تعداد نتایج: ۱۳ | عبارت جستجو: تمدن نوین اسلامی |
1 - خط حزبالله ۴۵۸ | قدم به قدم تا تمدن نوین اسلامی و پنجاه و هشتمین شمارهی هفتهنامهی «خط حزبالله» همزمان با راهپیمایی عظیم اربعین منتشر شد.
خط حزبالله در یادداشت هفته این شماره به مناسبت اربعین به این پرسش پاسخ داده است که ظهور پدیدهی جهانی اربعین حسینی، در دوران افول مکاتب غربی چه کد مطلب: 6347 - تاریخ انتشار: 19:59 - 1403/05/31 2 - پای درس آقا| امام پدیدآورنده تمدن نوین اسلامی است رهبری میفرمایند: شما امروز به ملّت ایران نگاه کنید، این دست مبارک امام است که این حالت را به وجود آورده، مردم دنبال این هستند که تمدّن نوین اسلامی را تشکیل بدهند. پدیدآورنده تمدن نوین اسلامی است
آن دورانی که نهضت شروع شد و امام وارد میدان شدند، با همه شعارهایی که حالا بعضی از احزاب و بعضی و از گروهها و گروهکها میدادند که خیلی محدود و کوچک هم بودند در نگاه مردم آیندهای دیده نمیشد. یعنی مردم یک افق و کد مطلب: 4955 - تاریخ انتشار: 11:11 - 1402/03/14 3 - وزیر ارشاد: حضور نوجوانان و خردسالان رنگ و بوی متفاوتی به نمایشگاه قرآن داده است وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در جدیدترین نوشته خود پس از بازدید از نمایشگاه قرآن به حضور و مشارکت چشمگیر نوجوانان و خردسالان قرآنی در نمایشگاه امسال اشاره کرد. و در نهایت برپایی «تمدن نوین اسلامی» است.
در جدیدترین نوشته وزیر فرهنگ در فضای مجازی آمده است: «سی امین نمایشگاه قرآن امسال در حالی در مصلی تهران در حال برگزاری است که حضور و مشارکت چشمگیر نوجوانان و خردسالان قرآنی که بعضاً نخستین تجربه روزه داری را پشت سر کد مطلب: 4731 - تاریخ انتشار: 16:07 - 1402/01/19 4 - حمایت ۵۰ میلیون تومانی مرکز تخصصی تمدن نوین اسلامی از طرحهای پژوهشی و پایاننامهها مرکز تخصصی تمدن نوین اسلامی که در استان قم مشغول به کار است و رسالت خود را تمدنسازی قرار داده است، از آثار و طرحهای پژوهشی و پایاننامههای حوزوی تا سقف 50 میلیون تومان حمایت میکند. خبرگزاری فارس، مرکز تخصصی تمدن نوین اسلامی که در استان قم مشغول به کار است و رسالت خود را تمدنسازی قرار داده است، با همکاری کانون بررسیهای بنیادین انقلاب اسلامی، در راستای تبیین و گفتمانسازی مبانی و معارف انقلاب اسلامی ۴ طرح را در دستور کار قرار داده کد مطلب: 4012 - تاریخ انتشار: 19:30 - 1401/09/12 5 - پای درس آقا| هدف غایی وحدت اسلامی رسیدن به تمدن نوین جهان اسلام است رهبری میفرمایند: مرحله بالاتر وحدت اسلامی این است که همه دنیای اسلام متّحد بشوند در جهت رسیدن به تمدّن نوین اسلامی. این چیزی است که جمهوری اسلامی هدف غایی قرار داده. منتها تمدّن متناسب با این زمان، تمدّن نوین اسلام. نقل از خبرگزاری فارس، ۱۲ تا ۱۷ ربیعالاول را هفته «وحدت» نام نهادند تا تذکری بر اخوت دینی و انسجام ملی بین ایرانیان و بلکه جهان اسلام باشد. سخنان حضرت آیتاللهالعظمی خامنهای را در این باب میخوانیم.
مراتب وحدت اسلامی
وحدت مراتبی دارد، اتّحاد دنیای کد مطلب: 3485 - تاریخ انتشار: 10:59 - 1401/07/18 6 - کتاب «تاملاتی در منظومه فکری امام خامنهای» منتشر شد پیشرانهای تمدن نوین اسلامی، مدل خودسازی موثر در دولتسازی، تدوین الزامات شناختی و فراشناختی دشمنشناسی، تدوین الزامات راهبردی تحولخواهی و تحولآفرینی در منظومه فکری رهبر انقلاب از جمله مهمترین مدلهای تدوین شده توسط نویسنده است. کند.
پیشرانهای تمدن نوین اسلامی، مدل خودسازی موثر در دولتسازی، تدوین الزامات شناختی و فراشناختی دشمنشناسی، تدوین الزامات راهبردی تحولخواهی و تحولآفرینی، عدالت و مبارزه با فساد در منظومه فکری مقام معظم رهبری از جمله مهمترین مدلهای تدوین شده کد مطلب: 1430 - تاریخ انتشار: 19:02 - 1400/09/22 مدیر حوزههای علمیه در جمع دانشجویان اندونزی:
7 - نشانههای ظهور تمدن نوین اسلامی در انقلاب اسلامی ایران نمایان است
آیتالله اعرافی در تبیین اندیشه مقام معظم رهبری در زمینه تمدن نوین اسلامی خاطرنشان کرد: ما افراط نکرده و نمیگوییم که تمام تئوریهای علمی در قرآن و سنت و معارف اسلامی وجود دارد، اما تاکید میکنیم که اسلام و قرآن در این سطح از یک سو مشوق کاروان علم هستند و از سوی دیگر رویکردهای اسلامی در جهت دهی به علوم تاثیرگذار است و این نشانه تمدنی بودن اسلام است. مقام معظم رهبری در زمینهٔ تمدن نوین اسلامی پرداخت.
مدیر حوزه های علمیه ایران در ابتدای این نشست ضمن ابراز خوشحال از حضور در جمع فرهیختگان دانشگاه های اندونزی گفت: از دانشگاه شریف هدایت الله و اساتید دانشگاه و دانشجویان و رئیس مرکز اسلامی (icc) در جاکارتا تشکر می کنم و کد مطلب: 884 - تاریخ انتشار: 05:48 - 1400/02/17 سلسله وبینارهای معاونت آموزش و پژوهش به مناسبت ایام الله دهه فجر سال ۱۳۹۹ 8 - نشست هفتم - چگونگی، الزامات، موانع و چالشهای تحقق تمدن نوین اسلامی هفتمین نشست، از سلسله نشستهای دهه فجر، با موضوع چگونگی، الزامات، موانع و چالشهای تحقق تمدن نوین اسلامی و به همت معاونت پژوهش و آموزش موسسه پژوهشی- فرهنگی انقلاب اسلامی (دفتر حفظ و نشر آثار حضرت آیتاللهالعظمی خامنهای) در تاریخ هجدهم بهمن 1399 برگزار شد. این نشست با دبیری دکتر محمد اسحاقی (معاون پژوهش و آموزش موسسه پژوهشی-فرهنگی انقلاب اسلامی) و با حضور حجتالاسلام علی ذوعلم (رئیس اندیشگاه بیانیه گام دوم) با محوریت بحث جایگاه دولت اسلامی در تمدن سازی نوین اسلامی، حجتالاسلام علیرضا پیروزمند (عضو هیئتعلمی و قائممقام فرهنگستان علوم اسلامی) با محوریت بحث الزامات تحقق تمدن نوین اسلامی و دکتر محمدرحیم عیوضی (عضو هیئتعلمی دانشگاه شاهد) با محوریت بحث ضرورت، امکان و مطلوبیت مسئله شناسی تمدن نوین اسلامی با رویکرد آیندهپژوهی برگزار شد. که بر عهده میگیرند، ایده تمدن نوین اسلامی را بیان میکنند. حداقل در سه دهه اخیر یعنی از دهه ۸۰، میتوان ارکان یک تمدن نوین اسلامی را در ابعاد نرمافزاری و سختافزاری در بیانات، سیره و عملکرد ایشان مشاهده کرد.
ایشان در آخر به بیانات رهبر معظم انقلاب پرداخته و اشاره داشتند کد مطلب: 735 - تاریخ انتشار: 11:08 - 1400/01/23 سلسله وبینارهای معاونت آموزش و پژوهش به مناسبت ایام الله دهه فجر سال ۱۳۹۹ 9 - نشست ششم - انقلاب اسلامی و معنویت ششمین نشست، از سلسله نشستهای دهه فجر، با موضوع انقلاب اسلامی و معنویت و به همت معاونت پژوهش و آموزش موسسه پژوهشی- فرهنگی انقلاب اسلامی (دفتر حفظ و نشر آثار حضرت آیتاللهالعظمی خامنهای) در تاریخ هفدهم بهمن 1399 برگزار شد. این نشست با دبیری دکتر محمد اسحاقی (معاون پژوهش و آموزش موسسه پژوهشی-فرهنگی انقلاب اسلامی) و با حضور حجتالاسلاموالمسلمین پناهیان با محوریت بحث جامعه پردازی دینی در پرتو خودسازی معنوی، حجتالاسلاموالمسلمین دکتر نجف لک زایی با محوریت بحث نظریه انتظار و نسبت آن با انقلاب اسلامی و دکتر محمدمهدی اعتصامی با محوریت بحث الگوی معنویت در ساخت تمدن نوین اسلامی برگزار شد. هم الگوی معنویت را در ساخت تمدن نوین اسلامی ارائه خواهند کرد.
از همین لحظه در خدمت جناب آقای پناهیان هستیم. چهره آشنای جوانان که بهویژه در حوزه معنویت اسلامی بهصورت تخصصی کار کردهاند.
در ادامه نشست حجتالاسلاموالمسلمین پناهیان پیرامون معنویت و مقصود از آن مطالبی را کد مطلب: 734 - تاریخ انتشار: 11:08 - 1400/01/23 سلسله وبینارهای معاونت آموزش و پژوهش به مناسبت ایام الله دهه فجر سال ۱۳۹۹ 10 - نشست هفتم - چگونگی، الزامات، موانع و چالشهای تحقق تمدن نوین اسلامی هفتمین نشست، از سلسله نشستهای دهه فجر، با موضوع چگونگی، الزامات، موانع و چالشهای تحقق تمدن نوین اسلامی و به همت معاونت پژوهش و آموزش موسسه پژوهشی- فرهنگی انقلاب اسلامی (دفتر حفظ و نشر آثار حضرت آیتاللهالعظمی خامنهای) در تاریخ هجدهم بهمن 1399 برگزار شد. این نشست با دبیری دکتر محمد اسحاقی (معاون پژوهش و آموزش موسسه پژوهشی-فرهنگی انقلاب اسلامی) و با حضور حجتالاسلام علی ذوعلم (رئیس اندیشگاه بیانیه گام دوم) با محوریت بحث جایگاه دولت اسلامی در تمدن سازی نوین اسلامی، حجتالاسلام علیرضا پیروزمند (عضو هیئتعلمی و قائممقام فرهنگستان علوم اسلامی) با محوریت بحث الزامات تحقق تمدن نوین اسلامی و دکتر محمدرحیم عیوضی (عضو هیئتعلمی دانشگاه شاهد) با محوریت بحث ضرورت، امکان و مطلوبیت مسئله شناسی تمدن نوین اسلامی با رویکرد آیندهپژوهی برگزار شد. که بر عهده میگیرند، ایده تمدن نوین اسلامی را بیان میکنند. حداقل در سه دهه اخیر یعنی از دهه ۸۰، میتوان ارکان یک تمدن نوین اسلامی را در ابعاد نرمافزاری و سختافزاری در بیانات، سیره و عملکرد ایشان مشاهده کرد.
ایشان در آخر به بیانات رهبر معظم انقلاب پرداخته و اشاره داشتند کد مطلب: 722 - تاریخ انتشار: 09:51 - 1400/01/23 سلسله وبینارهای معاونت آموزش و پژوهش به مناسبت ایام الله دهه فجر سال ۱۳۹۹ 11 - نشست ششم - انقلاب اسلامی و معنویت ششمین نشست، از سلسله نشستهای دهه فجر، با موضوع انقلاب اسلامی و معنویت و به همت معاونت پژوهش و آموزش موسسه پژوهشی- فرهنگی انقلاب اسلامی (دفتر حفظ و نشر آثار حضرت آیتاللهالعظمی خامنهای) در تاریخ هفدهم بهمن 1399 برگزار شد. این نشست با دبیری دکتر محمد اسحاقی (معاون پژوهش و آموزش موسسه پژوهشی-فرهنگی انقلاب اسلامی) و با حضور حجتالاسلاموالمسلمین پناهیان با محوریت بحث جامعه پردازی دینی در پرتو خودسازی معنوی، حجتالاسلاموالمسلمین دکتر نجف لک زایی با محوریت بحث نظریه انتظار و نسبت آن با انقلاب اسلامی و دکتر محمدمهدی اعتصامی با محوریت بحث الگوی معنویت در ساخت تمدن نوین اسلامی برگزار شد. هم الگوی معنویت را در ساخت تمدن نوین اسلامی ارائه خواهند کرد.
از همین لحظه در خدمت جناب آقای پناهیان هستیم. چهره آشنای جوانان که بهویژه در حوزه معنویت اسلامی بهصورت تخصصی کار کردهاند.
در ادامه نشست حجتالاسلاموالمسلمین پناهیان پیرامون معنویت و مقصود از آن مطالبی را کد مطلب: 721 - تاریخ انتشار: 09:49 - 1400/01/23 12 - کتاب " سبک زندگی اسلامی از دیدگاه مقام معظم رهبری " کتاب حاضر، پژوهشی است که در آن مؤلف سعی کرده است، ضمن طرح الگوی پیشرفت اسلامی ـ ایرانی از دیدگاه مقام معظم رهبری، مؤلفههای سبک زندگی اسلامی را، بهعنوان مهمترین بخش تمدن نوین اسلامی مورد بحث و کنکاش قرار دهد. مؤلف بیان میدارد که از دیدگاه مقام معظم رهبری این الگوی بومی میتواند مورداستفاده تمام جوامع گردد. بخش اصلی و حقیقی این تمدن، مبتنی بر سبک زندگی اسلامی است که منظور از آن همان شیوه زندگی و رفتار انسان در ابعاد و شئون مختلف زندگی است. آنچه مسلم است، این است که اسلام بهعنوان آخرین و کاملترین دین الهی، سبک ویژهای از زندگی را به بشریت ارائه میکند که ضامن سعادت دنیا و آخرت است.
سرشناسه
:
نوروزی، مجتبی، ۱۳۵۴ -
عنوان و نام پديدآور
:
سبک زندگی اسلامی از دیدگاه مقام معظم رهبری [کتاب]/ تهیه و کد مطلب: 498 - تاریخ انتشار: 14:30 - 1399/02/23 13 - کتاب نظام صحیح حرکت منطقی از انس با قرآن تا تمدن نوین اسلامی در این کتاب با تأکید بر «نظام صحیح حرکت منطقی» سعی شده تا محورهای اصلی این نظام برآمده از آموزههای قرآنی تبیین شود. کتاب حاضر، براساس نگاه جامع و مبتنی بر فقه جعفری رهبر معظم انقلاب در مقوله نظام صحیح حرکت منطقی و ذیل چشمانداز تحقق تمدن نوین اسلامی نگاشته شده است. منطقی از انس با قرآن تا تمدن نوین اسلامی [کتاب]/ تدوین حسین ابراهیمیکوشالی ؛ [ کاری از موسسه شهید احمد کاظمی].
مشخصات نشر
:
قم : مجد کد مطلب: 335 - تاریخ انتشار: 17:24 - 1399/01/25 |