تعداد نتایج: ۶ | عبارت جستجو: هفته زن |
گفتوگو با خانم قافلان کوهی، همسر شهید کسایی 1 - شهید غدیر حضرت آیتالله خامنهای در تقریظ بر کتاب «آخرین فرصت»: « ــ این شهید عزیز از سرآمدانِ شهدا است. زندگی پرهیزگارانه، رفتار فداکارانه، و سرانجام غبطهانگیز: شهادت دلاورانه و آگاهانه. گوارا باد این همه بر این بندهی مخلص.. و درود خدا بر امام خمینی که انقلابش توانست چنین گوهرهای نفیسی را استخراج و تربیت کند. نگارش خوب نویسنده و اظهارات صریح و سادهی راویِ رنجکشیده، از امتیازات کتاب است. تیر ماه ۴۰۲»
نوزدهمین پاسداشت ادبیات جهاد و مقاومت همراه با انتشار تقریظ رهبر انقلاب بر کتاب «آخرین فرصت» و گرامیداشت فداکاری خانوادههای ارتش جمهوری اسلامی ایران، پنجشنبه ۹ اسفند ۱۴۰۳ در حرم مطهر حضرت احمد بن موسی الکاظم (شاهچراغ) علیهماالسلام شیراز برگزار شد.
کتاب «آخرین فرصت» یکی از شش کتابی است که در هفته دفاع مقدس امسال بهعنوان تازهترین کتب تقریظی حضرتآیتالله خامنهای معرفی شده بودند. این کتاب، روایت زندگی شهید علی کسایی است که توسط خانم سمیرا اکبری به رشته تحریر درآمده است. نویسنده با انجام گفتگوهایی تفصیلی با همسر شهید، زندگی این رزمنده دفاع مقدس را به زیبایی روایت و ابعاد شخصیتی وی را با قلم هنرمندانه خود تصویر کرده است. فعالیتهای انقلابی و فرهنگی در مسجد نقطه آغاز آشنایی شما با شهید کسایی بوده. آشنایی که در نهایت منجر به ازدواج شد. گفتگو را از همین نقطه شروع کنیم.
سال ۵۸ بود و من معلم بودم و تازه استخدام شده بودم. بعد از انقلاب، در مدارس پایین شهر شیراز، در محلههای کد مطلب: 7408 - تاریخ انتشار: 21:30 - 1403/12/11 2 - مستندی از دیدار چهل ساله مداحان با رهبر انقلاب + فیلم فروردینماه سال ۱۳۶۲ خیابان پاستور دفتر ریاست جمهوری جمعی به دیدار رییس جمهور آمدهاند که شاید خبری شدنش برای جامعه آن هم در میانه روزهای نبرد کمی عجیب به نظر میرسید. نقل از خبرگزاری فارس، فروردینماه سال ۱۳۶۲ خیابان پاستور دفتر ریاست جمهوری جمعی به دیدار رئیس جمهور آمدهاند که شاید خبری شدنش برای جامعه آن هم در میانه روزهای نبرد کمی عجیب به نظر میرسید. فردای دیدار، تیتر روزنامهها این بود: دیدار جمعی از مداحان تهران و قم کد مطلب: 4245 - تاریخ انتشار: 21:33 - 1401/10/21 3 - موزه ملی انقلاب اسلامی و دفاع مقدس در هفته زن رایگان شد بازدید از موزه ملی انقلاب اسلامی و دفاع مقدس در هفته زن از 23 تا 30 دیماه 1401 برای بانوان رایگان شد. نقل از خبرگزاری فارس، موزه ملی انقلاب اسلامی و دفاع مقدس در خبری اعلام کرد که بازدید از این موزه طی روزهای ۲۳ تا ۳۰ دیماه مصادف با هفته بزرگداشت مقام زن، برای همه بانوان رایگان خواهد بود.
هفته بزرگداشت مقام زن، از روز میلاد دخت مکرم رسولالله، حضرت فاطمه زهرا کد مطلب: 4243 - تاریخ انتشار: 21:28 - 1401/10/21 4 - نخستین جشنواره ملی «نذر قلم» فراخوان داد نخستین جشنواره ملی «نذر قلم» به مناسبت هفته بزرگداشت زن و با نگاهی به زنان ایثارگر به همت سازمان نشر آثار و ارزشهای مشارکت زنان در دفاع مقدس فراخوان داد. نقل از خبرگزاری فارس، نخستین جشنواره ملی «نذر قلم» به مناسبت هفته بزرگداشت زن و با نگاهی به زنان ایثارگر به همت سازمان نشر آثار و ارزشهای مشارکت زنان در دفاع مقدس فراخوان داد.
این جشنواره در هفت بخش شامل، فرهنگ ایثار و شهادت، تأثیر نهضت عاشورا، معنویت، اخلاق کد مطلب: 3881 - تاریخ انتشار: 20:16 - 1401/09/01 5 - آموزش کاربردی ادبیات رموز و حقایق نهفته هستی و سطوح عمده زندگی بشر در ادبیات متجلی است. ادبیات نزدیک ترین شگرد بیانی به هیجانات، نیازهای روحی و التذاذ انسان است و بیشتر مردم از منظر تخیلی آن، مفاهیم غامض و معرفتی را درک می کنند. اما این ساحت عظیم، نظام واره های بسیار دارد و ساختارهای سیال و غیر منتظره و نو به نو. برای همین تابع یک سنجه مشخص و عینی و قابل اندازه گیری نیست. طرفی هر مضمون و مفهومی در این گستره بی مرز قرار می گیرد، از اجتماعیات و نجوم و طب و عرفان و اخلاق و فلسفه و تاریخ و جغرافیا تا روان شناسی و زبان شناسی و.....
طبیعتا همه اینها نه در ساختار ادبیات جای بررسی دارد و نه در چارچوب علمی می گنجد و قدر مسلم آموزش کد مطلب: 1341 - تاریخ انتشار: 11:56 - 1400/09/06 به قلم استاد محمدرضا شفیعی کدکنی 6 - مَلِکُالشُّعَراءبهار، ادیبی گرانمایه و شاعری توانا محمدتقی بهار استاد دانشکده ادبیات و علوم انسانی دانشگاه تهران، شاعر، ادیب، نویسنده، روزنامهنگار، تاریخنگار و سیاستمداران خوشنام معاصر ایرانی است. از فعالیتهای ارزشمند محمدتقی بهار ملقب به ملکالشعرا و متخلص به «بهار»، میتوان به نمایندگی حوزههای سرخس، بجنورد و تبریز در مجلسهای سوم، چهارم و پنجم شورای ملی، وزارت فرهنگ بعد از روی کار آمدن کابینه قوامالسلطنه در بهمن ۱۳۲۴، انتشار هفته نامه تازه بهار از سال ۱۳۲۸ و تدریس در دارالمعلمین عالی اشاره کرد. یکی از پرفروغترین شعلههای قصیدهسرایی در طول تاریخ ادبی ماست و بیهیچ گمان از قرن ششم بدین سوی، چکامهسرایی به عظمت او نداشتهایم.
در میان قصیدهسرایان درجهٔ اوّل زبان فارسی -که از شمارهٔ انگشتان دو دست تجاوز نمیکند- به دشواری میتوان کسانی کد مطلب: 1070 - تاریخ انتشار: 12:33 - 1400/06/20 |