تعداد نتایج: ۱۰۳ | عبارت جستجو: پیشرفت |
إِن تَمسَسكُم حَسَنَةٌ تَسُؤهُم وَإِن تُصِبكُم سَيِّئَةٌ يَفرَحوا بِها ۖ وَإِن تَصبِروا وَتَتَّقوا لا يَضُرُّكُم كَيدُهُم شَيئًا ۗ إِنَّ اللَّهَ بِما يَعمَلونَ مُحيطٌ 1 - ناراحتی دشمنان از پیشرفت مسلمین و خوشحالی آنان از مصیبت مسلمین کار دیگران برای خودشان پیشرفت درست میکنند و ظاهر خودشان را آرایش میدهند؛ البتّه باطن دارد خراب میشود؛ باطنشان دارد میپوسد؛ همانطور که عرض کردیم دارند پوک و پوکتر میشوند. آنچه شما مسلمانها به دست بیاورید، دشمنان شما را ناخشنود خواهد کرد؛ آنچه بر شما مصیبت وارد کد مطلب: 7929 - تاریخ انتشار: 19:40 - 1404/03/26 2 - پیام حضرت آیتاللهالعظمی خامنهای (مدظلهالعالی) به همایش بینالمللی یکصدمین سالگشت بازتأسیس حوزهی علمیهی قم حضرت آیتالله خامنهای رهبر انقلاب اسلامی در پیامی به همایش بینالمللی یکصدمین سالگشت بازتأسیس حوزهی علمیهی قم»، ضمن تبیین عناصر و کارکِردهای گوناگون حوزه به بیان الزامات تحقق یک «حوزه پیشرو و سرآمد» که نوآور، بالنده، بهروز، پاسخگوی مسائل نوپدید، مهذّب، دارای روحیه پیشرفت و مجاهدت و هویت انقلابی و همچنین مستعد برای طراحی نظامات اداره جامعه است، پرداختند و تأکید کردند: مهمترین وظیفه حوزه «بلاغ مبین» است که از برترین مصادیق آن ترسیم خطوط اصلی و فرعی تمدّن نوین اسلامی و تبیین و ترویج و فرهنگسازی آن در جامعه است. کد مطلب: 7728 - تاریخ انتشار: 17:13 - 1404/02/18 گفتوگو با حجتالاسلام والمسلمین اعرافی مدیر حوزههای علمیه: 3 - نفس تازه در کالبد حوزه با یک پیام افقگشا و راهبردی حضرت آیتالله العظمی خامنهای (مدظلهالعالی) در پیام به همایش «یکصدمین سالگشت بازتأسیس حوزه علمیه قم»، ضمن تبیین عناصر و کارکِردهای گوناگون حوزه به بیان الزامات تحقق یک «حوزه پیشرو و سرآمد» که نوآور، بالنده، بهروز، پاسخگوی مسائل نوپدید، مهذّب، دارای روحیه پیشرفت و مجاهدت و هویت انقلابی و همچنین مستعد برای طراحی نظامات اداره جامعه است، پرداختند. از هر چیز، از طرف همه حوزههای علمیه، کمال امتنان و تشکر را از رهبر معظم انقلاب اسلامی دارم. همچنین از مراجع عظام تقلید که با حضور و پیامهای خود این محفل نورانی را روشنتر کردند، قدردانی میکنم.
در متن سخنرانی پیشبینیشده، قم را به دو دوره تقسیم کرده بودم: کد مطلب: 7727 - تاریخ انتشار: 17:08 - 1404/02/18 4 - حوزه پیشرو و سرآمد حضرت آیتالله خامنهای رهبر انقلاب اسلامی در پیامی به همایش «یکصدمین سالگشت بازتأسیس حوزه علمیه قم»، ضمن تبیین عناصر و کارکِردهای گوناگون حوزه به بیان الزامات تحقق یک «حوزه پیشرو و سرآمد» که نوآور، بالنده، بهروز، پاسخگوی مسائل نوپدید، مهذّب، دارای روحیه پیشرفت و مجاهدت و هویت انقلابی و همچنین مستعد برای طراحی نظامات اداره جامعه است، پرداختند. کد مطلب: 7725 - تاریخ انتشار: 13:49 - 1404/02/17 واکاوی نقش سیاستهای کلّی در پیشرفت اقتصادی کشور 5 - گفتوگو با دکتر داود دانشجعفری، عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام و وزیر اسبق اقتصاد رهبر انقلاب، در سخنرانی نوروزی (۱۴۰۴/۱/۱)، ضمن توصیه به افراد مطّلع از مسائل اقتصادی و مسئول مبنی بر توجیه مردم، تبیین راهها و کارها، توجیه دولت و کمک به آن، فرمودند: «بعضیها راهکارهایی دارند، به بنده نامه مینویسند و به من پیشنهاد میکنند. خب رهبری در برنامهریزیهای اقتصادی دخالتی نمیکند؛ یعنی حقّ دخالت هم ندارد، این جزو وظایف دولت است، دولت باید این کار را بکند، ما هم میفرستیم برای دولت. عمده این است که مسئولین دولتی بدانند که چه وظایفی بر عهدهی آنها است، چه توقّعاتی از آنها هست و آنها را انشاءالله انجام بدهند.» نیز آن را اجرا کنند و گزارش پیشرفت کار را به طور مرتّب در اختیار مجمع قرار دهند.
نهادهای زیر نظر رهبری مثل بنیاد مستضعفان و ستاد اجرایی هم ملزم به اجرای سیاستهای کلّی هستند.
مجمع نیز هر چند وقت یک بار، یکی از این سیاستهای کلّی را زیر ذرّهبین قرار میدهد تا کد مطلب: 7631 - تاریخ انتشار: 17:54 - 1404/01/28 گفتوگویی با دکتر محمدرضا عارف، معاون اول رئیس جمهور 6 - برای حل مسائل کشور به مذاکره دل نبستهایم جمعی از اعضای هیئت دولت، نمایندگان مجلس شورای اسلامی، مسئولان عالی دستگاه قضائی و مسئولان برخی نهادها، ظهر امروز (سهشنبه) بهمناسبت آغاز سال جدید با رهبر انقلاب اسلامی دیدار کردند.
حضرت آیتالله خامنهای در این دیدار با اشاره به گفتگوهای عمان و مرور تجربههای گذشته مثل برجام تأکید کردند: «گفتگوهای عمان یکی از دهها کار وزارت خارجه است. مسائل کشور رابه گفتگوها گره نزنیم. به گفتگوها نه به صورت افراطی خوشبین هستیم و نه به صورت افراطی بدبین. بالاخره کار و حرکتیست که تصمیمگیری شده و درقدمهای اول هم خوب اجراشده. به طرف مقابل خیلی بدبینیم اما به تواناییهای خود خوشبینیم... مسائل کشور را به این گفتگوها گره نزنید. اشتباهی که در برجام کردیم اینجا تکرار نشود. در دوران برجام، کشور را شرطی کردیم و همه چیز را منوط کردیم به پیشرفت مذاکرات. سرمایهگذار وقتی میبیند که کشور منوط به مذاکره است، سرمایهگذاری نمیکند...» ۱۴۰۴/۰۱/۲۶ آقای عارف، یکی از نگرانیهایی که وجود دارد، تکرار تجربهی خسارتبار گذشته در گره زدن مسائل کشور به مذاکرات و معطل کردن امور به این بهانه است؛ نکتهای که رهبر معظم انقلاب هم در دیدار امروز به آن اشاره کردند و نسبت به آن تذکر دادند. دولت در این زمینه چه رویکرد و کد مطلب: 7621 - تاریخ انتشار: 18:37 - 1404/01/26 7 - ایران قوی با صنعت هستهای پیشرفته آیتالله خامنهای: «اگر شما ایران قوی میخواهید، هر کسی ایران را دوست دارد، هر کسی جمهوری اسلامی را دوست دارد، هر کسی ملّت را دوست دارد و قوّت این کشور را میطلبد، بایستی به این بخش از تلاش و فعّالیّت علمی و تحقیقاتی و صنعتی و کاریای که اینجا انجام میگیرد اهمّیّت کد مطلب: 7605 - تاریخ انتشار: 17:42 - 1404/01/22 به بهانه سالگرد شهادت آیتالله سید محمدباقر صدر و خواهرش بنتالهدی توسط حکومت بعث عراق 8 - استاد نسلساز نجف حضرت آیتالله خامنهای: «من سال ۱۳۳۶ به عراق رفتم و آقای سید محمدباقر صدر را آنجا دیدم. ایشان خیلی جوان بود؛ حدود بیستوپنج سالش بود. ایشان همان وقت هم معروف به فضل بود... مرحوم آقای صدر به معنای واقعی کلمه یک نابغه بود. ما در زمینهی مسائل فکری و اسلامی و در زمینهی فقه و اصول و بقیهی چیزها آدمهای پیشرفته زیاد داریم؛ منتها نابغه خیلی نادر است. ایشان جزو نادرهایی بود که حقیقتاً نابغه بود. ذهن و فکر ایشان فراتر از کارهایی که دیگران میکنند، حرکت میکرد.» ۱۳۸۳/۰۳/۱۹ و بقیه چیزها، آدمهای پیشرفته زیاد داریم، منتها نابغه خیلی نادر است. ایشان جزو نادرهایی بود که حقیقتاً نابغه بود. ذهن و فکر او فراتر از کارهایی که دیگران میکنند، حرکت میکرد. ایشان بحمدالله شاگردهای خوبی هم تربیت کرده بود.»(۴)
صدر و جنبشهای کد مطلب: 7596 - تاریخ انتشار: 20:53 - 1404/01/20 9 - بررسی الزامات پیشرفت ایران در حوزه هوش مصنوعی اشاره به شتاب بیسابقه پیشرفتهای فناوری در حوزه هوش مصنوعی، تأکید دارند که این فناوری در اداره آینده جهان نقشی تعیینکننده خواهد داشت. ایشان معتقدند که «هوش مصنوعی با شتابی حیرتانگیز در حال پیشرفت است، بهگونهای که انسان از سرعت این فناوری متحیر کد مطلب: 7580 - تاریخ انتشار: 22:42 - 1404/01/16 10 - راهحل مشکل معیشت حضرت آیتالله خامنهای: «سرمایهگذاری تولید یکی از مسائل لازم برای اقتصاد کشور و برطرف کردن مشکل معیشت مردم است. همین نقدینگیای که در اختیار مردم است، اگر صرف سرمایهگذاری بشود برای تولید، کشور پیشرفت خواهد کرد. از سرمایههای کوچک تا سرمایههای بزرگ؛ از یک مرغداری کوچکِ محدود شما بگیرید تا یک کارخانهی عظیم... دولت باید زمینهها را فراهم کند و مانع زدایی کند.» ۱۴۰۴/۰۱/۰۱ کد مطلب: 7546 - تاریخ انتشار: 18:35 - 1404/01/09 11 - پیشرفت قرآنی ایران خامنهای: «خوشبختانه پیشرفت کشور ما از لحاظ قرآن یک پیشرفت سریع و به نسبت کشورهای دیگری که ما میبینیم، بمراتب سریعتر بوده؛ یعنی در کشوری که قرآن در آن مهجور بود، تلاوت قرآن محدود بود و در شهرهای بزرگ، دو جلسه، سه جلسه یا پنج جلسهی قرآن بود و حدّاکثر مثلاً شش کد مطلب: 7440 - تاریخ انتشار: 16:10 - 1403/12/17 12 - این سخن خطاب به همه جوانان کشور است حضرت آیتالله خامنهای: «این سخن خطاب به همهی جوانان کشور است: امروز مسئولیّت شما حفظ این روحیه، تقویت این حرکت و پیشرفت در راه رسیدن به اهدافی است که انقلاب معیّن کرده. ما به جوانها امیدوار هستیم و انشاءالله در همهی بخشها این حرکت عظیم مردمی پیشرفت خواهد کرد.» ۱۴۰۳/۱۱/۲۹ کد مطلب: 7423 - تاریخ انتشار: 19:57 - 1403/12/14 13 - امید ما به جوان هاست حضرت آیتالله خامنهای: «این سخن خطاب به همهی جوانان کشور است: امروز مسئولیّت شما حفظ این روحیه، تقویت این حرکت و پیشرفت در راه رسیدن به اهدافی است که انقلاب معیّن کرده. ما به جوانها امیدوار هستیم و انشاءالله در همهی بخشها این حرکت عظیم مردمی پیشرفت خواهد کرد. خداوند شما را حفظ کند، خداوند انشاءالله برکات خودش را بر شما مردم عزیز، بر مردم تبریز و مردم آذربایجان نازل کند.» ۱۴۰۳/۱۱/۲۹ کد مطلب: 7355 - تاریخ انتشار: 21:03 - 1403/11/30 گفتوگویی با دکتر کاظم فولادی قلعه، عضو هیئت علمی دانشگاه تهران و سرپرست آزمایشگاه فضای سایبر دانشگاه تهران 14 - تدوین سند ملی دکترین هوش مصنوعی، گامی اساسی پیش از تشکیل آژانس جهانی حضرت آیتالله خامنهای در طول سالهای اخیر در چندین نوبت به مسئولان کشور، توجه ویژه به مسأله «هوش مصنوعی» را یادآور شدهاند. ایشان با اشاره به شتاب بیسابقه پیشرفتهای فناوری در حوزه هوش مصنوعی، تأکید دارند که این فناوری در اداره آینده جهان نقشی تعیینکننده خواهد داشت. ایشان معتقدند که «هوش مصنوعی با شتابی حیرتانگیز در حال پیشرفت است، بهگونهای که انسان از سرعت این فناوری متحیر میشود. از این رو، یکی از مسائل اساسی که باید مورد تأمل، تکیه و تعمیق قرار گیرد، هوش مصنوعی است.» ۱۴۰۳/۰۶/۰۶
رهبر انقلاب اسلامی با هشدار درباره خطرات بهرهبردار بودن صرف از این فناوری، بر ضرورت تسلط بر لایههای عمیق و متنوع هوش مصنوعی تأکید میکنند و میگویند:
«بهرهبردار بودن در مسئله هوش مصنوعی امتیاز محسوب نمیشود. این فناوری لایههای عمیق و متنوعی دارد که در اختیار دیگران است. اگر نتوانیم بر این لایهها مسلط شویم، در آینده ممکن است ساختارهایی مشابه آژانسهای بینالمللی ایجاد شود که برای استفاده از بخشهای مختلف هوش مصنوعی، اجازه یا محدودیت اعمال کنند. قدرتطلبان و فرصتطلبان دنیا به دنبال چنین اقداماتی هستند.» ۱۴۰۳/۰۶/۰۶
حضرت آیتالله خامنهای تأکید میکنند که کشور باید حداقل در میان ده کشور برتر جهان در حوزه هوش مصنوعی قرار گیرد و به دولت چهاردهم توصیه کردهاند که «در زمان دولت سیزدهم، سازمانی به نام "سازمان ملی هوش مصنوعی" زیر نظر رئیسجمهور تشکیل شد. اگر این سازمان همچنان با نظارت مستقیم رئیسجمهور به فعالیت خود ادامه دهد، امیدواری زیادی برای دستیابی به اهداف متصور در این حوزه وجود خواهد داشت.»
رهبر انقلاب از مسئولان خواستهاند تا با برنامهریزی دقیق، فناوری هوش مصنوعی را بهعنوان یکی از ارکان اصلی پیشرفت کشور در اولویت قرار دهند و زمینههای رشد آن را در همه سطوح فراهم کنند. همهی سازوکارهای پیشرفتهای که امروز در حوزهی آیتی برای صدور این مجوّز فعّالیّت پیشبینی شده ــ مثل همین درگاه خدمات واحدهای که دولت ایجاد کرده ــ در نهایت، یک شوراهایی باید بنشینند تصمیماتی بگیرند که آنها هم قاعدتاً بر حسب یک معیارهایی این کار کد مطلب: 7353 - تاریخ انتشار: 20:06 - 1403/11/30 15 - مستند روایت دیدار | پرچمداران بخش خصوصی؛ پیشگامان پیشرفت مستند کوتاه «پرچمداران بخش خصوصی؛ پیشگامان پیشرفت»، روایتی ۲۰ دقیقهای از توصیهها و دغدغههای رهبر انقلاب درباره تقویت بخش خصوصی است که در جریان بازدید از نمایشگاه دستاوردها و توانمندیهای بخش خصوصی و دیدار اخیر تولیدکنندگان و فعالان اقتصادی این بخش بیان شده است. کد مطلب: 7332 - تاریخ انتشار: 21:47 - 1403/11/26 فَإِن خِفتُم فَرِجالًا أَو رُكبانًا ۖ فَإِذا أَمِنتُم فَاذكُرُوا اللَّهَ كَما عَلَّمَكُم ما لَم تَكونوا تَعلَمونَ 16 - امنیت ؛ زمینهی لازم برای پیشرفتهای مادی و معنوی زمینهی لازم برای پیشرفتهای مادّی و معنوی، امنیت است. البته افراد برجستهای هستند که در فضاهای ناامن هم کارهای بزرگی انجام میدهند؛ در زیر فشار اختناق رژیمهای ظالم و ستمگر - همانگونه که قبل از انقلاب در این کشور بود - کسانی بودند که در همان ناامنی هم کارهای کد مطلب: 7319 - تاریخ انتشار: 21:47 - 1403/11/23 گفتوگو با دبیر ستاد توسعهی فنّاوریهای هوش مصنوعی و رباتیک 17 - هوش مصنوعی کیفیت حکمرانی را افزایش خواهد داد حضرت آیتالله خامنهای در طول سالهای اخیر در چندین نوبت به مسئولان کشور، توجه ویژه به مسأله «هوش مصنوعی» را یادآور شدهاند. ایشان با اشاره به شتاب بیسابقه پیشرفتهای فناوری در حوزه هوش مصنوعی، تأکید دارند که این فناوری در اداره آینده جهان نقشی تعیینکننده خواهد داشت. ایشان معتقدند که «هوش مصنوعی با شتابی حیرتانگیز در حال پیشرفت است، بهگونهای که انسان از سرعت این فناوری متحیر میشود. از این رو، یکی از مسائل اساسی که باید مورد تأمل، تکیه و تعمیق قرار گیرد، هوش مصنوعی است.» ۱۴۰۳/۰۶/۰۶
رهبر انقلاب اسلامی با هشدار درباره خطرات بهرهبردار بودن صرف از این فناوری، بر ضرورت تسلط بر لایههای عمیق و متنوع هوش مصنوعی تأکید میکنند و میگویند:
«بهرهبردار بودن در مسئله هوش مصنوعی امتیاز محسوب نمیشود. این فناوری لایههای عمیق و متنوعی دارد که در اختیار دیگران است. اگر نتوانیم بر این لایهها مسلط شویم، در آینده ممکن است ساختارهایی مشابه آژانسهای بینالمللی ایجاد شود که برای استفاده از بخشهای مختلف هوش مصنوعی، اجازه یا محدودیت اعمال کنند. قدرتطلبان و فرصتطلبان دنیا به دنبال چنین اقداماتی هستند.» ۱۴۰۳/۰۶/۰۶
حضرت آیتالله خامنهای تأکید میکنند که کشور باید حداقل در میان ده کشور برتر جهان در حوزه هوش مصنوعی قرار گیرد و به دولت چهاردهم توصیه کردهاند که «در زمان دولت سیزدهم، سازمانی به نام "سازمان ملی هوش مصنوعی" زیر نظر رئیسجمهور تشکیل شد. اگر این سازمان همچنان با نظارت مستقیم رئیسجمهور به فعالیت خود ادامه دهد، امیدواری زیادی برای دستیابی به اهداف متصور در این حوزه وجود خواهد داشت.»
رهبر انقلاب از مسئولان خواستهاند تا با برنامهریزی دقیق، فناوری هوش مصنوعی را بهعنوان یکی از ارکان اصلی پیشرفت کشور در اولویت قرار دهند و زمینههای رشد آن را در همه سطوح فراهم کنند. زیستفنّاوری و موادّ پیشرفته، مثل کوانتوم و مثل هوش مصنوعی که یکی از مهمترین حوزههای فعّالیّت این مرکز بوده. قبلاً هوش مصنوعی در ستاد توسعهی اقتصاد دیجیتال پیگیری میشد، قبل از آنهم در ستاد توسعهی آیسیتی دنبال میشد؛ امّا به لحاظ اینکه هوش کد مطلب: 7297 - تاریخ انتشار: 18:15 - 1403/11/19 در گفتوگو با رئیس مرکز تحقیقات کامپیوتری علوم اسلامی نور مطرح شد: 18 - تعلل در مسیر پیشرفت هوش مصنوعی، چالشهای جدی برای مرجعیت دینی و ملی ایجاد میکند حضرت آیتالله خامنهای در طول سالهای اخیر در چندین نوبت به مسئولان کشور، توجه ویژه به مسأله «هوش مصنوعی» را یادآور شدهاند. ایشان با اشاره به شتاب بیسابقه پیشرفتهای فناوری در حوزه هوش مصنوعی، تأکید دارند که این فناوری در اداره آینده جهان نقشی تعیینکننده خواهد داشت. ایشان معتقدند که «هوش مصنوعی با شتابی حیرتانگیز در حال پیشرفت است، بهگونهای که انسان از سرعت این فناوری متحیر میشود. از این رو، یکی از مسائل اساسی که باید مورد تأمل، تکیه و تعمیق قرار گیرد، هوش مصنوعی است.» ۱۴۰۳/۰۶/۰۶
رهبر انقلاب اسلامی با هشدار درباره خطرات بهرهبردار بودن صرف از این فناوری، بر ضرورت تسلط بر لایههای عمیق و متنوع هوش مصنوعی تأکید میکنند و میگویند:
«بهرهبردار بودن در مسئله هوش مصنوعی امتیاز محسوب نمیشود. این فناوری لایههای عمیق و متنوعی دارد که در اختیار دیگران است. اگر نتوانیم بر این لایهها مسلط شویم، در آینده ممکن است ساختارهایی مشابه آژانسهای بینالمللی ایجاد شود که برای استفاده از بخشهای مختلف هوش مصنوعی، اجازه یا محدودیت اعمال کنند. قدرتطلبان و فرصتطلبان دنیا به دنبال چنین اقداماتی هستند.» ۱۴۰۳/۰۶/۰۶
حضرت آیتالله خامنهای تأکید میکنند که کشور باید حداقل در میان ده کشور برتر جهان در حوزه هوش مصنوعی قرار گیرد و به دولت چهاردهم توصیه کردهاند که «در زمان دولت سیزدهم، سازمانی به نام "سازمان ملی هوش مصنوعی" زیر نظر رئیسجمهور تشکیل شد. اگر این سازمان همچنان با نظارت مستقیم رئیسجمهور به فعالیت خود ادامه دهد، امیدواری زیادی برای دستیابی به اهداف متصور در این حوزه وجود خواهد داشت.»
رهبر انقلاب از مسئولان خواستهاند تا با برنامهریزی دقیق، فناوری هوش مصنوعی را بهعنوان یکی از ارکان اصلی پیشرفت کشور در اولویت قرار دهند و زمینههای رشد آن را در همه سطوح فراهم کنند.
در عصر فناوری و پیشرفتهای سریع علمی، حوزههای علوم اسلامی و انسانی نیز از تأثیرات هوش مصنوعی بینصیب نماندهاند. بسیاری از مؤسسات پژوهشی با محوریت محتوای شیعی و زبان فارسی، در حال تولید ابزارهایی هوشمند هستند که میتوانند نیازهای دینی و مذهبی کاربران را پاسخ دهند. این تحولات نه تنها فرصتهای جدیدی برای تقویت مرجعیت دینی فراهم میآورد، بلکه چالشهای جدی نیز به همراه دارد. در این شرایط، ضرورت تولید ابزارهای مشابه در داخل کشور برای حفظ و ارتقاء جایگاه مرجعیت دینی بیش از پیش احساس میشود. میشود.
در کنار این پیشرفت زیاد و پُرشتابی که هوش مصنوعی دارد، بفرمایید که چه چالشهایی هم ممکن است داشته باشد؟
هوش مصنوعی فرصتهای خیلی زیادی را برای ما فراهم میکند؛ هوش مصنوعی در گردآوری اطّلاعات، در تحلیل اطّلاعات، در نتیجهگیری و اشاعهی کد مطلب: 7281 - تاریخ انتشار: 21:29 - 1403/11/16 در هجدهمین پاسداشت ادبیات جهاد و مقاومت در روستای رکنآباد میبد یزد مطرح شد؛ 19 - دکتر قالیباف: فرهنگ جهاد و شهادت رمز پیروزی و پیشرفت در تمام عرصههاست جهاد و شهادت و نقش آن در پیشرفت و تحول جامعه پرداخت.
دکتر قالیباف سخنان خود را با سلام و احترام به مردم شریف روستای رکنآباد و خانوادههای معظم شهدا، جانبازان و ایثارگران آغاز کرد و ضمن اشاره به تقارن این مراسم با ایام پایانی ماه رجب و دهه مبارک فجر، اظهار داشت: این کد مطلب: 7259 - تاریخ انتشار: 09:13 - 1403/11/12 20 - دکتر قالیباف: فرهنگ جهاد و شهادت رمز پیروزی و پیشرفت در تمام عرصههاست جهاد و شهادت و نقش آن در پیشرفت و تحول جامعه پرداخت.
دکتر قالیباف سخنان خود را با سلام و احترام به مردم شریف روستای رکنآباد و خانوادههای معظم شهدا، جانبازان و ایثارگران آغاز کرد و ضمن اشاره به تقارن این مراسم با ایام پایانی ماه رجب و دهه مبارک فجر، اظهار داشت: این کد مطلب: 7256 - تاریخ انتشار: 22:53 - 1403/11/11 |