تعداد نتایج: ۵ | عبارت جستجو: ویراستاری |
1 - کارور پیش از ویراستاری تعدادی از داستانها را ویراستاری کرده بود، و بیشتر آنها در نشریات ادواری و/یا توسط ناشران کوچک چاپ شده بودند. با این همه اندکی بعد از اینکه به سیراکیوز رسید، در نامهای به تاریخ ۱۰ مه ۱۹۸۰ به لیش مینویسد «نگران دست بردن در داستانها نباش، اگر فکر میکنی کد مطلب: 3092 - تاریخ انتشار: 06:21 - 1402/10/16 بحث دربارۀ آغاز یک فن در ایران
2 - تاریخجه فن ویرایش در ایران روایت فرهاد قربانزاده از وجود فن ویرایش در ایران که حاکی از تاریخی هزاروچندصدساله است، میگوید علیرغم اینکه در سالهای اخیر پایهگذاری و آغاز ویرایش در ایران به انتشارات فرانکلین منسوب شده است، این نشر یکی از ناشران پیشرو در زمینۀ ویرایش مقابلهای بودهاست و نه آغازگر ویرایش در ایران.
گزارش ایسنا، در سالهای اخیر بارها در مجالها و مجامع گوناگون شاهد انتساب پایهگذاری فن ویرایش در ایران به انتشارات فرانکلین بودهایم. احمد سمیعیگیلانی، مترجم و ویراستار پیشکسوت که به عنوان پدر ویرایش ایران از او یاد میشود از ویراستاران فرانکلین کد مطلب: 3621 - تاریخ انتشار: 10:42 - 1401/08/08 3 - برای ویراستاری باید چه کتابهایی را مطالعه کرد؟ امروزی، یعنی ویراستاری که به تقریب کم از پنجاه سال دارد، اگر میخواهد ویراستار خوبی باشد، جز آنکه باید از ذوق خداداد بهره داشته باشد و تمرین و ممارست در نوشتن را شغل خود کرده باشد، لازم است نوشتههای بعضی معاصران را نیز خوانده باشد (معاصر را در معنای موسّع کد مطلب: 2630 - تاریخ انتشار: 16:23 - 1401/04/20 4 - دبیر انجمن درستنویسی: چرا ناشران نام ویراستار را در شناسنامه کتاب چاپ نمیکنند؟ دبیر انجمن ویرایش و درستنویسی با اشاره به اینکه کتابها نباید بدون نام ویراستار چاپ شوند، گفت: این اقدام باید به یک رفتار فرهنگی تبدیل شود و تحقق آن با حمایت و جریانسازی فرهنگی امکانپذیر است. زیادی برای پیگیری ورود ویراستاری در جشنوارههای ادبی کشور داشته است، گفت: تا امروز جایزه ادبی جلال آل احمد و جایزه ادبی شهید اندرزگو به این موضوع ورود پیدا کردهاند و در تلاشیم سایر جشنوارههای حوزه کتاب را نیز وارد این عرصه کنیم.
ورود ویراستاری آثار به کد مطلب: 2243 - تاریخ انتشار: 10:17 - 1401/02/04 بحث دربارۀ آغاز یک فن در ایران
5 - تاریخجه فن ویرایش در ایران روایت فرهاد قربانزاده از وجود فن ویرایش در ایران که حاکی از تاریخی هزاروچندصدساله است، میگوید علیرغم اینکه در سالهای اخیر پایهگذاری و آغاز ویرایش در ایران به انتشارات فرانکلین منسوب شده است، این نشر یکی از ناشران پیشرو در زمینۀ ویرایش مقابلهای بودهاست و نه آغازگر ویرایش در ایران.
گزارش ایسنا، در سالهای اخیر بارها در مجالها و مجامع گوناگون شاهد انتساب پایهگذاری فن ویرایش در ایران به انتشارات فرانکلین بودهایم. احمد سمیعیگیلانی، مترجم و ویراستار پیشکسوت که به عنوان پدر ویرایش ایران از او یاد میشود از ویراستاران فرانکلین کد مطلب: 1096 - تاریخ انتشار: 12:41 - 1400/06/31 |