تعداد نتایج: ۱۳ | عبارت جستجو: ژاپن |
1 - فرهنگ ژاپنی چگونه شکل گرفت قومی گوناگون در ژاپن باستان
طی دورهای در ژاپن باستان، ژاپنیها بتدریج فرهنگ اصلی خود را شکل دادند و به عنوان یک نژاد مستقل شدند. در عین حال، مناسبتر خواهد بود که این وجود نژادی را یک وجود قومی در نظر بگیریم تا یک ملت.
ضمنا برخی مدعیاند که نژاد ژاپنی به کد مطلب: 4915 - تاریخ انتشار: 07:10 - 1402/03/03 2 - تنها مادرشهید ژاپنی از لحظه درگذشت همسر ایرانیاش میگوید دلم گرفته بود. سلمان، بلقیس و نوهها بودند، اما هیچکس برای من جای خالی آقا را پر نمیکرد. سفارشهای آخر او بیشتر در گوشم بود که میگفت: جاده تمدن خوب است، اما جاده ثواب بیانتهاست. بابایی) یگانه مادر شهد ژاپنی در ایران است، برشهایی از این اثر را انتخاب کرده و باهم میخوانیم تا شناختی از این مادر شهید که چندی پیش درگذشت به دست آوریم.
در بخشهای پایانی این کتاب کونیکو یامامورا از لحظه فوت همسرش و دلتنگیهایش میگوید:
آقا، ستون زندگی من کد مطلب: 3199 - تاریخ انتشار: 11:10 - 1401/06/10 3 - از سرزمین آفتاب | نماهنگ رسانه KHAMENEI.IR در نماهنگ «از سرزمین آفتاب» قابهایی دیده نشده از دیدار سال ۱۳۶۵ آیتالله خامنهای با خانواده این شهید و گفتوگوی خانم بابائی با رهبر انقلاب اسلامی در حاشیه دیدار سال ۱۳۹۸ جمعی از فعالان حوزه ادبیات مقاومت و پایداری را منتشر کرده است. (سبا بابائی) تنها مادر شهید ژاپنی دوران دفاع مقدس است. شهید محمد بابائی ۲۲ فروردین سال ۱۳۶۲ در عملیات والفجر یک در فکه به شهادت کد مطلب: 3192 - تاریخ انتشار: 09:59 - 1401/06/10 4 - تقریظ رهبر انقلاب بر کتاب «مهاجر سرزمین آفتاب» در مراسم سیزدهمین پاسداشت ادبیات جهاد و مقاومت، تقریظ حضرت آیتالله خامنهای بر کتاب «مهاجر سرزمین آفتاب» منتشر شد. تقریظ رهبر انقلاب اسلامی بر این کتاب به شرح زیر است
بسم الله الرّحمن الرّحیم
ـ سرگذشت پرماجرا و پرجاذبهی این بانوی دلاور، که با قلم رسا و شیوای حمید حسام نگارش یافته است، جدّاً خواندنی و آموختنی است. من این بانوی گرامی و همسر بزرگوار او را سالها پیش در کد مطلب: 3191 - تاریخ انتشار: 09:53 - 1401/06/10 5 - تقدیر سفیر ژاپن از تنها مادر شهید ژاپنی +تصاویر «آیکاوا کازوتوشی» سفیر ژاپن در ایران از تلاشهای فرهنگی مرحوم کونیکو یامامورا مادر شهید محمد بابایی برای عمق بخشیدن به دوستی میان دو ملت ایران و ژاپن تقدیر کرد. کازوتوشی» سفیر ژاپن در ایران در مراسم یادبود و چهلمین روز درگذشت مرحومه سبا بابایی «کونیکو یامامورا» در مدرسه تطبیقی و بینالمللی تهران شرکت و پیام تسلیت مردم کشورش را به خانواده مرحومه بابایی ابلاغ کرد.
همچنین در این مراسم ویدیویی از دستاوردهایی که از کد مطلب: 2941 - تاریخ انتشار: 10:49 - 1401/05/22 6 - واژههای فارسی در زبان ژاپنی رسمی دیپلماتیک بین ایران و ژاپن میگذرد. اما از قرنها پیش از آن، ژاپنیها از طریق متون چینی با امپراتوری ایران و فرهنگ و تمدن آن کموبیش آشنا شده بودهاند. اما آشنایی ایرانیان با کشور ژاپن، به اواسط دوران قاجار بازمیگردد. تا جاییکه بر نگارنده معلوم است، پیش کد مطلب: 2856 - تاریخ انتشار: 08:34 - 1401/05/15 7 - تنها مادر شهید ژاپنی دفاع مقدس درگذشت
سبا بابایی (کونیکو یامامورا) مادر شهید محمد بابایی، ظهر امروز جمعه ۱۰ تیر در بیمارستان خاتم الانبیا درگذشت. یامامورا) تنها مادر شهید ژاپنی دفاع مقدس ظهر امروز جمعه ۱۰ تیر درگذشت و به فرزند شهیدش پیوست.
خانم یامامورا که از چندی قبل به علت ضایعه تنفسی در بیمارستان خاتم الانبیا بستری بود، ساعتی قبل دار فانی را وداع کد مطلب: 2607 - تاریخ انتشار: 17:55 - 1401/04/10 پیرو تحسین و نگارش تقریظ حضرت آیتالله خامنهای بر کتاب مهاجر سرزمین آفتاب؛ 8 - ابلاغ سلام و دعای رهبر معظم انقلاب به راوی ژاپنی کتاب «مهاجر سرزمین آفتاب»
معاون دفتر مقام معظّم رهبری و نمایندگان دفتر حفظ و نشر آثار حضرت آیتالله العظمی خامنهای با حضور در بیمارستان خاتمالانبیاء(ص) تهران ضمن عیادت از خانم سبا بابایی (کونیکو یامامورا) مادر شهید ژاپنی دفاع مقدس، سلام و دعای رهبر انقلاب را به وی ابلاغ کردند. این ملاقات حجتالاسلاموالمسلمین محمد محمدیان معاون دفتر مقام معظم رهبری ضمن اهدای چفیه معظّمله به این بانوی فداکار و انقلابی و ابلاغ سلام حضرت آیتالله خامنهای به وی اظهار داشت: «حضرت آقا به شما سلام رساندند و برای سلامتی شما که عمر خود را در کد مطلب: 2541 - تاریخ انتشار: 15:20 - 1401/03/26 9 - عدالت آموزشی در ژاپن به نظر ژاپنیها همه کودکان توانایی یادگیری مطالب را دارند و تلاش، پشتکار و انضباط شخصی، موفقیت تحصیلی را تعیین میکند نه توانایی علمی ، در واقع به عقیده آنان مطالعات و عادتهای رفتاری آموزشی هستند .
آموزشی ژاپن شامل دوره 6 ساله ابتدایی، سه ساله متوسطه اول، سه ساله متوسطه دوم و چهار ساله دانشگاه است. آموزش اجباری 9 ساله بوده و شامل 6 سال ابتدایی و سه سال متوسطه اول است. سیستم مدارس مقطع ابتدایی 6 ساله و سال تحصیلی سه دوره سه ماهه است. اولین دوره از اول آوریل تا ماه کد مطلب: 1718 - تاریخ انتشار: 08:21 - 1400/11/13 10 - تازهترین اثر هاروکی موراکامی به بازار کتاب ایران آمد کتاب «داستاننویسی به مثابه شغل»، تازهترین اثر ترجمه شده از هاروکی موراکامی، نویسنده شهیر ژاپنی به بازار نشر آمد. در ایران و مستقیم از زبان ژاپنی ترجمه شده، با مفهوم «اصالت» در هنر را از دیدگاه موراکامی مواجه میشوند و او از نگاهش به جوایز ادبی و ارزش و اهمیت آنها میگوید و با زبانی تند از جامعۀ امروز ژاپن و بهویژه از نظام آموزشی آن انتقاد میکند. منتقدان تاکنون کد مطلب: 1687 - تاریخ انتشار: 17:34 - 1400/11/07 از سوی رایزنی و نماینده بنیاد سعدی در ژاپن 11 - هجدهمین دوره آموزش مجازی زبان فارسی در ژاپن از سوی رایزنی و نماینده بنیاد سعدی در ژاپن /هجدهمین دوره آموزش مجازی زبان فارسی در ژاپن آغاز شد.
و نماینده بنیاد سعدی در ژاپن آغاز شد.
به گزارش رایزنی فرهنگی ایران در ژاپن، هیجدهمین دوره (پنجمین دوره مجازی) کلاس های آموزشی ویژه بزرگسالان، با استقبال علاقه مندان و فرهنگ دوستان ژاپنی و حضور ۱۱۳ نفر از علاقه مندان فارسی آموز برای ترم جدید آغاز شد و از هفته گذشته نیز کد مطلب: 1094 - تاریخ انتشار: 12:38 - 1400/06/30 12 - پروفسور تِتسوئو، زبانشناس و محقق زبان فارسی مصاحبه با پروفسور ناواتا تِتسوئو، ایران شناس، زبان شناس و استاد سابق دانشگاه مطالعات خارجی توکیو قواعدی برای این زبان در ژاپن وجود نداشت. بعدها آقای ناواتا کتاب های قواعد و لغتنامه های زبان های ایرانی از جمله پشتو، دری، تاجیکی و بلوچی را منتشر کرد. او همچنین اولین فرهنگ لغت فارسی به ژاپنی را منتشر کرد.
مصاحبهای با مرحوم کورویاناگی تسونه ئو، توسط رادیوی فارسی ان اچ کد مطلب: 1038 - تاریخ انتشار: 11:39 - 1400/05/31 گزیدهای از مقالهی ارزشمند استاد محمّد رضا شفیعی کدکنی 13 - حافظه تاریخی و فقر آرشیو ملّی محمدرضا شفیعی کَدْکَنی چهرهی ممتاز ادبیات ایران، در عرصه تالیف و تصحیح و ترجمه و نقد و تحقیق، زادهٔ ۱۹ مهر ۱۳۱۸ در روستای کدکن نیشابور است. استاد کدکنی، زبان و ادبیات عرب را نزد ادیب نیشابوری، فقه، کلام و اصول را نزد شیخ هاشم قزوینی و سید محمدهادی میلانی و تحصیلات تکمیلی در زمینه ادبیات فارسی را در دانشگاه تهران نزد بدیعالزمان فروزانفر به انجام رساند. ایشان علاوه بر سمت استادی در دانشگاه تهران، مدتی را بنا به دعوت دانشگاههای آکسفورد انگلستان و پرینستون آمریکا و ژاپن به عنوان استاد به تدریس و تحقیق اشتغال داشت.
از سقوط سلطنت، در همین چند سال اخیر، روشنفکران و کتابخوانان ایران تازه به این فکر افتادهاند که «ما حافظه تاریخی نداریم.» راست است و این حقیقت قابل کتمان نیست. در کجای جهان، در قرن بیستم، اگر فرّخی یزدی (غرض شخص او نیست، بلکه منظور شاعری آزاده و میهن دوست و شجاع کد مطلب: 1026 - تاریخ انتشار: 13:22 - 1400/05/23 |