تعداد نتایج: ۷ | عبارت جستجو: فقر |
1 - سرمایهگذاری صدقات برای فقرا جایز نیست، مگر اینکه با اجازه اهداءکننده باشد. کد مطلب: 5363 - تاریخ انتشار: 07:49 - 1402/08/03 2 - پای درس آقا| ماه رمضان چگونه موجب درک گرسنگان میشود؟ رهبری میفرمایند: یکی از درسهای بزرگ ماه رمضان که در خلال دعا و روزه و تلاوت قرآن در این ماه باید آن را فرا بگیریم و استفاده کنیم، این است که با چشیدن گرسنگی و تشنگی، به فکر گرسنگان و محرومان و فقرا بیفتیم. به فکر گرسنگان و محرومان و فقرا بیفتیم. در دعای روزهای ماه رمضان میگوییم: «الّلهم اغن کلّ فقیر. الّلهم اشبع کلّ جائع. الّلهم اکس کلّ عریان». این دعا فقط برای خواندن نیست، برای این است که همه خود را برای مبارزه با فقر و مجاهدت در راه ستردن غبار محرومیت از چهره کد مطلب: 4662 - تاریخ انتشار: 16:24 - 1402/01/13 3 - ۱۶ عامل فقر و ۱۷ عامل زیادی رزق
أمیرالمؤمنین حضرت علی علیه السلام در روایتی که مرحوم شیخ صدوق در جلد دوم کتاب خصال، صفحه ۵۰۴ آورده، به «۱۶ عامل فقر و ۱۷ عامل زیادی رزق» اشاره کردهاند. ۵۰۴ آورده، به «۱۶ عامل فقر و ۱۷ عامل زیادی رزق» اشاره کردند که که بدین شرح است:
امیرالمؤمنین (علیه السلام) عوامل فقر را چنین برشمردند :
⛔️ پاک نکردن تار عنکبوت از خانه
⛔️ بول کردن در حمام
⛔️ خوردن در حالت جنابت
⛔️ خلال کردن با چوب گز
⛔️ ایستاده شانه زدن
⛔️ کد مطلب: 4114 - تاریخ انتشار: 22:26 - 1401/09/21 آیت الله العظمی نوری همدانی: 4 - جامعهای که گرفتار فقر و جهل و بی عدالتی باشد پیشرفت نمیکند حضرت آیت الله نوری همدانی گفتند: هرگز جامعهای که گرفتار فقر و جهل و بی عدالتی باشد پیشرفت نمیکند باید فقر جای خود را به رفاه و جهل جای خود را به آگاهی و علم آموزی بدهد. چیز تاکید کرده است؛ جهل، فقر و ظلم اگر به جای این سه دانش و آگاهی، رفاه اجتماعی و عدالت جایگزین شود شاهد رشد و بالندگی جامعه خواهیم بود.
معظم له در ادامه افزودند: مردم در شرایط کنونی نیاز به کمک و رسیدگی دارند، مردم در شرایط کنونی با گرانی و سختی معیشت روبرو هستند، هرگز کد مطلب: 3705 - تاریخ انتشار: 10:21 - 1401/08/15 5 - بهترین راه رسیدگی به فقرا و رفع نیاز محرومان و مستمندان چیست؟ اصل در همه احکام اسلامی این است که باید به گونهای اجرا شود که مسئولیت فردی انسان فراموش نشده و برجسته باشد، چون انسان با رفتارهای فردی تکامل پیدا میکند. پول کنار گذاشته و به فقرا میدهند. این تبعاتی است که به اموال تعلق میگیرد. امام سجاد (ع) در پایان این فراز از دعا به جمعآوری و پرداخت زکاتها اشاره میفرمایند. معنای لغوی زکات اختصاص به زکات اصطلاحی نداشته و شامل خمس و سایر صدقات واجب و کفارات نیز کد مطلب: 3313 - تاریخ انتشار: 09:53 - 1401/07/02 6 - پای درس آقا| بدانید که خدا نزدیک است حضرت آقا میفرمایند: هر جا هستید، هر که هستید، در هر سنّی هستید؛ ای جوان! ای پسر و دختر! ای مرد و زن میانسال! ای پیرمردان و پیرزنان! ای فقرا! ای اغنیا! ای علما! هر که هستید، اگر احساس نیاز به خدا میکنید، بدانید که خدا نزدیک است! ای پیرمردان و پیرزنان! ای فقرا! ای اغنیا! ای علما! ای متوسّطالسوادها! هر که هستید، اگر احساس نیاز به خدا میکنید ـ که هر انسانِ سالمی این احساس را میکند ـ بدانید که خدا نزدیک است! یک لحظه دلتان را به خدا متوجّه کنید؛ جواب را خواهید شنید. ممکن نیست کسی با خدا از روی دل کد مطلب: 2173 - تاریخ انتشار: 14:41 - 1401/01/27 گزیدهای از مقالهی ارزشمند استاد محمّد رضا شفیعی کدکنی 7 - حافظه تاریخی و فقر آرشیو ملّی محمدرضا شفیعی کَدْکَنی چهرهی ممتاز ادبیات ایران، در عرصه تالیف و تصحیح و ترجمه و نقد و تحقیق، زادهٔ ۱۹ مهر ۱۳۱۸ در روستای کدکن نیشابور است. استاد کدکنی، زبان و ادبیات عرب را نزد ادیب نیشابوری، فقه، کلام و اصول را نزد شیخ هاشم قزوینی و سید محمدهادی میلانی و تحصیلات تکمیلی در زمینه ادبیات فارسی را در دانشگاه تهران نزد بدیعالزمان فروزانفر به انجام رساند. ایشان علاوه بر سمت استادی در دانشگاه تهران، مدتی را بنا به دعوت دانشگاههای آکسفورد انگلستان و پرینستون آمریکا و ژاپن به عنوان استاد به تدریس و تحقیق اشتغال داشت.
حافظه تاریخی نداریم» فقر حافظه تاریخی ما نتیجه نداشتن «آرشیو ملی» است؛ نه در قیاس با فرانسه و انگلستان که در قیاس با همسایگانمان. آرشیو ما کجا و آرشیو عثمانی (یعنی ترکیه قرن اخیر) کجا؟!! .اگر شما از دولت فرانسه بپرسید که «در فلان تاریخ، و در فلان قهوهخانه کد مطلب: 1026 - تاریخ انتشار: 13:22 - 1400/05/23 |