 - گفتوگو با حجتالاسلام والمسلمین خزاعی ئین انتشار تقریظ رهبر انقلاب بر کتاب «ایستگاه خیابان روزولت» صبح امروز (چهارشنبه ۹ آبان ۱۴۰۳) در مؤسسه پژوهشی فرهنگی انقلاب اسلامی برگزار شد. جمعی از کارشناسان و پژوهشگران تاریخ معاصر ایران و فعالان حادثه تسخیر لانه جاسوسی آمریکا در ۱۳ آبان ۱۳۵۸ در این آئین حضور داشتند. کد مطلب: 6784 - تاریخ انتشار: 11:35 - 1403/08/10 گفتوگو با نویسنده کتاب «ایستگاه خیابان روزولت» 10 - تاریخ تسخیر لانه جاسوسی، منطقه محروم تاریخنگاری است حضرت آیتالله خامنهای اخیراً پس از مطالعهی کتاب «ایستگاه خیابان روزوِلت» که روایتی از تسخیر لانه جاسوسی آمریکا با استفاده از اسناد به دست آمده از سفارت است، تقریظی نگاشتهاند که، صبح امروز (چهارشنبه ۹ آبان ۱۴۰۳) طی مراسمی در مؤسسه پژوهشی فرهنگی انقلاب اسلامی با حضور نویسنده کتاب، کارشناسان و پژوهشگران تاریخ معاصر ایران و جمعی از فعالان حادثهی تسخیر لانهی جاسوسی آمریکا در تهران در ۱۳ آبان ۱۳۵۸، منتشر شد: « ـ این، گزارشی متقن و پرفایده از یک حادثهی مهم در تاریخ انقلاب یعنی تسخیر لانهی جاسوسی در سال ۵۸ است.
این کتاب پُرکنندهی یکی از خلأهای رسانهئی و تبلیغاتی ما است. ما به جنگ روایتها در پیکارهای جهانی توجه لازم را نکردهایم و دشمنان و بدخواهان ما از غفلت ما بهره برده و بسیاری از حوادث را وارونه نشان دادهاند.
باید از نویسندهی این کتاب و تلاش ارزشمندش قدردانی شود بخاطر اقدام هشیارانهاش در این عرصهی مهم. نثر کتاب روان و رسا و تحقیق و تحلیلهای آن منطقی و صادقانه و قانعکننده است.
ـ نام انتخاب شده برای کتاب عالی است.» مهر ماه ۱۴۰۳ که چرا سراغ نوشتن موضوع تسخیر لانه جاسوسی رفتید؟ چه دغدغهای باعث شد این سوژه را انتخاب کنید و از نظر شما، اهمیت آن چیست؟ در این باره کمی برای ما توضیح دهید.
موضوع تسخیر سفارت آمریکا در تهران در سال ۵۸ یکی از مسائلی است که منابع فارسی مربوط به آن بسیار محدود است. چه کد مطلب: 6783 - تاریخ انتشار: 11:27 - 1403/08/10 گفتوگوی تفصیلی با آقای حسن بهشتیپور، تحلیلگر مسائل سیاسی 11 - تسخیرکنندگان لانه، نگران تکرار ۲۸مرداد بودند حضرت آیتالله خامنهای اخیراً پس از مطالعهی کتاب «ایستگاه خیابان روزوِلت» که روایتی از تسخیر لانه جاسوسی آمریکا با استفاده از اسناد به دست آمده از سفارت است، تقریظی نگاشتهاند که روز چهارشنبه و در آستانهی سالگرد ۱۳ آبان منتشر خواهد شد. «ایستگاه خیابان روزوِلت» از کتابهای مؤسسه مطالعات و پژوهشهای سیاسی است که زمستان ۱۴۰۲ روانه بازار نشر شده و به روایتی مستند از تسخیر سفارت آمریکا در تهران پرداخته است. این کتاب با اشاره به فعالیتهای اطلاعاتی و عملیاتی آمریکا در ایران پس از انقلاب، شرح جامعی از روابط ایران و آمریکا از روز تسخیر سفارت در آبان ۱۳۵۸ تا آزادی گروگانها در دی ۱۳۵۹ ارائه داده و همچنین شماری از اسناد منتشرنشده سرویس اطلاعاتی آمریکا را برای نخستین بار منتشر کرده است جهان.
چه شد که ماجرای تسخیر لانه جاسوسی آمریکا به پایان رسید و اصلاً چرا اینقدر طولانی شد و به درازا کشید؟ شاید روزهای اول تصور نمیشد که این جریان قرار است بیش از یک سال به طول بینجامد.
ابتدا درباره طولانی شدن ماجرا، یعنی چه شد که ماجرای ۴۴۴ روز طولانی شد. خب، کد مطلب: 6777 - تاریخ انتشار: 13:15 - 1403/08/09 محمدمهدی اسلامی، معاون پژوهشی سابق مؤسسه مطالعات و پژوهشهای سیاسی 12 - روایتی از چگونگی نگارش کتاب «ایستگاه خیابان روزوِلت» حضرت آیتالله خامنهای اخیراً پس از مطالعهی کتاب «ایستگاه خیابان روزوِلت» که روایتی از تسخیر لانه جاسوسی آمریکا با استفاده از اسناد به دست آمده از سفارت است، تقریظی نگاشتهاند که روز چهارشنبه و در آستانهی سالگرد ۱۳ آبان منتشر خواهد شد. «ایستگاه خیابان روزوِلت» از کتابهای مؤسسه مطالعات و پژوهشهای سیاسی است که زمستان ۱۴۰۲ روانه بازار نشر شده و به روایتی مستند از تسخیر سفارت آمریکا در تهران پرداخته است. این کتاب با اشاره به فعالیتهای اطلاعاتی و عملیاتی آمریکا در ایران پس از انقلاب، شرح جامعی از روابط ایران و آمریکا از روز تسخیر سفارت در آبان ۱۳۵۸ تا آزادی گروگانها در دی ۱۳۵۹ ارائه داده و همچنین شماری از اسناد منتشرنشده سرویس اطلاعاتی آمریکا را برای نخستین بار منتشر کرده است چند ماهی بود که در مؤسسه مطالعات و پژوهشهای سیاسی مشغول به فعالیت شده بودم که رهبر معظم انقلاب در دیدار خود با دانشآموزان از اینکه تاریخ شروع اختلافات ایران و آمریکا را برخی تحریف میکنند گله کردند و با اشاره به کودتای ۲۸ مرداد ۱۳۳۲ علیه دولت مصدق گفتند: کد مطلب: 6773 - تاریخ انتشار: 13:22 - 1403/08/08 13 - روایت کمتر دیده شده رهبر انقلاب درباره کارشکنی لیبرالها علیه تسخیر لانه جاسوسی
باید بگویم که مبارزه با آمریکا در نهضت عظیم اسلامی ما یکی از خطوط اصلی و لاینفک این نهضت از آغاز تا تسخیر لانه جاسوسی که اوج این مبارزه به حساب میآمد بود و تا امروز هم هست. در سال ۴۲ امام اعلان کردند رئیسجمهور آمریکا منفورترین مردم در نزد ملت ایران است، یعنی امام آن روز با این جمله یک حرکت سیاسی - تبلیغاتی عظیمی را برضد سیاست آمریکا در ایران انجام دادند. الله خامنه ای، به موضوع تسخیر لانه جاسوسی پرداخته بود که متن آن بدین شرح است:
سؤال:
در آستانه ی سالگرد سیزدهم آبان هستیم، بدین مناسبت خواهشمند است انگیزه تبعید امام به خارج از کشور در سال ۴۳ را بیان فرمایید.
جواب:
بسم الله الرحمن الرحیم
انگیزه تبعید امام در سال کد مطلب: 3686 - تاریخ انتشار: 10:40 - 1401/08/14 به مناسبت سیزده آبان و روز ملی مبارزه با استکبار 14 - مجموعه نماهنگ | انقلاب دوم پایگاه اطلاعرسانی KHAMENEI.IR، به مناسبت سیزدهم آبان، روز ملی مبارزه با استکبار جهانی، مجموعه نماهنگ «انقلاب دوم» را منتشر میکند. رهبر انقلاب در مصاحبه با سازمان دانشجویی حزب جمهوری اسلامی:
«در هنگامى که اصل حادثه واقع شد، ما در ایران نبودیم؛ من و آقاى هاشمى مکّه مشرّف بودیم. ایّام حج بود و یادم میآید یک شبى روی پشت بام [ساختمان] بعثه در مکّه نشسته بودیم یا دراز کشیده بودیم و میخواستیم کد مطلب: 1300 - تاریخ انتشار: 16:07 - 1400/08/17 15 - بیانات کمتر دیدهشده رهبرانقلاب درباره تسخیر لانه جاسوسی + فیلم
به مناسبت فرارسیدن سالروز تسخیر لانه جاسوسی فیلمی از بیانات کمتر دیدهشده رهبر معظم انقلاب درخصوص تسخیر لانه جاسوسی منتشر شده است. کد مطلب: 1249 - تاریخ انتشار: 11:24 - 1400/08/13 16 - بیانات کمتر دیدهشده رهبرانقلاب درباره تسخیر لانه جاسوسی + فیلم
به مناسبت فرارسیدن سالروز تسخیر لانه جاسوسی فیلمی از بیانات کمتر دیدهشده رهبر معظم انقلاب درخصوص تسخیر لانه جاسوسی منتشر شده است. کد مطلب: 1248 - تاریخ انتشار: 11:24 - 1400/08/13 |