تعداد نتایج: ۳ | عبارت جستجو: بازنویسی |
قصههای خوب برای بچههای خوب 1 - بچهها و قصههای خوبیها کارهای مهدی آذریزدی یک فرق اساسی با بقیه داشت. این که آذریزدی هیچ چیزی از خودش ننوشت. مهدی آذریزدی هرچه نوشت، بازنویسی ادبیات کهن ما بود. مجموعهای که او با عنوان «قصههای خوب برای بچههای خوب» آماده کرد، بازنویسی قصههایی بود که هم پدر و مادرها هم قبلا شنیده بودند. مهدی آذریزدی هرچه نوشت، بازنویسی ادبیات کهن ما بود. مجموعهای که او با عنوان «قصههای خوب برای بچههای خوب» آماده کرد، بازنویسی قصههایی بود کارآمد و بومی ایرانی بود. اول هر قصهای همان جمله آشنای «روزی بود و روزگاری بود» را گذاشت، هر قصهای را از کد مطلب: 5763 - تاریخ انتشار: 17:25 - 1403/03/02 2 - جایگاه تکرار و بازنویسی تکرار، غالبن سخن را آراسته تر می کند. ساختار منظمی به آن می بخشد و موسیقی شعر را پدید می آورد. در نمایش نامه، تکرار در ساختار گفت و شنودها به چشم می خورد. همچنین در تکیه کلام ها. در نوشته های منثور، در روزنامه نویسی یا داستان پردازی، برای آهنگ سخن از تکرار استفاده می شود.
شده و بر تفاوت میان تکرار، بازنویسی و بینامتنی، یا حضور متنی در متن دیگر، تأکید می شود.
در سخنوری، تکرار بر چند گونه است:
ـ ساده ترین نوع آن، شامل تکرار یک کلمه است. به عنوان مثال بلز ساندرار Blaise Cendrars بدون استفاده از حرف ربط، یک کلمه را چندین بار تکرار می کند: «کوچه ها، کد مطلب: 3129 - تاریخ انتشار: 11:04 - 1401/06/03 روایتی متفاوت از زندگی پیامبر(ص) 3 - «قاف»؛ روایتی متفاوت از زندگی پیامبر(ص) کتاب «قاف» بازنویسی سه کتاب کهن «تفسیر سورآبادی» که در قرن پنجم منتشر شد، کتاب «شرف النبی» در قرن ششم و کتاب «سیرت رسول الله» در قرن هفتم است؛ موضوع هر سه کتاب زندگی و شخصیت پیامبر اکرم (ص) است.
حجازی در کتاب «قاف» به بازخوانی سه متن کهن فارسی درباره زندگی پیامبر اکرم ( ص ) می پردازد. کم سال ترین این متون کهن در هشت قرن پیش نوشته شده است. این سه کتاب سیرت رسول الله به سال 612 هجری قمری، شرف النبی حدود سال های 577 و 585 هجری قمری و تفسیر سور آبادی حدود 270 هجری کد مطلب: 1213 - تاریخ انتشار: 12:52 - 1400/08/02 |