تعداد نتایج: ۱۲ | عبارت جستجو: کوفه |
1 - شکوفههای پاییزی «پاییز آمد» روایت زندگی خانم فخرالسادات موسوی و سردار شهید احمد یوسفی، فرمانده واحد مهندسی، رزمی سپاه ناحیه زنجان است که در ۲۴۰ صفحه به قلم خانم گلستان جعفریان نوشته و توسط انتشارات سوره مهر چاپ و منتشر شده است. کد مطلب: 6720 - تاریخ انتشار: 18:36 - 1403/07/29 2 - مجاهدت بینظیر حضرت زینب سلاماللهعلیها حضرت آیتالله خامنهای: «زینب (سلام الله علیها)، هم در حرکت به سمت کربلا، همراه امام حسین؛ هم در حادثهی روز عاشورا، آن سختیها و آن محنتها؛ هم در حادثهی بعد از شهادت حسینبنعلی (علیهالسّلام)، بیسرپناهی این مجموعهی به جا ماندهی کودک و زن، به عنوان یک ولىّ الهی آنچنان درخشید که نظیر او را نمیشود پیدا کرد؛ در طول تاریخ نمیشود نظیری برای این پیدا کرد. بعد هم در حوادث پیدرپی، در دوران اسارت زینب، در کوفه، در شام، تا این روزها که روز پایان آن حوادث است و شروع یک سرآغاز دیگری است برای حرکت اسلامی و پیشرفت تفکر اسلامی و پیش بردن جامعهی اسلامی. برای خاطر همین مجاهدت بزرگ، زینب کبری (سلام الله علیها) در نزد خداوند متعال یک مقامی یافته است که برای ما قابل توصیف نیست.» ۱۳۸۸/۱۱/۱۹ یک حرکت، حرکت اسارت بود به کوفه و شام و آن روشنگرىها و آن بیانات که مایهى افشاى حقایق شد؛ یک حرکت دیگر، آمدن به زیارت کربلا در اربعین بود؛ حالا اربعین اوّل یا دوّم یا هرچه. این حرکت به معناى این است که نباید اجازه داد که انگیزههاى خباثتآلودى که قصد دارند مقاطع کد مطلب: 6140 - تاریخ انتشار: 15:02 - 1403/04/28 3 - ما رأیت الا جمیلا حضرت آیتالله خامنهای: «زینب کبری در برابر حکّام مغرور و متکبّر، مظهر ایستادگی و اقتدار روحی است. در کوفه وقتی که ابنزیاد زبان شماتت را باز میکند که مثلاً «هان! دیدید چه شد، دیدید شکست خوردید»؛ در جوابش میگوید «مَا رَاَیتُ اِلَّا جَمیلا»؛ هر چه دیدم زیبایی بود.» ۱۴۰۰/۰۹/۲۱ کد مطلب: 6121 - تاریخ انتشار: 16:23 - 1403/04/25 4 - چون قطار کوفه سوی شام شد قطار کوفه سوی شام شد
طرفه شوری ز ازدحام عام شد
شد ز شهر شام برگردون نفیر
چون ز احبار یهود اندر قطیر
دور گردون بسکه دشمن کام شد
ماتم اسلام عید عام شد
شد چو در شام اختران برج دین
آسمان گفتی فرو شد بر زمین
آل سفیان در قصور زر نگار
در نظاره سویشان از هر کد مطلب: 5170 - تاریخ انتشار: 11:00 - 1402/05/10 5 - استاد تاریخ اسلام: اگر امام حسین(ع) به کوفه نمیرفت تاریخ ایشان را مذمت میکرد استاد دانشگاه جامعةالزهرا گفت: اگر امام حسین(ع) به سمت کوفه نمیرفت تاریخ حضرت را مذمت میکرد که کوفیان به ایشان برای برپایی دولت اسلامی نامه نوشتند، اما امام به دعوت آنان اعتنا نکرد. پیش میآمد، از کوفه نامههایی برای امام حسین(ع) ارسال میشد و ایشان را دعوت به امامت شهر میکردند. در اینجا واضح است که از همان زمان موضوع تشکیل حکومت و دعوت کوفیان مطرح بوده، اما امام حسین(ع) بنا به شناختی که از وضعیت جامعه اسلامی داشت دست نگهداشتند تا کد مطلب: 5133 - تاریخ انتشار: 10:42 - 1402/04/29 6 - استاد تاریخ اسلام: اگر امام حسین(ع) به کوفه نمیرفت تاریخ ایشان را مذمت میکرد استاد دانشگاه جامعةالزهرا گفت: اگر امام حسین(ع) به سمت کوفه نمیرفت تاریخ حضرت را مذمت میکرد که کوفیان به ایشان برای برپایی دولت اسلامی نامه نوشتند، اما امام به دعوت آنان اعتنا نکرد. پیش میآمد، از کوفه نامههایی برای امام حسین(ع) ارسال میشد و ایشان را دعوت به امامت شهر میکردند. در اینجا واضح است که از همان زمان موضوع تشکیل حکومت و دعوت کوفیان مطرح بوده، اما امام حسین(ع) بنا به شناختی که از وضعیت جامعه اسلامی داشت دست نگهداشتند تا کد مطلب: 5131 - تاریخ انتشار: 10:30 - 1402/04/29 دیدار بسیجیان با رهبر انقلاب 7 - بسیج مدرسه عشق درخت پرثمری است که شکوفه های آن بوی بهار وصل و طراوت یقین و حدیث عشق میدهد. «... درخت پرثمری است که شکوفه های آن بوی بهار وصل و طراوت یقین و حدیث عشق میدهد...»
بعد امام با آن عظمت که دنیا را تکان داد، تاریخ را تکان داد، میگوید: «من افتخارم این است که بسیجیام... من دست یکایک شما را میبوسم.» واقعا اینها فراموش شدنی نیست.
خب، کد مطلب: 3930 - تاریخ انتشار: 12:48 - 1401/09/05 8 - آنسهمرد کوفی که به وعده عمل کردند و آنکوفی بوقلمونصفت یکی از سرشناسان و پولداران کوفه، شبث بن ربعی است که در نفاق و بوقلمونصفتی معروف بود. مسلم بن عقیل به سوی کوفه و ماجراهای بعد از آن»، «وضع کوفه و مردم آن شهر پس از شهادت مسلم و هانی»، «حرکت امام حسین (ع) به سوی عراق»، «در کربلا چه گذشت؟»، «شهادت یاران امام»، «شهادت اهل بیت»، «شهادت امام حسین (ع)» و «شمهای از کد مطلب: 3117 - تاریخ انتشار: 19:57 - 1401/05/30 کوروش زارعی: 9 - حضرت زینب (س) رسانه عاشوراست دبیر جشنواره تئاتر فجر گفت: حضرت زینب (س) بزرگترین رسانه عاشوراست، زیرا خطبههای آتشین آن حضرت در کوفه و شام، باعث شد حقایق عاشورا تا به امروز زنده بماند. آتشینی که این بزرگوار در کوفه و شام بیان کردند پرده از چهره امویان بر انداخت و حقایق قیام عاشورا را مشخص کرد. در حقیقت باید بگویم اگر حضرت زینب (س) کربلا را با زبان بلند فریاد نمیزد شاید امروز عاشورایی باقی نمانده بود.
دبیر جشنواره مطبوعاتی چهل و یکمین جشنواره تئاتر کد مطلب: 2995 - تاریخ انتشار: 17:13 - 1401/05/24 10 - جانبازی در صفین و شهادت در کوفه/نابینا بود اما شهید قیام شد عبدالله بن عفیف ازدی از اصحاب امیرالمومنین بود که در جمل و صفین دو چشم خویش را در راه اسلام از دست داد. او در کربلا نابینا بود و از جهاد معاف، اما پس از واقعه سلحشورانه به شهادت رسید. نینوا را در غل و زنجیر به کوفه آوردند.
به دستور ابن زیاد اسرا و سرهای مقدس را در کوفه گرداندند و پس از آن مجلسی در عمارت حکمرانی کوفه برپا شد و آن ملعون در حضور حضرت سیدالساجدین (ع) و سایر اسرای اهل بیت به سر مقدس حضرت امام حسین (ع) جسارت و اهانت کرد. پس از این مجلس شوم اسرا را به کد مطلب: 2944 - تاریخ انتشار: 17:21 - 1401/05/22 11 - در برنامه سوره مطرح شد؛ مختار در بزنگاههای تاریخی همیشه غایب بود فهیمه فرهمندپور گفت: مختار در جنگهای امام علی(ع) غایب است و در جنگ امام حسن(ع) هم پیشنهاد تسلیم را مطرح میکند و بعد از آن هم در دعوت کوفیان از امام هم غایب است. در زمان مسلم هم او در کوفه نیست؛ یعنی هرجا باید حضور داشت غایب بود. اشاره به این که برای شناخت کوفه پس از عاشورا باید تاریخچه زندگی اعراب در سرزمین حجاز را شناخت، گفت: حجاز قبل از اسلام میراث و تجربه سیاسی نداشت و ساختارهای سیاسی در آن وجود نداشت و تنها چیزی که آن را مدیریت میکند ساختاری اجتماعی به نام قبیله است. قبیله میراثی چند صدساله کد مطلب: 2908 - تاریخ انتشار: 17:07 - 1401/05/19 حجت الاسلام طباطبایی مطرح کرد؛ 12 - چرا کوفیان علی (ع) را تنها گذاشتند؟ یک پژوهشگر نهج البلاغه گفت: مردم زمان امام علی، تربیت شده نظام علوی نبودند علاوه براینکه خواصی که میتوانستند بر مردم اثرگذار باشند هم حضور نداشتند و به شهادت رسیده بودند. باشیم تفاوت فضای مدینه و کوفه است. امیرالمومنین (ع) در ابتدای خلافت در مدینه بودند و در مدینه کسانی بودند که پیشینهای از این حضرت داشتند و سابقه ایشان را میشناختند اما بعد از اینکه ایشان در کوفه مستقر شدند، کوفیها شناختی از حضرت نداشتند. خلیفه دوم تلاش داشت که کد مطلب: 2235 - تاریخ انتشار: 18:09 - 1401/02/03 |