تعداد نتایج: ۱۱ | عبارت جستجو: روز دختر |
گفتوگویی با حجتالاسلاموالمسلمین محمدرضا زیبایینژاد، رئیس مرکز تحقیقات زن و خانواده 1 - بایدها و نبایدهای الگوی تربیت دختران در اسلام حضرت آیتالله خامنهای یکی از وظایف اصلی دختران و زنان جوان را ایجاد الگوی جهانی برای زنان دنیا میدانند: «امروز وظیفهی زنان مسلمان، بخصوص زنان جوان و دختران آن است که "هویّت والای زن اسلامی" را آنچنان زنده کند که چشم دنیا را به خود جلب کند.» ۷۹/۰۶/۳۰ نظر اسلام چه تفاوتهایی در تربیت دختران و پسران باید توسط پدر و مادر لحاظ شود؟
لطافت خاصی که از نظر عاطفی در وجود دختر است، و توصیههایی که در مورد دختران شده تا حدودی متمایز از پسران است. یک جهت بهخاطر ساختار تکوینیشان است، دختر یک مقداری شکنندگی دارد، کد مطلب: 7686 - تاریخ انتشار: 18:15 - 1404/02/09 2 - ننگ سالی «ننگسالی» روایت سالهایی است ملتهب و پرحادثه که گرد و غبار غفلت و فراموشی روی آن نشسته است. این کتاب مصداق بارز جهاد تبیین است. تبیین موضوعات و حوادثی که بسیاری از جوانان امروز اطلاعاتی از آن ندارند و بایکوت خبری و تبلیغات رسانهای هم نمیگذارد که از آن مطلع شوند.«ننگسالی» روایتی است از سالهای ملتهب دوران پهلوی اول که رضاخان چندماه پس از بازگشت از ترکیه در ۱۷ دی ماه ۱۳۱۴ در دانشسرای مامایی همراه همسر و دختران بی حجاب خود - برای اولین بار - شرکت و به طور رسمی فرمان ممنوعیّت حجاب را برای زنان اعلام کرد. پر فراز و نشیب ایران صفحات تلخ و شیرین زیادی را به خود دیده است. از حکومتداری پادشاهان گرفته تا جنگها، صلحها، قحطیها و هزاران اتفاق کوچک و بزرگ دیگر. به بعضی برجستهتر و پررنگتر پرداخته شده و به بعضی کمرنگتر و بعضی نیز در آستانه کد مطلب: 7133 - تاریخ انتشار: 19:28 - 1403/10/17 3 - نماهنگ «کارت صدآفرین» براساس مناجاتی از میثم مطیعی منتشر شد نماهنگ «کارت صدآفرین» با اجرای گروه سرود دختران میعاد و براساس مناجاتی از میثم مطیعی منتشر شد. نقل از خبرگزاری فارس، نماهنگ «کارت صدآفرین» با اجرای گروه سرود دختران میعاد و براساس مناجاتی از میثم مطیعی تولید شده در مرکز هنری رسانه ای نهضت منتشر شد.
متن شعر این نماهنگ به شرح زیر است:
خدایا ازت خیلی ممنونم
به مهمونیت دعوتم کردی
توو نه سالگی روزه داری کد مطلب: 4665 - تاریخ انتشار: 16:33 - 1402/01/13 4 - نماهنگ «کارت صدآفرین» براساس مناجاتی از میثم مطیعی منتشر شد نماهنگ «کارت صدآفرین» با اجرای گروه سرود دختران میعاد و براساس مناجاتی از میثم مطیعی منتشر شد. نقل از خبرگزاری فارس، نماهنگ «کارت صدآفرین» با اجرای گروه سرود دختران میعاد و براساس مناجاتی از میثم مطیعی تولید شده در مرکز هنری رسانه ای نهضت منتشر شد.
متن شعر این نماهنگ به شرح زیر است:
خدایا ازت خیلی ممنونم
به مهمونیت دعوتم کردی
توو نه سالگی روزه داری کد مطلب: 4664 - تاریخ انتشار: 16:29 - 1402/01/13 5 - توصیه استاد انصاریان به والدین: فرزندانتان را بی دین نکنید + فیلم
جوانی که امروز به دنیا آمده، تحمل تلخی، بداخلاقی، تندی و بدگویی پدرومادر را ندارد. خیلی از جوان ها و دخترها بعد از منبر می ایستادند و می گفتند ما دین دار بودیم؛ بدخلقی و بددینی پدرومادرمان، ما را بی دین کرد. نقل از خبرگزاری حوزه، استاد حسین انصاریان در یکی از سخنرانی های خود خطاب به والدین، اینگونه به بیان توصیه های خود پرداخته است:
پدران و مادران باید برای بچه های خود آنقدر جاذبه داشته باشند که بچه ها در بیرون از خانه جذب رفیق های بد، رفیق های گمراه و رفیق های بی کد مطلب: 3616 - تاریخ انتشار: 10:40 - 1401/08/05 6 - سالروز شهادت دختری که عاشورا را با شعر نقل کرد سکینه در واقعه کربلا حضور داشته است. در روز عاشورا، امام حسین(ع) برای آخرین وداع، از میدان جنگ به سوی اهل بیت خود بازگشت و با آنان وداع کرد. سپس نزد دختر خود سکینه رفت که میگریست. امام حسین(ع) او را به صبوری دعوت کرد. نقل از خبرگزاری فارس، سکینه دختر امام حسین(ع) از رباب دختر امرؤ القیس بود. نام او را آمنه، امینه و امیمه ذکر کردهاند و گفتهاند به سبب سکون، آرامش و وقاری که داشت، مادرش او را سکینه لقب داده بود. در منابع تاریخی زمان تولد او مشخص نشده اما او را کوچکتر از کد مطلب: 3381 - تاریخ انتشار: 20:42 - 1401/07/10 به مناسبت ولادت حضرت معصومه (س) و روز دختر؛ 7 - مرور کتابهای دخترانه از «دخترها باباییاند» تا «راض بابا» «دلم میخواهد بابا بهم غذا بدهد. بابا وقتی بود، برایم لقمه میگرفت. خودم بلدم بخورم، ولی بابا لقمه میگرفت. خب دوست داشتم. به قول بابا دخترها باباییاند.» میشود. امسال تاریخ روز دختر برابر با ۱۱ خرداد ۱۴۰۱ است.
حضرت فاطمه معصومه (س) در اوّلین روز ماه ذی القعده سال ۱۷۳ هجری قمری، ۲۵ سال بعد از تولد حضرت رضا (ع) در شهر مدینه منوّره چشم به جهان گشود. از میان فرزندان بزرگوار حضرت امام موسی بن جعفر (ع)، دو فرزند ایشان یعنی کد مطلب: 2452 - تاریخ انتشار: 10:53 - 1401/03/11 8 - زیارت با معرفت! (حدیث روز) رضا علیه السلام:
«مَن زارَها عارِفا بِحَقِّها فَلَهُ الجَنَّةُ».
«هر کس او را با شناخت زیارت کند ، بهشت پاداش او خواهد بود».
بحار الأنوار ج ١٠٢ ص کد مطلب: 2444 - تاریخ انتشار: 08:25 - 1401/03/11 دیجوریان به مهر خبر داد؛ 9 - مجموعه شعر «و قلب و کندو و برج دختر» به چاپ ششم رسید مجموعه شعر «و قلب و کندو و برج دختر» سروده بهروز دیجوریان به تازگی توسط انتشارات جینوس در ترکیه به چاپ ششم رسید.
به گزارش خبرنگار مهر، مجموعه شعر «و قلب و کندو و برج دختر» سروده بهروز دیجوریان به تازگی توسط انتشارات جینوس در ترکیه به چاپ ششم رسیده است.
اولین چاپ مجموعه شعر «و قلب و کندو و برج دختر» در سال ۲۰۱۰ توسط انتشارات جینوس در ترکیه منتشر و عرضه کد مطلب: 2241 - تاریخ انتشار: 10:11 - 1401/02/04 سلسله نشستهای گفتمانی زن و خانواده در اندیشه مقام معظم رهبری 10 - جلسه هشتم هشتمین نشست تبیینی گفتمانی «زن و خانواده» در اندیشه رهبر انقلاب ویژه مادران و دختران با موضوع «ازدواج اسلامی»، روز گذشته در محل سالن همایش مرکز نمایشگاههای آستان قدس رضوی برگزار شد که در این نشست «دکتر فروغ نیلچیزاده»، استاد حوزه و دانشگاه و مشاور سازمان ملی جوانان در امور دختران، زنان و خانواده به عنوان سخنران به بیان مطالب خود پرداخت.
دکتر نیلچیزاده با بیان اینکه می توان انواع سبک زندگی در اسلام را به دو بخش اسلام اموی و اسلام فاطمی تقسیم کرد، افزود: سبک و سلوک ناب اسلام فاطمی، به نوعی است که شما می توانی با انتخاب های دنیا، مکان آخرت خود را انتخاب کنی، اسلامی به دور از تجمل و اشرافیگری، و در مقابل کد مطلب: 636 - تاریخ انتشار: 14:17 - 1399/11/25 سلسله نشستهای گفتمانی زن و خانواده در اندیشه مقام معظم رهبری 11 - جلسه چهارم چهارمین نشست تبیینی گفتمانی «زن و خانواده» در اندیشه رهبر انقلاب با موضوع «ازدواج اسلامی»، روز گذشته در محل سالن همایش مرکز نمایشگاههای آستان قدس رضوی برگزار شد که در این نشست «سرکار خانم فروغ نیلچی زاده»، استاد حوزه و دانشگاه و مشاور سازمان ملی جوانان در امور دختران، زنان و خانواده به عنوان سخنران به بیان مطالب خود پرداخت.
حصول تمدنی پیشرفته بدون زوال و افول
دکتر نیلچی زاده در ابتدای سخنان خود به بررسی تحلیلی اجمالی جوامع بشری در طول تاریخ پرداخت و گفت: یکی از بحث های مهم در همه تمدن های دنیا، ایجاد و حفظ تمدنی مستحکم است، چرا که در طول تاریخ، بشر دستاوردهای زیادی داشته است که می توان کد مطلب: 632 - تاریخ انتشار: 13:38 - 1399/11/25 |