تعداد نتایج: ۱۲ | عبارت جستجو: شهید آوینی |
1 - گفتاری از آیت الله جوادی آملی در مورد شهید آوینی سلسلهی سادات
آیتالله عبدالله جوادی آملی
روایت فتح را با درایت شهادت آمیختن و هنر تصویر را با ظفر تحقیق هماهنگ ساختن و دو قوس نزول و صعود را با منحنی تام هنر اسلامی دور زدن و معقول را با عبور از بستر خیال، کد مطلب: 7592 - تاریخ انتشار: 21:58 - 1404/01/19 2 - خاطراتی از حضور رهبر در مراسم تشییع شهید آوینی حضور رهبر در مراسم تشییع شهید آوینی
اوایل سال 66 پس از شهادت تعدادی از همکارانمان با حضرت آیتالله خامنهای دیدار داشتیم. ایشان در این دیدار خصوصی حدود یک ساعت دربارهی برنامهی روایت فتح صحبت کردند و بیش از هر چیز روی متن برنامهها تأکید فرمودند. بعد از ما کد مطلب: 7591 - تاریخ انتشار: 21:54 - 1404/01/19 3 - آغازی بر یک پایان سید مرتضی آوینی و آثارش را همۀ کسانی که به انقلاب اسلامی و اندیشه در خصوص آن علاقمند هستند میشناسند. کمتر کسی است که حداقل یکی از نوشتههای او را نخوانده و صدای دلنشینش را به هنگام «روایت فتح» نشنیده باشد.
کتاب «آغازی بر یک پایان» اثر شهید سید مرتضی آوینی از یک چشمانداز تمدنی به تحلیل انقلاب اسلامی پرداخته است. واقع آخرین مطلب چاپ شده از شهید آوینی است، به پایان میبریم:
«به این معنی، آفرینش و انقلاب به یک معنا رجوع دارند: «فطرت» شکافتن است، همچنان که هستهای میشکافد و نهالی از درون آن سر بر میآورد؛ فطرت شکافتن است، آنچنان که پوستِ شاخۀ درخت میشکافد و جوانهای کد مطلب: 7566 - تاریخ انتشار: 19:09 - 1404/01/13 جای خالی نقدهای سبز آوینی 4 - حلزونهای خانه به دوش در این کتاب، مجموعهای از مقالات آوینی در پاسخ به شبههسازیهای روشنفکرانِ غربزدهی ایرانی در مواجهه با انقلاب نوپای اسلامی جمعآوری شده که شهید، آنها را طی سالهای ۱۳۶۸ تا ۱۳۶۹ و در ماهنامه سوره به چاپ رسانده. «منطق» و «استدلال»، سه ضلع مثلثِ نقدهای سازنده، روشنگر و کوبنده آوینی بود؛ همانهایی که خوب میدانست کِی، کجا و چرا باید روی کاغذها بیاوردشان تا مطبوعاتِ زمانهاش بی در و پیکر نمانَد.
شاید همه ما آوینی را به مستندها و مجموعه کتابهایش کد مطلب: 6269 - تاریخ انتشار: 22:44 - 1403/05/17 معرفی کتاب «حلزونهای خانه به دوش» 5 - جای خالی نقدهای سبز آوینی در این کتاب، مجموعهای از مقالات آوینی در پاسخ به شبههسازیهای روشنفکرانِ غربزدهی ایرانی در مواجهه با انقلاب نوپای اسلامی جمعآوری شده که شهید، آنها را طی سالهای ۱۳۶۸ تا ۱۳۶۹ و در ماهنامه سوره به چاپ رسانده. «منطق» و «استدلال»، سه ضلع مثلثِ نقدهای سازنده، روشنگر و کوبنده آوینی بود؛ همانهایی که خوب میدانست کِی، کجا و چرا باید روی کاغذها بیاوردشان تا مطبوعاتِ زمانهاش بی در و پیکر نمانَد.
شاید همه ما آوینی را به مستندها و مجموعه کتابهایش کد مطلب: 5721 - تاریخ انتشار: 16:58 - 1403/02/29 6 - امپراطوری رسانه غرب چگونه یک دین تازه را پدید آورد سیطره فرهنگ اومانیسم بر جهان قابل انکار نیست. جهان، مغلوب یک حاکمیت واحدرسانهای است و از همین طریق کلمات با این نظم بین المللی آمریکامدار پیدا کردهاند. این نظام مدعی شریعت تازه نیست اما در باطن با هیچ شریعت دیگری جمع نمیشود. نقل از خبرگزاری فارس، سیطره فرهنگ اومانیسم بر جهان امروز واقعیتی غیر قابل انکار است و بنابراین نباید انتظار داشت که زبانها و الفاظ توانسته باشند که خود را خارج از این سیطره عمومی نگاه دارند. جهان مغلوب یک حاکمیت واحد رسانهای است و از همین طریق است که کلمات در همه کد مطلب: 4485 - تاریخ انتشار: 21:34 - 1401/12/06 7 - شهید آوینی: جمهوری اسلامی، نتیجه وفاق و خواست مردم بود شهید آوینی مینویسد: وقتی میپرسیم شاخصههای وفاق اجتماعی در جمهوری اسلامی چیست، باید توجه داشت که جمهوری اسلامی خود معلول و نتیجه یک وفاق اجتماعی است، نه علت آن. بر یک پایان» نوشته شهید آوینی.
پایان کد مطلب: 4429 - تاریخ انتشار: 11:02 - 1401/12/02 8 - تعبیر شهید آوینی از جمهوری اسلامی آوینی نوشته است: «جمهوری اسلامی» تعبیری نیست که از انضمام این 2 جزء جمهوریت و اسلامیت حاصل آمده. «جمهوری اسلامی» تعبیری است که بنیانگذار آن برای «حکومت اسلامی آن سان که دنیای امروز استطاعت قبول آن را دارد» ابداع کرده است. نقل از خبرگزاری فارس، انقلاب اسلامی و شکلگیری شیوه جدیدی از حکومت سیاسی به نام «جمهوری اسلامی» سؤالات زیادی را در اذهان قرار داده است که تاکنون هم زوایای زیادی از آن مغفول مانده.
در ادامه تعبیر سید شهیدان اهل قلم، سیدمرتضی آوینی را از این موضوع کد مطلب: 3351 - تاریخ انتشار: 20:05 - 1401/07/09 به مناسبت فرارسیدن شبهای قدر و شهادت امیرالمؤمنین علیهالسلام 9 - جهاد تا شهادت تو گویی هنوز فریاد امیرالمؤمنین علی علیهالسلام در پهنهی جاودان تاریخ طنین انداز است: که کجایند آن قومی که به سوی پیکار با دشمن برانگیخته شدند و از سر ولع و شیدایی و اشتیاق اجابت کردند. شهید سیدمرتضی آوینی و عمویم حمزه و برادرم جعفر و پسر عمویم عبیده، عَلى اَمرٍ وَفَینا بِهِ لِلّهِ وَ لِرَسُولِهِ صَلَّی اللهُ عَلَیهِ وَ آلِه؛ بر یک موضوعی با هم توافق کردیم، با خدا و پیغمبرش معاهده کردیم؛ یعنی نشستهاند قرار گذاشتهاند. امیرالمؤمنینِ جوان، با عموی مسنّش کد مطلب: 2216 - تاریخ انتشار: 02:53 - 1401/02/02 در ویژه برنامه «فاتحان قلم» مطرح شد؛ 10 - برای تولیدات فرهنگی باید به زبان شهید آوینی سخن گفت شاعران، نویسندگان در ویژه برنامه «فاتحان قلم» که به مناسبت بیست و نهمین سالگرد شهادت سید مرتضی آوینی و روز هنر انقلاب اسلامی برگزار شد به بیان خاطرات درباره این شهید پرداختند. گفتارهایی برای آشنایی با شهید آوینی منتشر شد
وحید یامین پور، معاون امور جوانان وزارت ورزش وجوانان و نویسنده کتاب «ماجرای فکر آوینی» نیز در این مراسم با قدردانی از برگزاری این مراسم در هفته هنر انقلاب و در سالگرد شهادت شهید آوینی گفت: کتاب «ماجرای فکر آوینی» کد مطلب: 2145 - تاریخ انتشار: 18:33 - 1401/01/23 11 - دیانی: آوینی به وسیله ولایت از ظرفیت عاشقی بهره برد سردبیر برنامه سوره گفت: آوینی به وسیله ولایت بود که از ظرفیت عاشقی بهرهمند شد و از آن استفاده کرد. او به معنای حقیقی عاشق امام و آیتالله خامنهای بود به طوری که معتقد بود رهبری کار و تصمیم اشتباه نمیگیرد. گفت: آنچه که مرا شیفته شهید آوینی میکند این است که او زیباییشناسی دارد. او خوب میگفت و خوب مینوشت؛ البته خوب نوشتن او نه به معنای تکلفنویسیهای هم عصر او بلکه به معنای شیوایی بیانش در نثر است. در اوج دوران قشریگری و ظاهرپرستی آن دوران، آوینی کد مطلب: 2134 - تاریخ انتشار: 22:05 - 1401/01/22 12 - کتب مطالبات فرهنگی،اقتصادی و سیاسی در گفتمان مقام معظم رهبری دیدگاه درباره سیاست های اقتصادی ،فرهنگی و اقتصادی نشر
:
تهران : شهید آوینی، ۱۳۹۳.
مشخصات ظاهری
:
۲۸۲ص.
شابک
:
۷۰۰۰۰ ریال: 9786009294831
وضعیت فهرست نویسی
:
فاپا
یادداشت
کد مطلب: 188 - تاریخ انتشار: 11:48 - 1398/12/03 |