تعداد نتایج: ۲ | عبارت جستجو: فروزانفر |
1 - دستور زبان فارسی پنج استاد
دستور پنج استاد یکی از کتابهای کلاسیک در زمینه دستور زبان فارسی است که ابتدا در دهه ۱۳۲۰ شمسی منتشر شد و پس از آن ناشران مختلف آن را بازنشر کردند. نویسندگان کتاب عبارتاند از: محمدتقی بهار، جلالالدین همایی، بدیعالزمان فروزانفر، رشید یاسمی و عبدالعظیم قریب.
قریب، رشید یاسمی، استاد فروزانفر و ملک الشعرای بهار که قوانین و قواعد دستوری را در 2 جلد برای دانش آموختگان زبان فارسی تدوین کردند. این اساتید تعداد هجای کلمات را سی و سه هجا و اقسام کلمه را در نه رکن تعریف کردند: اسم، صفت، کنایه، عدد، فعل، قید، حرف اضافه، حرف ربط و کد مطلب: 1280 - تاریخ انتشار: 12:53 - 1400/08/22 گزیدهای از مقالهی ارزشمند استاد محمّد رضا شفیعی کدکنی 2 - حافظه تاریخی و فقر آرشیو ملّی محمدرضا شفیعی کَدْکَنی چهرهی ممتاز ادبیات ایران، در عرصه تالیف و تصحیح و ترجمه و نقد و تحقیق، زادهٔ ۱۹ مهر ۱۳۱۸ در روستای کدکن نیشابور است. استاد کدکنی، زبان و ادبیات عرب را نزد ادیب نیشابوری، فقه، کلام و اصول را نزد شیخ هاشم قزوینی و سید محمدهادی میلانی و تحصیلات تکمیلی در زمینه ادبیات فارسی را در دانشگاه تهران نزد بدیعالزمان فروزانفر به انجام رساند. ایشان علاوه بر سمت استادی در دانشگاه تهران، مدتی را بنا به دعوت دانشگاههای آکسفورد انگلستان و پرینستون آمریکا و ژاپن به عنوان استاد به تدریس و تحقیق اشتغال داشت.
فقهی) قبر بدیعالزمان فروزانفر، بزرگترین استاد در تاریخ دانشگاه تهران و یکی از نوادر فرهنگ ایران زمین را، به مبلغ یک میلیون تومان (در آن زمان قیمت یک اتومبیل پیکان دست سوم) به یک حاجی بازاری فروختند. هیچکس این حرف را باور نمیکند. من خود نیز باور نمیکردم تا کد مطلب: 1026 - تاریخ انتشار: 13:22 - 1400/05/23 |