تعداد نتایج: ۷۸ | عبارت جستجو: تلاش |
1 - حماسه کلاهسبزها نقش قهرمانان ارتش در روزهای باشکوه دفاع مقدس، نقشی تاریخساز است که به قدر لیاقت در آثار هنری بازنمایی نشده است. حماسههای ارتش در دوران جنگ اما بدون روایت، ماندگار نمیشوند و برای همین است که لزوم پرداختن به کتابهایی مثل «تکاوران نیروی دریایی در خرمشهر» و تلاش برای افزایش تعداد آثار هنری با محوریت نقش ارتش در روزهای جنگ، اهمیتی مضاعف پیدا میکند. دریایی در خرمشهر» و تلاش برای افزایش تعداد آثار هنری با محوریت نقش ارتش در روزهای جنگ، اهمیتی مضاعف پیدا کد مطلب: 7806 - تاریخ انتشار: 20:48 - 1404/03/03 به مناسبت سالروز شهادت شهید مرتضی مطهری و روز معلم 2 - همیشه معلم در این ویدئو به روحیهی معلمان تلاشگر در دوران مبارزه با کرونا و حضور آنان در رزمایش همدلی مردم ایران اشاره شده است. کد مطلب: 7700 - تاریخ انتشار: 22:13 - 1404/02/12 قُل يا أَهلَ الكِتابِ تَعالَوا إِلىٰ كَلِمَةٍ سَواءٍ بَينَنا وَبَينَكُم أَلّا نَعبُدَ إِلَّا اللَّهَ وَلا نُشرِكَ بِهِ شَيئًا وَلا يَتَّخِذَ بَعضُنا بَعضًا أَربابًا مِن دونِ اللَّهِ ۚ فَإِن تَوَلَّوا فَقولُوا اشهَدوا بِأَنّا مُسلِمونَ 3 - تلاش دشمنان برای ایجاد اختلاف بین مسلمانان مهلک دنیای اسلام تفرقه است. این تفرقه، ملتها را از هم جدا میکند؛ دلها را از هم جدا میکند. الان دشمن، و همین سرویسهای جاسوسی اسرائیل و امریکا، در عراق یک عدهای را تحریک میکنند که با شیعیانی که در عراق اکثریت را دارند - حالا امروز اکثریت دولت متعلق به آنهاست - کد مطلب: 7650 - تاریخ انتشار: 22:14 - 1404/02/01 ماجرای جنگ اُحد 4 - گفتوگو با حجتالاسلام والمسلمین سیدمحمدکاظم طباطبایی، پژوهشگر تاریخ اسلام و علوم و معارف حدیث حضرت آیتالله خامنهای درباره تأثیر نداشتن فقدان شخصیتهای بزرگ در جریان مقاومت به داستان جنگ احد اشاره دارند و میفرمایند: «در سال سوّم هجرت، پیغمبر اکرم کسی مثل حمزه را از دست داد... در جنگ اُحد، حمزه از کنار پیغمبر رفت. فقط هم حمزه نبود، [بلکه] برجستهترینشان حمزه بود، وَالّا شجاعان دیگر، یاران دیگر رفتند؛ این مال سال سوّم هجرت است. سال چهارم هجرت و پنجم هجرت، پیغمبر بسیار قویتر از سال سوّم هجرت بود؛ یعنی از دست دادن شخصیّتهای برجسته به هیچ وجه به معنای عقبگرد، عقبرفت، ضعیف شدن نیست، اگر چنانچه دو عامل وجود داشته باشد که یکی عبارت است از آرمان، دوّمی، تلاش.» ۱۴۰۳/۱۲/۲۲ اهمیت و جایگاه جنگ اُحد در قرآن را تبیین کنید و اینکه فلسفه ذکر جنگهایی مانند جنگ احد در قرآن چیست؟
دربارهی تاریخ و بیان تاریخ و رویکردهای متفاوتی که از حوادث تاریخی وجود دارد، دو شیوهی اصلی را میتوان در نظر گرفت. یکی، صرفاً آگاهی یا آشنایی با حوادث کد مطلب: 7628 - تاریخ انتشار: 20:43 - 1404/01/27 5 - وحدت؛ اولین شرط تحقق تمدن اسلامی حضرت آیتالله خامنهای: «اینکه امام بزرگوار ما از قبل از پیروزی انقلاب بر روی وحدت دنیای اسلام و وحدت شیعه و سنّی اینهمه تکیه کردهاند، به خاطر همین است؛ چون قدرت دنیای اسلام ناشی از اتّحاد است و دشمن عکس این را میخواهد و بعکس این عمل میکند و تلاش میکند... اگر ما میخواهیم پیام وحدت ما، در دنیا صادقانه تلقّی بشود، باید بین خودمان این اتّحاد را ایجاد کنیم. اختلاف سلیقه و اختلاف نظر و اختلافات سیاسی و امثال اینها نباید در همدستی و همبازویی و همگامی ملّت و همدلی ملّت تأثیر بگذارد.» ۱۴۰۳/۰۶/۳۱
در این مطلب، حجتالاسلام و المسلمین محمد مهدی ماندگاری، کارشناس مسائل دینی، ابعاد و نکات مهم آیه ۱۰۳ سوره آلعمران را براساس تفسیر حضرت آیتالله خامنهای بررسی کرده است. و «عُدّه» خود را با تلاش و مجاهدت و «عرضه» خود را با نبوغ زیاد بکنید. سومین عامل، «همافزایی» است. قرآن کریم در آیه ۲ سوره مائده میفرماید: «وَ تَعاوَنُوا عَلَى الْبِرِّ وَ التَّقْوى...»(۱۱)؛ یعنی اگر میخواهید امت قوی داشته باشید و به درد امام کد مطلب: 7453 - تاریخ انتشار: 20:57 - 1403/12/20 6 - از رضانام تا رضاخان در مورد کتاب «از رضانام تا رضاخان»، هدایتالله بهبودی بیآنکه گرفتار تعجیل شود سعی در کنار زدن غبار از وقایع و آدمهای مدفون در گذشته دارد. تنها راه ارتباطی او هم اسناد و مکتوبات است. از اینرو میتوانیم بگوییم او در روند تاریخنگاری خود از بخشی از تاریخ گرد و غبار را کنار زده یا حداقل تلاش برای این کار دارد.
آزاده جهان احمدی روایت اسناد ساواک» حاصل تلاش یازده ساله او در دهههای هفتاد و هشتاد است. بهبودی از سال ۱۳۷۲ سرپرستی دفتر ادبیات انقلاب اسلامی در حوزه هنری را به عهده گرفت و در سازماندهی تولید کتابهایی در قالب دایرةالمعارف، روزشمار و خاطرات انقلاب اسلامی مشارکت داشت از جمله کد مطلب: 7432 - تاریخ انتشار: 20:29 - 1403/12/15 گفتوگو با آقای محمدکاظم انبارلویی 7 - مختصات تهدید نرم افزاری دشمن در قبال جمهوری اسلامی ایران رهبر معظم انقلاب در دیدار اخیر مردم آذربایجان شرقی تصریح کردند: «به برکت تلاش جوانانمان، دانشمندانمان، فنّاوران ماهرمان، امروز از لحاظ دفاع سخت، از لحاظ تهدیدِ سختافزاریِ دشمن نگرانی و مشکل نداریم. امروز بحمدالله خود ما هم میدانیم، دوستان ما هم میدانند، دشمنان ما هم میدانند که ایران اسلامی از لحاظ تواناییهای مقابله با تهدیدهای سخت، در یک سطح عالی قرار دارد و مردم از این جهت احساس امنیّت میکنند. بنابراین مسئلهی امروز ما تهدید سختافزاری دشمن نیست. امّا یک تهدید مهمّ دیگری وجود دارد که باید برای آن آماده شد و آن، تهدید نرمافزاری است. امروز دشمنان ما اعتراف میکنند که به این نتیجه رسیدهاند که اگر بخواهند بر ملّت ایران فائق بیایند، اگر بخواهند جمهوری اسلامی را از مواضع قدرتمندانهی خودش عقب برانند، راهش این است که در داخل کشور، در داخل ملّت مشکل ایجاد کنند، مردم را دچار مشکلات و تهدیدات نرمافزاری کنند.» ۱۴۰۳/۱۱/۲۹ کردند؛ بنابراین، آنها تلاش میکنند تا تواناییهای خود را در حوزه نبرد نرم متمرکز کنند.
تجربیات ما در مقابله با تهدیدات نرم دشمن نشان میدهد که ما در سالهای ۷۸، ۸۸، ۹۸ و ۱۴۰۱ موفق به مقابله با جنگ نرم دشمن شدهایم. یکی از اهداف دشمن در این نبردها، ایجاد دولت کد مطلب: 7419 - تاریخ انتشار: 13:43 - 1403/12/13 8 - معنای شیعه امیرالمؤمنین علیهالسلام حضرت آیتالله خامنهای: «میلاد سعید حضرت امیرالمؤمنین، علی بن ابیطالب (علیهالصّلاةوالسّلام) را -که یکی از برجستهترین روزهای ماه پربرکت رجب محسوب میشود- به شما برادران عزیز، خواهران عزیز و به همهی مسلمین عالم که برای امیرالمؤمنین (علیهالسّلام) شأن والائی قائل هستند و همچنین به همهی مظلومان عالم، آزادگان عالم و عدالتجویان عالم که آوازهی عدل علی به گوششان رسیده است، تبریک عرض میکنم... محبت امیرالمؤمنین خیلی باارزش است. در روایت است که هرکسی محبت کسی در دل اوست، در قیامت با او محشور میشود. محبت خیلی حائز اهمیت است. اما محبتِ به تنهائی کافی نیست؛ تبعیت و پیروی کردن لازم است. ما که در دنیا به نام شیعه معروف هستیم، شیعه را اینجور معنا کردهایم: «الشّیعة من شایع علیّا»؛ باید دنبال او حرکت کنیم و هدفهای او را دنبال کنیم. معلوم است که ما با همهی تلاش خود به رتبهی امیرالمؤمنین نخواهیم رسید، اما به سمت آن قله باید حرکت بکنیم.» ۱۳۸۷/۴/۲۶ کد مطلب: 7175 - تاریخ انتشار: 18:29 - 1403/10/25 9 - دختر تبریز «دختر تبریز» روایتی است از حضور زنان در خلال مبارزات پیش از انقلاب، جنگ تحمیلی و پس از آن. هدی مهدیزاد، نویسنده این اثر، میگوید جای خالی روایت زنان در این برهههای تاریخی به خوبی احساس میشود، این کتاب تلاشی است برای پر کردن این خلأ. این رو «دختر تبریز» تلاشی است برای پر کردن این خلأ و صدایی است از راویانی که در این رابطه تأثیرگذار بودند. مشروح این گفتوگو را میتوانید در ادامه بخوانید
به عنوان اولین سؤال، بفرمایید چطور با خانم صارمی آشنایی قبلی داشتید؟
خانم صارمی از مربیان دوران کد مطلب: 7085 - تاریخ انتشار: 22:38 - 1403/10/07 10 - پاداش رضی رهبر انقلاب اسلامی پس از اقامه نماز بر پیکر شهید سرافراز سردار سیدرضی موسوی: «خوشا بحالش، یک عمر زحمت و تلاش، آخرش هم جایزه شهادت پروردگار عالم!» ۱۴۰۲/۱۰/۷ کد مطلب: 7071 - تاریخ انتشار: 20:01 - 1403/10/04 گفتوگو با آقای هوشنگ بازوند، استاندار وقت استان کرمانشاه 11 - رهبر انقلاب گفتند از زلزله برای کرمانشاه فرصت بسازید در شامگاه یکشنبه ۲۱ آبان ۱۳۹۶، زمینلرزهای به بزرگی ۷.۳ ریشتر در نزدیکی ازگله، استان کرمانشاه در نزدیکی مرز ایران و عراق رخ داد. حضرت آیتالله خامنهای در اولین ساعات صبح روز دوشنبه ۲۹ آبان ۱۳۹۶، برای بازدید از مناطق زلزلهزده بهصورت سرزده وارد کرمانشاه شدند. ایشان در جمع مردم شهرستان زلزلهزدهی سرپلذهاب کرمانشاه سخنرانی داشتند و پس از بازدید از مناطق، در جلسه رسیدگی به مشکلات زلزلهزدگان فرمودند: «یکی از کارهای واجب در این مناطق [وجود] یک مرکزیّت است؛ باید همهی کارها تمرکز پیدا کند؛ از یک جا کارها بایستی مدیریّت بشود. همه کار کنند، همه تلاش کنند، همه سهم بگیرند، امّا یک مدیریّت یکپارچه لازم است. این مال تقسیم امکانات بود که حالا یواشیواش این معنا تأمینشده و حلشده است. بعد از این، مسئله مسئلهی تأمین مسکن است، مسئلهی بازسازی است؛ این یک مدیریّت واحدی لازم دارد.» ۱۳۹۶/۰۸/۲۹ انقلاب اسلامی هشت روز پس از زلزلهی سرپل ذهاب در این شهر حضور پیدا کردند. شما چه زمانی متوجه شدید که قرار است از منطقه بازدید کنند؟
من فکر میکنم سه چهار روز قبل از تشریف فرمایی ایشان در جریان قرار گرفتم. چون مسئول دفتر ایشان آنجا بود و جلساتی با هم کد مطلب: 6969 - تاریخ انتشار: 21:59 - 1403/09/14 12 - حضرت فاطمهی زهرا (سلام الله علیها)بهترین الگوی بانوان حضرت آیتالله خامنهای: «به نظر من، زن مسلمان الگویی بهتر از فاطمهی زهرا (سلام الله علیها) نمیتواند پیدا کند، [بلکه] هیچ زنی در دنیا نمیتواند الگویی بهتر از او پیدا کند. چه در دوران کودکیاش، چه در دوران نوجوانیاش، چه در دوران جوانیاش، چه در خانواده، چه رفتارش با پدر، با همسر، با فرزندان، با کارگر داخل خانهاش، چه رفتارش در عرصهی اجتماع، در مسئلهی سیاست، در مسئلهی خلافت؛ یعنی همهی اینها الگو است... دختران ما، زنان ما، بانوان عزیز جامعهی اسلامی ما سعی کنند با همین روحیه، با همین انگیزه دنبال فاطمهی زهرا حرکت کنند؛ هم در امر خانهداری، هم در امر فعّالیّت اجتماعی و سیاسی، هم در حکمت و دانش ــ که البتّه در مورد آن بزرگوار الهام الهی بود، در مورد ما و شما کسبکردنی است؛ شما که تلاش بکنید، البتّه الهام الهی هم کمک خواهد کرد ــ در همهی بخشها آن بزرگوار را الگو قرار بدهید و قرار بدهیم و دنبال کنیم.» ۱۴۰۲/۱۰/۰۶ رهبر انقلاب که در این صوت میشنوید:
«در زندگی فاطمهی زهرا باید دقیق شد، با نگاهی نو آن زندگی را شناخت، فهمید و به معنای واقعی کلمه آن را الگو قرار کد مطلب: 6860 - تاریخ انتشار: 17:24 - 1403/08/24 13 - دانشمند پرتلاش از همیشه به همت و تلاش برمیانگیزد.
از پیشروی در راه شناختن هدفهای بلند و راههای میانبرُ برای رسیدن به آن و آنگاه همت گماشتن و گام برداشتن خسته نشوید؛ به ایستگاههای میان راه دلخوش و قانع نشوید؛ به خدای بزرگ اعتماد کنید و همه توان خود را به عرصه کد مطلب: 6845 - تاریخ انتشار: 19:16 - 1403/08/21 چهل سال تلاش برای زدن اسرائیل 14 - مرد ابدی چرا باید «مرد ابدی» را خواند؟
هرچند حسن طهرانیمقدّم پیش از این با آثار دیگری مانند «مردی با آرزوهای دوربرد» و «خطّ مقدم» به ویترین کتابفروشیها راه پیدا کرده و مورد استقبال کتابخوانان هم قرار گرفته بود، امّا «مرد ابدی» را میتوان مفصّلترین، کاملترین، جزئیترین و البتّه مستندترین روایت از تولّد تا شهادت مردی دانست که وصیّت کرده بود روی سنگ مزارش بنویسند «اینجا مدفن کسی است که میخواست اسرائیل را نابود کند». نظر فنّی، ایرانیها برای ما دشمن مهلکی هستند ولی من مهندس هستم و نمیتوانم یک کار مهندسی خوب را تحسین نکنم. موشک کروز سومار کار مهندسی بسیار هوشمندانه و یک دستاورد بومی است. نمیتوان این موشک را یک کپی تلقّی کرد. من کلاهم را به احترام آدمهایی که از نظر فنّی این کد مطلب: 6844 - تاریخ انتشار: 19:11 - 1403/08/21 15 - این را مطمئن باشید حضرت آیتالله خامنهای: «جوانهای عزیزمان بدانند که ما در مقابلهی با استکبار همهی آنچه باید و شاید برای آمادگی ملّت ایران انجام بگیرد، چه از لحاظ نظامی، چه از لحاظ تسلیحات، چه از لحاظ کارهای سیاسی، هر آنچه لازم باشد حتماً انجام میدهیم و الان هم بحمدالله مسئولین مشغول انجام این کارها هستند. مطمئنّاً حرکت کلّی ملّت ایران و مسئولین کشور در جهت مقابلهی با استکبار جهانی و دستگاه جنایتکار حاکم بر نظم جهانیِ امروز [است و] قطعاً و انصافاً هیچگونه کوتاهی نخواهند کرد؛ این را مطمئن باشید. بحث، بحث صرفاً انتقام نیست؛ بحث یک حرکت منطقی است، بحث مقابلهی منطبق با دین و اخلاق و شرع و قوانین بینالمللی است و ملّت ایران و مسئولین کشور در این جهت هیچگونه تعلّلی و کوتاهیای نخواهند کرد؛ این را مطمئن باشید... اینجور نیست که حرکت دشمن از طرف کسانی که به عنوان نمایندهی ملّت ایران در مقابلهی با دشمن دارند تلاش میکنند فراموش بشود؛ نه، فراموش نخواهد شد. دشمنان ــ چه رژیم صهیونیستی، چه ایالات متّحدهی آمریکا ــ در مقابل آنچه نسبت به ایران و ملّت ایران و نسبت به جبههی مقاومت انجام میدهند، قطعاً پاسخ دندانشکنی را دریافت خواهند کرد.» ۱۴۰۳/۰۸/۱۲ کد مطلب: 6808 - تاریخ انتشار: 18:22 - 1403/08/14 گفتوگو با نویسنده کتاب «ایستگاه خیابان روزولت» 16 - تاریخ تسخیر لانه جاسوسی، منطقه محروم تاریخنگاری است حضرت آیتالله خامنهای اخیراً پس از مطالعهی کتاب «ایستگاه خیابان روزوِلت» که روایتی از تسخیر لانه جاسوسی آمریکا با استفاده از اسناد به دست آمده از سفارت است، تقریظی نگاشتهاند که، صبح امروز (چهارشنبه ۹ آبان ۱۴۰۳) طی مراسمی در مؤسسه پژوهشی فرهنگی انقلاب اسلامی با حضور نویسنده کتاب، کارشناسان و پژوهشگران تاریخ معاصر ایران و جمعی از فعالان حادثهی تسخیر لانهی جاسوسی آمریکا در تهران در ۱۳ آبان ۱۳۵۸، منتشر شد: « ـ این، گزارشی متقن و پرفایده از یک حادثهی مهم در تاریخ انقلاب یعنی تسخیر لانهی جاسوسی در سال ۵۸ است.
این کتاب پُرکنندهی یکی از خلأهای رسانهئی و تبلیغاتی ما است. ما به جنگ روایتها در پیکارهای جهانی توجه لازم را نکردهایم و دشمنان و بدخواهان ما از غفلت ما بهره برده و بسیاری از حوادث را وارونه نشان دادهاند.
باید از نویسندهی این کتاب و تلاش ارزشمندش قدردانی شود بخاطر اقدام هشیارانهاش در این عرصهی مهم. نثر کتاب روان و رسا و تحقیق و تحلیلهای آن منطقی و صادقانه و قانعکننده است.
ـ نام انتخاب شده برای کتاب عالی است.» مهر ماه ۱۴۰۳ را شناسایی کرده باشند، تلاش ویژهای نمیکنند. فعالیتهایشان به صورت کاملاً اقتضائی است؛ به این معنا که فرضاً اگر الان یک مناسبت خاص وجود دارد یا مسئلهای جاری است، به آن مناسبت همایشی برگزار میکنند یا مجموعه مقالاتی جمعآوری میکنند.
اما مسئلهدار کد مطلب: 6783 - تاریخ انتشار: 11:27 - 1403/08/10 گفتوگوی تفصیلی با حسین جابری انصاری 17 - ترور؛ تلاش نافرجام رژیم برای نجات از سه کنج استراتژیک کار خود را سه دهه پیش در میز فلسطین وزارت امورخارجه آغاز کرد و در این سه دهه میتوان گفت هیچوقت از مسئله فلسطین جدا نبوده و از ابتدای شروع عملیات طوفان الاقصی و جنگ غزه نیز مجدانه و البته دقیق و عمیق در میدان تحلیل و تببین این رویداد تاریخی حضور داشته است.
مشاور معاونت عربی و آفریقایی، مدیر کل خاورمیانه عربی و شمال آفریقا، سخنگو و رئیس مرکز دیپلماسی عمومی و رسانهای، معاون عربی و آفریقایی، مشاور ارشد وزیر در امور ویژه سیاسی و معاون کنسولی، مجلس و ایرانیان وزارت امور خارجه از جمله مسئولیتهای او در این سالها بوده است.
به تازگی کتابی از او روانه بازار شده است؛ «اخگر به گریبان» که ترجمه خاطرات منیر شفیق، اندیشمند و استراتژیست فلسطینی است. رفتن نیست. البتّه خیلی تلاش کردند که یک معادلهی صلح مذلّتآمیزی را به سوریها تحمیل بکنند ــ در آن مقطع تاریخی، سیطرهی نسبی بر امور لبنان در اختیار سوریه و مرحوم حافظاسد بود ــ امّا نتوانستند آن فرمول صلح تحمیلی خودشان را به اسد و حکومت سوریه تحمیل بکنند؛ کد مطلب: 6260 - تاریخ انتشار: 20:58 - 1403/05/16 گزارش وزیر کشور (دکتر احمد وحیدی) از انتخابات ریاست جمهوری چهاردهم 18 - ۳۵ روز تلاش در میدان برگزاری انتخابات حضرت آیتالله خامنهای رهبر معظم انقلاب اسلامی صبح یکشنبه ۷ مرداد ۱۴۰۳ در مراسمی با حضور مقامات کشوری و لشکری، نمایندگان قشرها و صنوف مختلف، جمعی از خانوادههای معظم شهدا و سفیران مقیم و بر اساس بند ۹ اصل ۱۱۰ قانون اساسی رأی ملت ایران به آقای دکتر مسعود پزشکیان را تنفیذ و ایشان را بهعنوان رئیس جمهور اسلامی ایران منصوب کردند. شهیدشان بود. شهید رئیسی با تلاش بیوقفهی خود در خدمت و با سر دست گرفتن ارزشها و آرمانهای انقلاب اسلامی در گفتار و رفتار خود تراز و نصاب جدیدی برای تصدی مسئولیت در جمهوری اسلامی رقم زد و نویدبخش این حقیقت شد که مسیر روشن انقلاب اسلامی در گام دوم انقلاب با کد مطلب: 6218 - تاریخ انتشار: 18:37 - 1403/05/09 19 - اسرائیل به روایت اسرائیلیها رهبر انقلاب اسلامی ۱۴ خرداد ۱۴۰۳ در مراسم سی و پنجمین سالگرد ارتحال حضرت امام خمینی (ره) در بخشی از سخنانشان به تحولات نوار غزه، جنایات رژیم صهیونیستی و ناکامی این رژیم در دستیابی به اهداف خود اشاره کردند. ایشان درباره شکست رژیم صهیونیستی در طوفان الاقصی و وضعیت آشفته این رژیم در درون، فرمودند: «همهی تحلیلگران غربی اعم از اروپایی، آمریکایی و حتی وابستگان به خود رژیم صهیونیستی معتقدند که در این عملیات رژیم صهیونیستی با همهی تظاهر و یال و کوپال از گروه معدود مقاومت شکست سختی خورده است. آنها میگویند، رژیم صهیونیستی هشت ماه بعد از طوفان الاقصی با این همه تلاش به هیچ کدام از هدفهای حداقلی خود هم نرسید.» ۱۴۰۳/۰۳/۱۴ تداوم جنگ و جنایت در غزه، تلاش برای «دستاوردسازی» و فرار از تبعات شکست سخت و آشکار است که میتواند به قدرت و عمر سیاسی نخستوزیر رژیم صهیونیستی پایان دهد.
تا کنون مقامات نظامی زیادی به خاطر همین ناکامیهای دامنهدار مقابل جبهه مقاومت ناگزیر به کنارهگیری کد مطلب: 6113 - تاریخ انتشار: 15:57 - 1403/04/25 20 - خادمان ملت حضرت آیتالله خامنهای: «این حادثهی ناگوار در اثنای یک تلاش خدمترسانی اتفاق افتاد.» ۱۴۰۳/۰۲/۳۱ «خادمان ملّت» به مناسبت پیام تسلیت رهبر انقلاب درپی شهادت رئیسجمهور اسلامی ایران، حجتالاسلام والمسلمین سیدابراهیم رئیسی، حجتالاسلام والمسلمین سیّدمحمدعلی آلهاشم نماینده ولیفقیه در استان آذربایجان شرقی، دکتر حسین امیرعبداللهیان وزیر امور کد مطلب: 6009 - تاریخ انتشار: 13:08 - 1403/04/08 |