تعداد نتایج: ۹ | عبارت جستجو: اسفندیار |
1 - خط حزبالله ۳۷۱ | «جمهوری» و «اسلامی»، راز ماندگاری شماره سیصد و هفتاد و یکم هفتهنامه خط حزبالله با عنوان ««جمهوری» و «اسلامی»، راز ماندگاری» منتشر شد. مرگ به نیرنگ تو»، مرحوم اسفندیار قرهباغی با حضرت آیتالله خامنهای اختصاص دارد.
خط حزبالله در سخن هفته این شماره، نگاهی به عوامل پایداری و مانایی انقلاب اسلامی مردم ایران داشته است.
گزارش هفته خط حزبالله، پیشرفتهای علمی و فناوری ایران اسلامی کد مطلب: 4144 - تاریخ انتشار: 10:54 - 1401/09/26 2 - عاشورا، تقابل نجیبزادگان با ابنزیاد حرامزاده/ نابخردیهایی که حسین (ع) را شهید کرد از اینکه حسین (ع) را چه کسانی کشتند زیاد شنیدهایم، اما درباب این که چه چیزی حسین (ع) را کشت، کمتر شنیدهایم و اطلاعاتمان کم است. جنون قدرت و نابخردی بشری، یکی از مهمترین علل رقمخوردن فاجعه عاشورا بود. فاجعه عاشورا بود که محمد اسفندیاری در کتاب «حقیقت عاشورا» طی یک یادداشت آن را به خوبی تبیین کرده است و در ادامه آن را میخوانیم.
شما مشغول مطالعه بخشهایی از این کتاب هستید
خرد، چیزی که نبودش انسان را تهدید میکند
۱ـ از امیرالمؤمنین روایت کردهاند: «وَ کد مطلب: 3225 - تاریخ انتشار: 15:12 - 1401/06/12 3 - کارکردهای مهم مجالس عزاداری امام حسین چیست؟ سنت «عزاداری» و برگزاری «مجالس حسینی» از زمانهای دور یکی از اختصاصات و شعایر اصلی دینی برای شیعیان بوده است. اما سوال اصلی این است که کاربرد و فایده عملی این مجالس برای عموم مردم و شیعیان چیست؟ برای شیعیان بوده است. محمد اسفندیاری در بخشی از کتاب «حقیقت عاشورا» به برخی از مهمترین کارکردهای عزاداری پرداخته که در ادامه میخوانیم.
چراغ دین با روغن عزاداری روشن میشد
بسیاری از مردم در نخستین جایی که از دین و پیشوایان و آن سخن میشنوند در همین کد مطلب: 3197 - تاریخ انتشار: 11:03 - 1401/06/10 4 - برخورد عاطفی با دین چه ضرری دارد؟ عاطفهگرایان دینشناس نیستند، دینسرا هستند. از سطح دین تا به عمق آن نمیروند بلکه در همان سطح باقی میمانند و با توسل به خطابه و نثر ادبی سخن پراکنی میکنند. از آن سلب میشود. محمد اسفندیاری در کتاب حقیقت و مدارا به این موضوع طی یادداشتی پرداخته است.
عقل گوهر دین و انسان است
با گوهر عقل است که انسان برتر از دیگر جانداران شمرده میشود. دین نیز با همه قداستش باید به محک عقل بخورد تا پذیرفته شود. عقل حاکمی است که هرگز معزول کد مطلب: 2971 - تاریخ انتشار: 16:15 - 1401/05/23 5 - چشم اسفندیار یا پاشنه آشیل؟! در افسانه ها و اسطوره های ایرانی و یونانی در داستان شگفت انگیز وجود دارد که بیانگر هستی شگفت انسان است. این داستان ها هر چند درباره دو شخص به نام اسفندیار و آشیل است ولی این دو نمادی از انسان و وضعیت اوست. چند درباره دو شخص به نام اسفندیار و آشیل است ولی این دو نمادی از انسان و وضعیت اوست.
اسفندیار در داستان های ایرانی شخصیت دوگانه ای یافته است و میان زشت و زیبا و بد و خوب می گردد. گاه همانند پیامبری به بازسازی فرهنگ دینی زمانه خود می پردازد و می کوشد تا " به دین " را کد مطلب: 2414 - تاریخ انتشار: 15:25 - 1401/03/08 6 - فردوسی؛ حکیمی الهی و پدر زبان فارسی امروز بخشی از بیانات رهبر انقلاب در دیدار اعضای گروه ادب و هنر صدای جمهوری اسلامی ایران که در تاریخ ۱۳۷۰/۱۲/۰۵ در حسینیه امام خمینی (ره) ایراد گردیده است. آن وقتیکه از اسفندیار تعریف میکند، روی دینداری او تکیه میکند. میدانید که اسفندیار یک فرد متعصبِ مذهبیِ مبلّغ دین بوده که سعی کرده پاکدینی را در همه جای ایران گسترش بدهد. تیپ اسفندیار، تیپ کد مطلب: 2413 - تاریخ انتشار: 15:24 - 1401/03/08 7 - استفاده از «چشم اسفندیار» به جای «پاشنه آشیل» توسط رهبر معظم انقلاب رهبر معظم انقلاب اسلامی در دیدار با نمایندگان مجلس شورای اسلامی در ۴ خرداد ۱۴۰۱ در بخشی از بیانات خود به جای استفاده از واژه «پاشنه آشیل» که کنایه از نقطه ضعف می باشد از واژه «چشم اسفندیار» استفاده کردند. ضعف می باشد از واژه «چشم اسفندیار» استفاده کردند. این بخش از سخنان رهبر انقلاب را در ذیل ملاحظه می کنید.
«خب، اوّلاً از تواناییهای خودمان آگاهی داشته باشیم، ثانیاً آسیبپذیریهای خودمان را درست بشناسیم، هم بدانیم تواناییهایمان چیست، هم آن کد مطلب: 2418 - تاریخ انتشار: 10:23 - 1401/03/08 8 - فردوسی؛ حکیمی الهی و پدر زبان فارسی امروز بخشی از بیانات رهبر انقلاب در دیدار اعضای گروه ادب و هنر صدای جمهوری اسلامی ایران که در تاریخ ۱۳۷۰/۱۲/۰۵ در حسینیه امام خمینی (ره) ایراد گردیده است. آن وقتیکه از اسفندیار تعریف میکند، روی دینداری او تکیه میکند. میدانید که اسفندیار یک فرد متعصبِ مذهبیِ مبلّغ دین بوده که سعی کرده پاکدینی را در همه جای ایران گسترش بدهد. تیپ اسفندیار، تیپ کد مطلب: 2412 - تاریخ انتشار: 15:19 - 1401/03/07 9 - چشم اسفندیار یا پاشنه آشیل؟! در افسانه ها و اسطوره های ایرانی و یونانی در داستان شگفت انگیز وجود دارد که بیانگر هستی شگفت انسان است. این داستان ها هر چند درباره دو شخص به نام اسفندیار و آشیل است ولی این دو نمادی از انسان و وضعیت اوست. چند درباره دو شخص به نام اسفندیار و آشیل است ولی این دو نمادی از انسان و وضعیت اوست.
اسفندیار در داستان های ایرانی شخصیت دوگانه ای یافته است و میان زشت و زیبا و بد و خوب می گردد. گاه همانند پیامبری به بازسازی فرهنگ دینی زمانه خود می پردازد و می کوشد تا " به دین " را کد مطلب: 2411 - تاریخ انتشار: 15:16 - 1401/03/07 |