تعداد نتایج: ۳ | عبارت جستجو: تولستوی |
1 - آشنایی با ادبیات روس میروند.
لئو تولستوی
شکوفایی ادبیات روسیه در مرز دو سده، با پیشرفت پر شور سایر مظاهر حیات معنوی این کشور همراه بود: فلسفه، نقاشی، موسیقی، تئاتر، باله. جایگاه منحصربهفرد ادبیات نیز هنگامی نمایانتر میشود که آن را کنار مجموعۀ اوضاع و شرایط فرهنگی کد مطلب: 4930 - تاریخ انتشار: 07:31 - 1402/03/08 2 - ایمان علیه پوچی؛ مروری بر کتاب اعتراف من از لئو تولستوی کتاب اعتراف من از جمله مشهورترین آثار لئو تولستوی، نویسندهی روس، است. تولستوی در این کتاب شرح حالی از زندگی خویش را، با نثری جذاب و گیرا، بازگو میکند. شرح حالی از دست به گریبان شدناش با پوچی و به دنبال راهحلی برای آن گشتن. اعتقاد راسخ به دین
تولستوی در آغاز کتاب به مسیحی زاده شدناش اشاره دارد و به تدریج به بیان این مطلب میپردازد که در دوران نوجوانی و جوانی، اعتقادی راسخ به دین نداشته است. حتی محتوای کتب ولتر نیز نه تنها او را ناراحت نمیکرده، بل برایاش جالب نیز بودهاند. کد مطلب: 4821 - تاریخ انتشار: 07:50 - 1402/02/13 3 - تولستوی، مولوی دوران جدید!
گزارشی است از آنچه این سه متکلم در سه دوره مختلف تاریخی در باره مساله تعریف علم مطرح کرده اند. متن حاضر هم شامل گزارش آراء و هم انتخابی از نوشته های آنهاست. جستاری هم در انتهای گزارش آراء این سه متکلم، در باره آراء مقدسی در البدء و التاریخ آمده که امیدوارم سودمند باشد. این بحث در اصل «فصل پنجم» کتاب «سیر تحول مفهوم علم در ادبیات اسلامی» این بنده خداست. به مقایسه مولانا و تولستوی پرداخته است و آنها را به لحاظ شخصیت اینگونه معرفی میکند: هر دو طبعی خروشان و ناآرام دارند و این خصیصه، چه در آثار و چه در نحوه زندگی آنها نمودار میشود. مولوی را میتوان ناآرامترین شاعر و متفکر ایرانی خواند.
به گزارش کد مطلب: 3974 - تاریخ انتشار: 09:28 - 1401/09/09 |