تعداد نتایج: ۱۵ | عبارت جستجو: سختی |
1 - راهپیمایی بیستودوم بهمن مظهر اتحاد ملی حضرت آیتالله خامنهای: «ما البتّه مشکلاتی در داخل داریم؛ کسی منکر وجود مشکلات نیست. در معیشت مردم، مشکلات فراوانی هست و تقریباً اغلب قشرهای مردم ابتلائاتی دارند، مشکلاتی دارند؛ لکن آن چیزی که این مشکلات را برطرف میکند، عامل داخلی است. عامل داخلی عبارت است از همّت مسئولان متعهّد و همراهی ملّت متّحد؛ یعنی همین چیزی که در راهپیمایی انشاءاللّه ملاحظه خواهید کرد: اتّحاد مردم. راهپیمایی بیستودوّم بهمن، هر سال، مظهر اتّحاد ملّی در کشور ما است. ملّت بصیر و مسئولان خستگیناپذیر؛ این [عامل] است که مشکلات ما را برطرف میکند. مسئولان مشغولند، بحمداللّه کارهایی دارند میکنند و بنده بسیار امیدوار هستم که همین دولت محترم بتواند مشکلات معیشتی مردم را لااقل کم کند و سختیها را برطرف کند.» ۱۴۰۳/۱۱/۱۹ کد مطلب: 7314 - تاریخ انتشار: 21:50 - 1403/11/22 2 - سیره امام حسن عسکری (ع)؛ الگوی جوانان حضرت آیتالله خامنهای دربارهی امام حسن عسکری(علیهالسلام) فرمودند: «این روزها متعلق به امام عسکری (سلاماللّهعلیه) است، که میتواند الگوی همهی مؤمنان، بخصوص جوانان باشد. این امامی که موافقان و مخالفان، همه، اعتراف کردند به فضل او، به علم او، به تقوای او، به طهارت او، به عصمت او، به شجاعت او در مقابل دشمنان، به صبر و استقامت او در برابر سختیها.» ۱۳۹۰/۱۲/۱۰ صبر و استقامت او در برابر سختیها. این انسان بزرگ، این شخصیت باشکوه، وقتی به شهادت رسید، فقط بیست و هشت سال داشت.»(۱)
در یادداشت پیشرو، مرور کوتاه بر شرایط زمانه امام حسن عسکری(علیهالسلام) و طرح فضائل و مناقب آن حضرت توسط موافقان و مخالفان، به عنوان مقدمه برای طرح کد مطلب: 6671 - تاریخ انتشار: 18:40 - 1403/07/21 3 - امام حسن عسکری (ع)؛ عزیزِ غریب حضرت آیتالله خامنهای: «این روزها متعلق به امام عسگری (سلاماللّه علیه) است، که میتواند الگوی همهی مؤمنان، بخصوص جوانان باشد. این امامی که موافقان، شیعیان، مخالفان، غیر معتقدان، همه، شهادت دادند و اعتراف کردند به فضل او، به علم او، به تقوای او، به طهارت او، به عصمت او، به شجاعت او در مقابل دشمنان، به صبر و استقامت او در برابر سختیها.» ۱۳۹۰/۱۲/۱۰ رهبر انقلاب که در این فیلم مشاهده میکنید:
«-از حضرت جواد تا حضرت عسکرى (علیهم السّلام)- که هر چه به طرف حضرت عسکرى میرود، بیشتر هم [دیده] میشود و آن این است که دایرهى نفوذ ائمّه و وسعت دایرهى شیعه در زمان این سه امام، نسبت به زمان امام صادق و امام باقر کد مطلب: 6472 - تاریخ انتشار: 12:37 - 1403/06/22 یادداشتی از آقای حسین سرآبادانی تفرشی، پژوهشگر هسته عدالت اجتماعی مرکز رشد دانشگاه امام صادق علیهالسلام 4 - راهکارهای نهادینهسازی وجود پیوست عدالت در تصمیمات و قوانین کشور رهبر معظم انقلاب در نخستین دیدار هیئت دولت چهاردهم با ارجاع به تکرار موضوع «عدالت» در سخنان رئیسجمهور بر اهمیت وجود «پیوست عدالت» در لوایح قانونی و تصمیمات دولت تأکید و به طراحی یک نرمافزار برای این کار از سوی جمعی از جوانان دانشگاهی اشاره کردند: «پیوست عدالت یک ترتیب اداری یا یک فرم تشریفاتی نیست، یک امر واقعی است؛ یعنی مراکزی مثل سازمان برنامه ــ از باب مثال ــ که برنامه را تنظیم میکنند، تصمیمها را میسازند، تصمیمسازی میکنند، قانونها را آماده میکنند، لوایح قانونی دولت را آنها مینویسند، آنها تنظیم میکنند، بایستی یک مراقبتی [کنند] ــ حالا یا از سوی خود آنها یا کسانی را آقای رئیسجمهور معیّن کنند ــ نگاه کنند ببینند تأثیر این قانون، تأثیر این برنامه در شکاف اجتماعی چقدر است، کم میکند، زیاد میکند، تأثیر میگذارد، نمیگذارد، فاصلهی طبقاتی را کم میکند زیاد میکند؛ این را مراقبت کنند و اگر دیدند این برنامه موجب میشود که فاصلهی طبقاتی زیاد بشود، برنامه را حذف کنند، [یا] آن قسمت از برنامه را حذف کنند. «پیوست عدالت» یعنی این، نه اینکه ما یک کاغذی پیوست کنیم به قانونمان که یک شرایطی بگذاریم؛ نه، در خود قانون [باشد]؛ این کار آسانی نیست، یک کار سختی است، کار مشکلی است. بنده البتّه اطّلاع پیدا کردم یک تعدادی جوان دانشگاهی فاضل و مطّلع یک نرمافزاری برای این کار تهیّه کردند که حالا اگر خواستید، مراجعه میکنید و میخواهیدشان و [اگر] مورد قبولتان قرار گرفت، مورد استفاده قرار میدهید.» ۱۴۰۳/۰۶/۰۶
«نرم افزار عمومی پیوست عدالت اجتماعی» از جمله فناوریهای طراحی شده برای پیوستنگاری برنامهها و قوانین، مبتنی بر نظریه اسلامی عدالت اجتماعی است که در مرکز رشد دانشگاه امام صادق علیهالسلام طراحی شده است. مقدمه
عدالت از منظر اندیشه دینی، یک ارزش مطلق، حاکم بر همه ارزشهای اجتماعی و تعیینکننده میزان مطلوب بودن همه ساختارها، وضعیتها، سیاستها و برنامهها است.
از این منظر، به تعبیر رهبر فرزانه انقلاب اسلامی، منهای عدالت، جمهوری اسلامی هیچ حرفی برای گفتن کد مطلب: 6466 - تاریخ انتشار: 09:59 - 1403/06/21 چلچراغ خاطرهها 5 - تابستان ۶۹ «تابستان ۱۳۶۹» شامل چهل خاطره است و در ۳۲۳ صفحه منتشر شده است. این یعنی هر خاطره کمتر از ۱۰ صفحه است و بنابراین، «تابستان ۱۳۶۹» را میشود یک کتاب کاملاً خوشخوان دانست، کتابی که هر فصلش، یک صحنهی کوتاه اما جانکاه از سختیهای دوران دفاع مقدس را روایت میکند. یک رنج مدام. همین سختی و امتداد همیشگی اسارت است که روایت آن را برای اهالی هنر دشوارتر از روایت احوالاتِ رزمندههای شهید میکند. راوی اسارت میداند که داستانش خیلی سخت به پایان خوش میرسد. اسیر حتی بعد از ورود به خاک کشورش و مفتخرشدن به نام «آزاده» کد مطلب: 6331 - تاریخ انتشار: 19:44 - 1403/05/28 6 - رهبر انقلاب: رژیم صهیونی جنایتکار و تروریست با این اقدام زمینهی مجازات سختی را برای خود فراهم ساخت و خونخواهی او را که در حریم جمهوری اسلامی ایران به شهادت رسید، وظیفه خود میدانیم. اقدام زمینهی مجازات سختی را برای خود فراهم ساخت و خونخواهی او را که در حریم جمهوری اسلامی ایران به شهادت رسید، وظیفه خود میدانیم.
متن پیام رهبر انقلاب اسلامی به این شرح است:
بسم الله الرّحمن الرّحیم
انالله و انا الیه راجعون
ملت عزیز ایران!
رهبر شجاع و مجاهد کد مطلب: 6221 - تاریخ انتشار: 18:11 - 1403/05/10 7 - مجاهدت بینظیر حضرت زینب سلاماللهعلیها حضرت آیتالله خامنهای: «زینب (سلام الله علیها)، هم در حرکت به سمت کربلا، همراه امام حسین؛ هم در حادثهی روز عاشورا، آن سختیها و آن محنتها؛ هم در حادثهی بعد از شهادت حسینبنعلی (علیهالسّلام)، بیسرپناهی این مجموعهی به جا ماندهی کودک و زن، به عنوان یک ولىّ الهی آنچنان درخشید که نظیر او را نمیشود پیدا کرد؛ در طول تاریخ نمیشود نظیری برای این پیدا کرد. بعد هم در حوادث پیدرپی، در دوران اسارت زینب، در کوفه، در شام، تا این روزها که روز پایان آن حوادث است و شروع یک سرآغاز دیگری است برای حرکت اسلامی و پیشرفت تفکر اسلامی و پیش بردن جامعهی اسلامی. برای خاطر همین مجاهدت بزرگ، زینب کبری (سلام الله علیها) در نزد خداوند متعال یک مقامی یافته است که برای ما قابل توصیف نیست.» ۱۳۸۸/۱۱/۱۹ رهبر انقلاب که در این صوت میشنوید:
حادثهى عاشوراى حسینى را هم ستمگران و ظالمان میخواستند نگذارند باقى بماند، زینب کبرا (سلاماللهعلیها) نگذاشت. دو حرکت عمّهى ما - زینب کبرا (علیهاالسّلام) - انجام داد: یک حرکت، حرکت اسارت بود به کوفه و شام و آن روشنگرىها و کد مطلب: 6140 - تاریخ انتشار: 15:02 - 1403/04/28 8 - اسرائیل به روایت اسرائیلیها رهبر انقلاب اسلامی ۱۴ خرداد ۱۴۰۳ در مراسم سی و پنجمین سالگرد ارتحال حضرت امام خمینی (ره) در بخشی از سخنانشان به تحولات نوار غزه، جنایات رژیم صهیونیستی و ناکامی این رژیم در دستیابی به اهداف خود اشاره کردند. ایشان درباره شکست رژیم صهیونیستی در طوفان الاقصی و وضعیت آشفته این رژیم در درون، فرمودند: «همهی تحلیلگران غربی اعم از اروپایی، آمریکایی و حتی وابستگان به خود رژیم صهیونیستی معتقدند که در این عملیات رژیم صهیونیستی با همهی تظاهر و یال و کوپال از گروه معدود مقاومت شکست سختی خورده است. آنها میگویند، رژیم صهیونیستی هشت ماه بعد از طوفان الاقصی با این همه تلاش به هیچ کدام از هدفهای حداقلی خود هم نرسید.» ۱۴۰۳/۰۳/۱۴ لاپید» نخستوزیر سابق رژیم صهیونیستی همواره شدیدترین واکنشهای انتقادی را علیه کابینه نتانیاهو و شخص او نشان میدهد. لاپید به عنوان رهبر اپوزیسیون به تازگی تأکید کرده است که کنترل این رژیم از دست در رفته است و تا زمانی که نتانیاهو در قدرت بماند، تلآویو کد مطلب: 6113 - تاریخ انتشار: 15:57 - 1403/04/25 9 - سربازان راه سلیمانی به رذالت جنایتکاران پاسخ سختی خواهند داد پیام تسلیت درپی شهادت زائران مزار شهید سلیمانی در حادثه تروریستی در مسیر گلزار شهدای کرمان که این فاجعه آفرینی پاسخ سختی در پی خواهد داشت باذنالله.
اینجانب در عزای خانوادههای مصیبت دیده با آنان همدل و همراهم و صبر و تسلّای آنان را از خداوند متعال مسألت میکنم. روح مطهر شهیدان انشاءالله میهمان بانوی دو عالم و مادر شهیدان حضرت صدیقهی طاهره کد مطلب: 5468 - تاریخ انتشار: 14:03 - 1402/10/14 10 - وقتی امام خمینی (ره) بیشترین خونِ دل را از آخوندها میخورد حضرت امام در نامه منشور روحانیت مینویسد: خون دلی که پدر پیرتان از این دستۀ متحجر خورده است هرگز از فشارها و سختیهای دیگران نخورده است. خورده است هرگز از فشارها و سختیهای دیگران نخورده است. وقتی شعار جدایی دین از سیاست جا افتاد و فقاهت در منطق ناآگاهان غرق شدن در احکام فردی و عبادی شد و قهراً فقیه هم مجاز نبود که از این دایره و حصار بیرون رود و کد مطلب: 4459 - تاریخ انتشار: 17:03 - 1401/12/03 11 - سختیِ دوست داشتنی! (حدیث روز) علی علیه السلام:
«إنَّ أفضَلَ النّاسِ عِندَ اللّهِ مَن کانَ العَمَلُ بِالحَقِّ أحَبَّ إلَیهِ ـ وإن نَقَصَهُ وکَرَثَهُ ـ مِنَ الباطِلِ وإن جَرَّ إلَیهِ فائِدَةً وزادَهُ».
«برترینِ مردمان نزد خداوند، کسى است که رفتار بر پایه حق ـ گرچه او را کد مطلب: 4320 - تاریخ انتشار: 10:10 - 1401/11/11 12 - طلبهای که مشکل آب و راه یک روستای صعبالعبور را حل کرد+عکس جاده صعبالعبور و کوهستانی، رفت و آمد روزانه مردم روستا به سمت برکه برای تأمین آب مصرفی و آشامیدنی، سختی زندگی در منطقه محروم روستایی را دوچندان کرده بود؛ تا وقتیکه امام محله دهستان مارز با همراهی جوانان به جنگ مشکلات رفتند. روستا
بسیاری از مردم سختی کشیده، اما صبور این منطقه از لحاظ مالی نیاز مساعدت هستند. این طلبه میگوید: «در بین آنان خانوادههای نیازمندی هستند که به معنای واقعی کلمه در فقر مطلق به سر میبرند و به قول معروف، آه در بساط ندارند. به همین دلیل ذیل فعالیتهای این کد مطلب: 4248 - تاریخ انتشار: 10:04 - 1401/10/22 13 - شهیدی که از بیکسی برای آب نامه مینوشت در کودکی طعم یتیمی را چشیده بود و با تنها برادرش به سختی روزگار گذرانده بود. با شروع جنگ تحمیلی به جبهه رفت و در سال 1365 یکی از شهدای غواص عملیات کربلای 5 شد. نقل از خبرگزاری فارس، خبرنگار در مصاحبه با شهید یوسف قربانی از او میپرسد: یوسف جان! غواص یعنی چی؟ و شهید قربانی جواب میدهد: غواص یعنی مرغابی امام زمان (عج). باز خبرنگار از او میپرسد: یوسف جان! حرف آخرت چیست؟ و شهید به زیبایی این شعر را میخواند: در کد مطلب: 4040 - تاریخ انتشار: 15:19 - 1401/09/13 دانستنیهای زائر| 14 - ۱۴ نکته برای سفر خانوادگی اربعین/ کودکان را به پیادهروی اربعین ببریم؟ سفر اربعین با همه سختیهایی که ممکن است داشته باشند، به صورت خانوادگی تجربه جالب و متفاوتی است. اما گاهی این تردید وجود دارد که آیا کودکان را هم با خود به زیارت اربعین ببریم یا نه؟ نقل از خبرگزاری فارس، سفر اربعین امسال با شرایط متفاوتی از سالهای گذشته برگزار میشود و ستاد مرکزی اربعین حسینی هم از زائران خواسته تا با توجه به احتمال بروز برخی بیماریها یا حتی گرمای هوا سفر خود را مدیریت و البته کوتاه کنند.
در ایام اربعین کد مطلب: 3164 - تاریخ انتشار: 10:48 - 1401/06/07 15 - کاشیزاده: روشنفکری فقط به غربیسازی ایران میاندیشد و جز استعمار، ارمغان دیگری ندارد یک عضو هیأت علمی پژوهشگاه فرهنگ و اندیشه گفت: روشنفکران داعیه نفی مرارت و سختی مردم کشور را دارند، اما رویکرد غربگرایانه آنها و مبنا قرار دادن تفکرات غربی، نه تنها در ایجاد آسایش مادی و معنوی کمکی نکرد، بلکه موجب استبداد و استعمار در کشور شد. نقل از خبرگزاری فارس، تشدید اختلافات روشنفکران دینی در چند ساله اخیر حاکی از تزلزل بنیانهای این طریقه معرفتی است. در جدیدترین موضعگیریهای روشنفکران علیه هم، محسن کدیور، عبدالکریم سروش را بیمبنا خطاب میکند و عبدالکریم سروش هم کدیور را متهم به تکفیری کد مطلب: 3084 - تاریخ انتشار: 16:13 - 1401/05/29 |