تعداد نتایج: ۱۱۲ | عبارت جستجو: نویسنده |
1 - گفتوگو با آقای هادی حکیمیان نویسنده کتاب «روحالله» آورده است.
آقای حکیمیان نویسندهای اهل یزد است که تاریخ خوانده و در گفتوگو با بخش «کتاب» رسانه KHAMENEI.IR به ایدهی تألیف این کتاب و امتیازات آن اشاره میکند و میگوید وقتی در تحقیقات تاریخی خود به سندی از توصیه امام خمینی به روحانیون یزد درباره کد مطلب: 7827 - تاریخ انتشار: 17:33 - 1404/03/07 2 - ای که مرا خواندهای… «سفر به قبله» نام یادداشتهای سفر حج ۱۳۷۰هدایت الله بهبودی است. حج سال ۱۳۷۰ نخستین مراسم حج پس از حادثه برائت از مشرکین حج در سال ۱۳۶۶ در مکه بود و همچنین نخستین سفر حج نویسنده. جمع این دو نخستین، انگیزه بهبودی برای نوشتن این سفرنامه روحانی بوده است. و همچنین نخستین سفر حج نویسنده. جمع این دو نخستین، انگیزه بهبودی برای نوشتن این سفرنامه روحانی بوده است. در آغاز نویسنده کمال ناباوری خود از آمدن به این سفر را بیان و روزنههای امید را به قلب انسان باز میکند تا دریابد هنگامی که او (خداوند) بخواهد، سفر حج محقق کد مطلب: 7708 - تاریخ انتشار: 13:39 - 1404/02/14 3 - «نا » خانم مریم برادران، در آستانهی هیاهوی روزگارِ فراموشی، با کتاب «نا»، شهید سید محمدباقر صدر را در ۲۱۶ صفحه، دوباره برای ما زنده میکند و از صبر برایمان میگوید. او چون نویسندهای تشنه، صفحه به صفحهی هر منبعی را برای دانستن از این سید نابغه میخوانَد. برایمان میگوید. او چون نویسندهای تشنه، صفحه به صفحهی هر منبعی را برای دانستن از این سید نابغه میخوانَد و در پایان، پای صحبتهای زنی مینشیند که تا آخرین لحظات، بلاکش رنجهای عموزادهاش بود با شش طفل یتیم.
و کتاب نا، میشود نتیجهی شرح این رنج؛ کد مطلب: 7597 - تاریخ انتشار: 20:58 - 1404/01/20 به بهانه سالگرد ارتحال احمد آرام مترجم و نویسنده معاصر 4 - مرد آرام واژهها «بنده با ترجمه آثار خارجی به هیچ وجه مخالفتی ندارم، البتّه آن اثر خارجی باید خوب باشد، جهتگیریاش درست باشد، گمراهکننده نباشد؛ امّا متقابلاً روی ترجمه کتابهای داخلی به زبانهای خارجی هم حتماً باید تأکید شود.»
این سخنان را حضرت آیتالله خامنهای درباره اهمیت مسألهی ترجمه، در روز بیستوچهارم اردیبهشت ماه ۱۴۰۳ در پایان بازدید از سیوچهارمین نمایشگاه کتاب تهران بیان کردهاند.
فروردین ۱۳۷۷ سالروز فوت احمد آرام مترجم و نویسنده معاصر است، مترجم تراز و پرکاری که در روز تشییعش، ۱۴۰ نوجوان، تابلوهایی که نام کتابهای او بر آن نقش بسته بود را پیشقراول پیکرش حمل کردند. بگشاید. احمد آرام، مترجم، نویسنده و پژوهشگر نامآشنای ایرانی، در ۱۵ اسفند ۱۲۸۲ شمسی در خانوادهای پرجمعیت در تهران به دنیا آمد. پدرش حاج غلامحسین تاجری مشروطه خواه بود که در تیمچه حاجبالدوله تجارت داشت. احمد از نوجوانی، شیفته کلمات شد؛ اما نه فقط به عنوان کد مطلب: 7567 - تاریخ انتشار: 19:13 - 1404/01/13 5 - گنجینه بیپایان یکی از ویژگیهای ممتاز کتاب گنجینه بیپایان، ترکیب رویکرد تاریخی با تحلیلهای جامعه شناختی است. نویسنده با استناد به خطبههای امام علی علیهالسلام درباره حکومتداری نشان میدهد که چگونه این مفاهیم میتواند الگویی برای نظامهای سیاسی امروز باشد. جامعه شناختی است. نویسنده با استناد به خطبههای امام علی علیهالسلام درباره حکومتداری نشان میدهد که چگونه این مفاهیم میتوانند الگویی برای نظامهای سیاسی امروز باشند. بهعنوان مثال، در تحلیل خطبه «شقشقیه»، حضرت آیتالله خامنهای به کد مطلب: 7529 - تاریخ انتشار: 22:46 - 1404/01/05 6 - داستان سیستان سرتاسر کتاب پُر است از مشاهدات نویسنده از مناسبات و پدیدههایی که او در جریان این سفر ۱۰ روزه از منش و سلوک شخصی رهبری و کنش و واکنشهای بین ایشان و مردم در موقعیتهای متعدد این سفر مشاهده کرده است. منتها نکته در اینجاست که روایت او از این مشاهدات، به هیچ وجه شبیه گزارشهای رسمی خبرگزاریها از سفر رهبر معظم انقلاب نیست. از جزئیات و اطلاعات ریز که نویسنده از این سفر و در واقع از حواشی این سفر نوشته است.
«داستان سیستان» داستان همراهی ۱۰ روزهی رضا امیرخانی با تیم همراه رهبری در سفر سال ۸۱ ایشان به سیستان و بلوچستان است. امیرخانی که در این کتاب هم با استفاده از تسلطش بر زبان فارسی و کد مطلب: 7521 - تاریخ انتشار: 22:44 - 1404/01/03 گفتوگو با خانم قافلان کوهی، همسر شهید کسایی 7 - شهید غدیر حضرت آیتالله خامنهای در تقریظ بر کتاب «آخرین فرصت»: « ــ این شهید عزیز از سرآمدانِ شهدا است. زندگی پرهیزگارانه، رفتار فداکارانه، و سرانجام غبطهانگیز: شهادت دلاورانه و آگاهانه. گوارا باد این همه بر این بندهی مخلص.. و درود خدا بر امام خمینی که انقلابش توانست چنین گوهرهای نفیسی را استخراج و تربیت کند. نگارش خوب نویسنده و اظهارات صریح و سادهی راویِ رنجکشیده، از امتیازات کتاب است. تیر ماه ۴۰۲»
نوزدهمین پاسداشت ادبیات جهاد و مقاومت همراه با انتشار تقریظ رهبر انقلاب بر کتاب «آخرین فرصت» و گرامیداشت فداکاری خانوادههای ارتش جمهوری اسلامی ایران، پنجشنبه ۹ اسفند ۱۴۰۳ در حرم مطهر حضرت احمد بن موسی الکاظم (شاهچراغ) علیهماالسلام شیراز برگزار شد.
کتاب «آخرین فرصت» یکی از شش کتابی است که در هفته دفاع مقدس امسال بهعنوان تازهترین کتب تقریظی حضرتآیتالله خامنهای معرفی شده بودند. این کتاب، روایت زندگی شهید علی کسایی است که توسط خانم سمیرا اکبری به رشته تحریر درآمده است. نویسنده با انجام گفتگوهایی تفصیلی با همسر شهید، زندگی این رزمنده دفاع مقدس را به زیبایی روایت و ابعاد شخصیتی وی را با قلم هنرمندانه خود تصویر کرده است. فعالیتهای انقلابی و فرهنگی در مسجد نقطه آغاز آشنایی شما با شهید کسایی بوده. آشنایی که در نهایت منجر به ازدواج شد. گفتگو را از همین نقطه شروع کنیم.
سال ۵۸ بود و من معلم بودم و تازه استخدام شده بودم. بعد از انقلاب، در مدارس پایین شهر شیراز، در محلههای کد مطلب: 7408 - تاریخ انتشار: 21:30 - 1403/12/11 گفتوگو با خانم سمیرا اکبری نویسنده کتاب آخرین فرصت 8 - شهیدی که دقیقهای از عمرش را بیهوده تلف نمیکرد! حضرت آیتالله خامنهای در تقریظ بر کتاب «آخرین فرصت»: « ــ این شهید عزیز از سرآمدانِ شهدا است. زندگی پرهیزگارانه، رفتار فداکارانه، و سرانجام غبطهانگیز: شهادت دلاورانه و آگاهانه. گوارا باد این همه بر این بندهی مخلص.. و درود خدا بر امام خمینی که انقلابش توانست چنین گوهرهای نفیسی را استخراج و تربیت کند. نگارش خوب نویسنده و اظهارات صریح و سادهی راویِ رنجکشیده، از امتیازات کتاب است. تیر ماه ۴۰۲»
نوزدهمین پاسداشت ادبیات جهاد و مقاومت همراه با انتشار تقریظ رهبر انقلاب بر کتاب «آخرین فرصت» و گرامیداشت فداکاری خانوادههای ارتش جمهوری اسلامی ایران، پنجشنبه ۹ اسفند ۱۴۰۳ در حرم مطهر حضرت احمد بن موسی الکاظم (شاهچراغ) علیهماالسلام شیراز برگزار شد.
«آخرین فرصت» گذری بر زندگی شهید علی کسایی به روایت همسر ایشان است که با نثری روان و زیبا به رشته تحریر درآمده است. شهید کسایی، معلم و مفسر نهجالبلاغه و مسئول عقیدتی سیاسی مرکز پیاده ارتش شیراز بود. وی در ۲۱ مردادماه ۱۳۶۶ در منطقه سومار به شهادت میرسد. نوشتن درباره شهدا برای نویسنده چیست؟
سالها پیش، در اردوی راهیان نور طعمی متفاوت و ناب از ارتباط با شهدا را چشیدم. در همان سفر، کتابچه به ما هدیه دادند که پشت جلد آن با یک خط درشت و قشنگ نوشته شده بود: «ارتباط با شهدا دو طرفه است». و این باعث شد ارتباطم را با شهدا کد مطلب: 7403 - تاریخ انتشار: 17:18 - 1403/12/10 9 - جشن حنابندان خاطرات مورد استفادهی نویسنده در این کتاب، اغلب کوتاه و با زبانی ساده و صمیمی بیان شده است بهطوری که خواننده از خواندن آن خسته نمیشود؛ چراکه هر موقعیت و لحظهای را دقیق و خلاصه مطرح کرده و از شرح جزئیات اضافی پرهیز نموده است. پادگان، نحوهی آشنایی نویسنده با همرزمانش، توضیحاتش از شبها و روزهای اردوگاه، نامههای بچههای دبستان به رزمندگان، شوقشان برای رفتن به مناطق عملیاتی و لحظهشماری برای اعزام به خط مقدم و روحیات و فضایل اخلاقی رزمندگان را گزارش کند. در بخش دوم کتاب که مربوط کد مطلب: 7339 - تاریخ انتشار: 17:32 - 1403/11/27 10 - سیمرغ سیمرغ «سیمرغ سیمرغ» بیش و پیش از هرچیز یک روایت شخصیست، روایتِ شخصیِ آقای نویسنده از زندگی و زمانهی امامخمینی. کتاب از کودکی امام آغاز میکند و تا رحلت ایشان پیش میآید و از این منظر، یکی از معدود کتابهای بازار نشر است که ابتدا تا انتهای زندگی امام خمینی (ره) را روایت میکند.
محمدصالح سلطانی باشد. محمدقائم خانی، نویسنده جوانی که بیشتر با رمانها و داستانهای کوتاهش شناخته میشود، این خلا را در بازار کتاب پر کرده و با «سیمرغ سیمرغ» چنین روایتی از امام خمینی(ره) ارائه کردهاست.
«سیمرغ سیمرغ» بیش و پیش از هرچیز یک روایت شخصیست، کد مطلب: 7279 - تاریخ انتشار: 21:49 - 1403/11/15 گفتوگو با دکتر حسن بشیر، مدرس دانشگاه و نویسنده حوزه رسانه و ارتباطات و رئیس سابق مؤسسه مطالعات اسلامی لندن 11 - «پردهی توهّم اقتدار دشمن»؛ چگونه ساخته شد و چطور می شکند؟ حضرت آیتالله خامنهای در دیدار اخیر مردم قم با اشاره به نقش کلیدی قیام ۱۹ دی ۱۳۵۶ مردم قم در به شکست کشاندن نقشههای تبلیغاتی دشمن بر روی افکار عمومی، مقابله با جنگ تبلیغاتی امروز دشمن را نیز یک کار اساسی دانستند و خطاب به دستگاههای مسئول تأکید کردند: «امروز کار اساسی، کار مهم برای دستگاههای تبلیغاتی ما، برای دستگاههای فرهنگی ما، تبلیغات ما، وزارت ارشاد ما، صداوسیمای ما، فعّالان فضای مجازی ما، این است که پردهی توهّم اقتدار دشمن را پاره کنند، بشکنند، نگذارند تبلیغات دشمن بر روی افکار عمومی اثر کند. این کاری است که آن روز قمیها کردند؛ آن روز این ابزار را از دست دشمن گرفتند، شکستند؛ کاری کردند که او دیگر نتواند اصلاً ادامه بدهد.» انقلاب در دیدار اخیر مردم قم تأکید کردند که باید افکار عمومی را در قبال تبلیغات دشمن مصونیت بخشید. این مصونیتبخشی چه سازوکاری دارد؟ آن قلعه مستحکمی که ذهن و روان مردم را در برابر حملات تبلیغاتی دشمن واکسینه کند، چه مختصاتی خواهد داشت؟
ساخت افکار عمومی یک فرایند کد مطلب: 7186 - تاریخ انتشار: 19:49 - 1403/10/27 12 - دختر تبریز «دختر تبریز» روایتی است از حضور زنان در خلال مبارزات پیش از انقلاب، جنگ تحمیلی و پس از آن. هدی مهدیزاد، نویسنده این اثر، میگوید جای خالی روایت زنان در این برهههای تاریخی به خوبی احساس میشود، این کتاب تلاشی است برای پر کردن این خلأ. معلم با هدی مهدیزاد، نویسنده این اثر، به گفتوگو پرداختیم. مهدیزاد معتقد است بعد از گذشت بیش از چهار دهه از پیروزی انقلاب اسلامی و سه دهه از جنگ تحمیلی، همچنان جای خالی روایتهای زنان درباره این دو واقعه تاریخی و مهم کشور خالی است؛ از این رو «دختر تبریز» کد مطلب: 7085 - تاریخ انتشار: 22:38 - 1403/10/07 13 - بیست سال و سه روز از خصوصیّات برجستهی کتاب میتوان به پرداخت صادقانه و بیاغراق نویسنده از زندگی شهید اشاره کرد؛ آنگونه که مخاطب، سیّدمصطفی را فردی ماورائی و دورازدسترس نمیپندارد، بلکه او را نوجوانی همچون بسیاری از نوجوانان مییابد. گشت و در سال ۱۳۹۶ به دست نویسنده رسید که برای فراهم آوردن کتاب، چندین مصاحبهی تکمیلی نیز، همزمان با نگارش کتاب، توسّط نویسنده با خانوادهی شهید و همرزمان او انجام گرفت.
روایت خاطرات سیّدمصطفی از زمان نوجوانی پدر سیّدمصطفی شروع میشود و با آشنایی پدر و کد مطلب: 6893 - تاریخ انتشار: 14:38 - 1403/08/30 گفتوگو با نویسنده کتاب «مجید بربری» 14 - از امام حسین علیهالسلام خواستم آدم بشوم همزمان با ۳۰ آبان، روز «قهرمان ملّی» و سالگرد پیروزی جبهه مقاومت و پایان سیطرهی داعش، مؤسسهی پژوهشی-فرهنگی انقلاب اسلامی، «رویداد ملّی قهرمان» و هفدهمین پاسداشت ادبیات جهاد و مقاومت را همراه با انتشار تقریظهای حضرت آیتالله العظمیخامنهای بر سه کتاب مربوط به شهدای جبهه مقاومت با عناوین «هواتو دارم»، «مجید بربری» و «بیست سال و سه روز» برگزار خواهد کرد. کتاب یک موضوع تقریباً ملتهبی است؛ بهنوعی داستان یک تحول است. از ماجرای شکلگیری کتاب برایمان بگویید. چه شد که این سوژه انتخاب شد و مراحل تحقیق و پژوهش چگونه بود؟
من در اردیبهشت و خرداد سال ۹۵ برای دو تا از سایتهای خبری در قسمت ادبیات پایداریشان از شهدای کد مطلب: 6873 - تاریخ انتشار: 18:18 - 1403/08/27 گفتوگو با نویسنده کتاب «بیست سال و سه روز» 15 - قهرمان بیست سال و سه روز همزمان با ۳۰ آبان، روز «قهرمان ملّی» و سالگرد پیروزی جبهه مقاومت و پایان سیطرهی داعش، مؤسسهی پژوهشی-فرهنگی انقلاب اسلامی، «رویداد ملّی قهرمان» و هفدهمین پاسداشت ادبیات جهاد و مقاومت را همراه با انتشار تقریظهای حضرت آیتالله العظمیخامنهای بر سه کتاب مربوط به شهدای جبهه مقاومت با عناوین «هواتو دارم»، «مجید بربری» و «بیست سال و سه روز» برگزار خواهد کرد. «بیست سال و سه روز» زندگی شهید مدافع حرم سیدمصطفی موسوی را روایت میکند که در ۲۱۶ صفحه به قلم خانم سمانه خاکبازان نوشته و توسط انتشارات روایت فتح چاپ و منتشر شده است. جامع بودند؛ اما هر نویسندهای وقتی دست به قلم میبرد، بنا بر ضرورتی که احساس میکند، زاویهی دید خودش را دارد و همچنین سؤالات دیگری هم دارد؛ بنابراین با مادروپدر شهید بزرگوار تماس گرفتم و به دیدار ایشان رفتم. چندین مصاحبه انجام دادم و الحمدلله که خیلی کد مطلب: 6864 - تاریخ انتشار: 08:29 - 1403/08/25 گفتوگو با آقای رسول ملاحسنی، نویسنده کتاب «هواتو دارم» 16 - کتابی برای شهیدی با مزاری همچنان خاکی همزمان با ۳۰ آبان، روز «قهرمان ملّی» و سالگرد پیروزی جبهه مقاومت و پایان سیطرهی داعش، مؤسسهی پژوهشی-فرهنگی انقلاب اسلامی، «رویداد ملّی قهرمان» و هفدهمین پاسداشت ادبیات جهاد و مقاومت را همراه با انتشار تقریظهای حضرت آیتالله العظمیخامنهای بر سه کتاب مربوط به شهدای جبهه مقاومت با عناوین «هواتو دارم»، «مجید بربری» و «بیست سال و سه روز» برگزار خواهد کرد. «هواتو دارم» روایت زندگی شهید مدافع حرم مرتضی عبداللّهی است که در ۳۰۴ صفحه به قلم محمدرسول ملاحسنی نوشته و توسط انتشارات شهید کاظمی چاپ و منتشر شده است.
«هواتو دارم» روایتی است دلچسب از روزهای زندگی شهید مدافع حرم «مرتضی عبداللّهی»؛ فراز و فرودهایی که ما را با یک زندگی ساده اما پرماجرا همراه میکند تا برایمان از رازهایی پرده بردارد که در عین سادگی نادیده گرفته میشوند و همانها، خود، معنای دقیق و صریح زندگی را برای ما به تصویر میکشند. که اگر مایل باشید همین نویسندهی کتاب یادت باشد کتاب شهید عبداللّهی را هم بنویسند و آنجا شمارهی من را داده بودند و صحبت کرده بودند و بعد هم خود خانم سیاهکلی و همسر شهید عبداللّهی پیگیر شدند و ما از اینجا دیگر با شهید عبداللّهی آشنا شدیم.
کدام بُعد شخصیتی یا بخش کد مطلب: 6857 - تاریخ انتشار: 17:07 - 1403/08/24 داستانی که خیلیها آن را باور نداشتند 17 - تنتن و سندباد کتاب تنتن و سندباد را میتوان یک کتاب استراتژیک در حوزهی ادبیات نوجوان بهشمار آورد. این کتاب که در سال ۱۳۷۰ نگارش شده است، با نگاهی دقیق و نافذ مسئلهی نوظهور زمان خود را به عنوان موضوع و هستهی اصلی داستان برگزیده است. هدف نویسنده از خلق چنین داستانی، پرداخت استعاری و غیرمستقیم به مسئلهی «تهاجم فرهنگی» غرب به شرق است. جالب آنکه در ابتدای دههی هفتاد، مسئلهی تهاجم فرهنگی امری واضح و قابل رؤیت برای همگان نبود و حتی علیرغم تأکیدات فراوان رهبرانقلاب، این امر برای طیف وسیعی از دستاندرکاران و مسئولان گنگ و نامفهوم بود... میلادی، «ژرژ رمی»، نویسندهی بلژیکی برای نخستین بار داستانی مصور را با عنوان «تنتن در سرزمین شوراها» منتشر کرد. در این کتاب خبرنگار به اسم تنتن به همراه میلو که سگ خانگیاش است به شوروی که نماینده و قطب کشورهای بلوک شرق بود سفر میکند و در مییابد کد مطلب: 6798 - تاریخ انتشار: 13:06 - 1403/08/12 گفتوگو با نویسنده کتاب «ایستگاه خیابان روزولت» 18 - تاریخ تسخیر لانه جاسوسی، منطقه محروم تاریخنگاری است حضرت آیتالله خامنهای اخیراً پس از مطالعهی کتاب «ایستگاه خیابان روزوِلت» که روایتی از تسخیر لانه جاسوسی آمریکا با استفاده از اسناد به دست آمده از سفارت است، تقریظی نگاشتهاند که، صبح امروز (چهارشنبه ۹ آبان ۱۴۰۳) طی مراسمی در مؤسسه پژوهشی فرهنگی انقلاب اسلامی با حضور نویسنده کتاب، کارشناسان و پژوهشگران تاریخ معاصر ایران و جمعی از فعالان حادثهی تسخیر لانهی جاسوسی آمریکا در تهران در ۱۳ آبان ۱۳۵۸، منتشر شد: « ـ این، گزارشی متقن و پرفایده از یک حادثهی مهم در تاریخ انقلاب یعنی تسخیر لانهی جاسوسی در سال ۵۸ است.
این کتاب پُرکنندهی یکی از خلأهای رسانهئی و تبلیغاتی ما است. ما به جنگ روایتها در پیکارهای جهانی توجه لازم را نکردهایم و دشمنان و بدخواهان ما از غفلت ما بهره برده و بسیاری از حوادث را وارونه نشان دادهاند.
باید از نویسندهی این کتاب و تلاش ارزشمندش قدردانی شود بخاطر اقدام هشیارانهاش در این عرصهی مهم. نثر کتاب روان و رسا و تحقیق و تحلیلهای آن منطقی و صادقانه و قانعکننده است.
ـ نام انتخاب شده برای کتاب عالی است.» مهر ماه ۱۴۰۳ عنوان سؤال اول، میخواستم از شما بپرسم که چرا سراغ نوشتن موضوع تسخیر لانه جاسوسی رفتید؟ چه دغدغهای باعث شد این سوژه را انتخاب کنید و از نظر شما، اهمیت آن چیست؟ در این باره کمی برای ما توضیح دهید.
موضوع تسخیر سفارت آمریکا در تهران در سال ۵۸ یکی از مسائلی است که منابع کد مطلب: 6783 - تاریخ انتشار: 11:27 - 1403/08/10 گفتوگو با نویسنده کتاب «پاییز آمد» 19 - که عشق آسان نمود اول... «پاییز آمد» در بردارندهی خاطرات خانم فخرالسّادات موسوی و شهید احمد یوسفی، فرمانده واحد مهندسی، رزمی سپاه ناحیه زنجان است که به قلم خانم گلستان جعفریان به رشتهی تحریر در آمده است. عصر امروز (یکشنبه) در مراسم شانزدهمین پاسداشت ادبیات جهاد و مقاومت در زنجان، تقریظ حضرت آیتالله خامنهای بر کتاب «پاییز آمد» منتشر شد. است. این مهم است که نویسندههای ما به چه دلیلی سراغ آدمهایی میروند که شاهد جنگ بودند یا از جنگ آسیب دیدهاند. راجع به فخرالسّادات، این مسئله در کتاب هست که چرا یک دخترِ زیرِ شانزده سال، علیرغم میل پدر و مادرش، با یک پاسدار ازدواج میکند. دلیلش چیست؟ او کد مطلب: 6731 - تاریخ انتشار: 12:25 - 1403/08/01 شرح زندگانی مدافع حرم شهید روحالله قربانی 20 - دلتنگ نباش! روز شنبه ۱۱ خردادماه ۹۸، خانم زینب مولایی نویسندهی کتاب «دلتنگ نباش!» - کتاب شرح زندگی شهید مدافع حرم روحالله قربانی - به همراه سرکار خانم زینب عبد فروتن، همسر شهید قربانی، با رهبر انقلاب دیداری کوتاه داشتند.
رهبر انقلاب در جریان این دیدار، از کتاب «دلتنگ نباش!» و قلم نگارنده، تقدیر و در ضمن گفتگو با همسر شهید از وی تجلیل کردند.
کتاب دلتنگ نباش چهاردهمین جلد از مجموعه مدافعان حرم در انتشارات روایت فتح است که چاپ نخست این کتاب در سال ۹۷ با قلم زینب مولایی روانه بازار کتاب شد. که «دلتنگ نباش!» چاپ شد، این کتاب به دست رهبر انقلاب رسید و ایشان پس از مطالعه در ابتدای کتاب نوشتند:
«بسمه تعالی
سلام و رضوان خدا بر شهید عزیز روحالله قربانی. از همسر شهید باید تشکر شود بخاطر فرستادن این کتاب و از ایشان و خانم مولائی بخاطر تدوین این اثر. کد مطلب: 6287 - تاریخ انتشار: 20:03 - 1403/05/20 |