تعداد نتایج: ۱۵ | عبارت جستجو: خواص |
مروری بر اندیشههای امام خمینی در مورد فلسطین 1 - فلسطین همیشه برای امام مسئله بود حضرت آیتالله خامنهای در دیداری با سران و کارگزاران جمهوری اسلامی با تأکید بر این مسئله میفرمایند: «امام بزرگوار ما، حقیقت مسئله را خوب شناخته و دیده بود. از شروع این نهضت از سال ۱۳۴۱ آن وقتی که هنوز در ایران مسئله فلسطین حتّی در بین خواص هم منتشر نشده بود، حرف امام این بود که در مقابل سلطه اسرائیل باید همه احساس خطر کنند؛ همه باید بایستند و مقابله کنند. بعد هم همین راه را ادامه داد و این یکی از شعارهای بزرگ آن مرد الهی و آسمانی بود. یک مسئله کاملاً اسلامی و انسانی برای انقلابیون و شخصیتهای مشهور انقلاب اسلامی از ابتدای آغاز اشغالگری صهیونیستها بوده است. یکی از اصول امام خمینی رحمهالله در مسئله فلسطین، داشتن نگاهی مستمر به این مسئله از ابتدای آغاز دوران مبارزاتیشان علیه رژیم کد مطلب: 5959 - تاریخ انتشار: 20:46 - 1403/03/30 بیانات در دیدار فرماندهان نیروی هوایی و پدافند هوایی ارتش 2 - انتخابات پرشور برای ایرانِ امن و مقتدر رهبر انقلاب در دیدار فرماندهان نیروی هوایی ارتش بر نقش شتابدهنده خواص در انتخابات تأکید کردند است که ما به آن میگوییم «خواص»؛ خواصّ جامعه. «خواص» یعنی چه؟ «خواص» یعنی مثلاً آدمهای نامونشاندار، آدمهای باسواد و دانشمند؟ نه، «خواص» به این معنا نیست. «خواص» یعنی آن مجموعهی انسانهایی که در کار خود، با فکر و با شناخت و با تشخیص عمل کد مطلب: 5532 - تاریخ انتشار: 20:20 - 1402/11/16 یادداشت؛ 3 - خواص جامعه شخصیت هایی مثل حمزه تربیت کنند رهبر معظم انقلاب اسلامی ضمن سفارش به مشخص کردن عناصر تشکیلدهنده شخصیت حضرت حمزه (ع)، تربیت اشخاصی همچون حمزه و چنین شخصیت هایی را موجب نجات جامعه در مواقع حساس دانست. یاد بگیریم.
اگر خواص جامعه همت کنند برای تولید یک چنین شخصیت هایی، هر یک از اینها خواهند توانست جامعه را در مواقع حساس نجات بدهد؛ واقعا اینگونه است. ما اکتفا نکنیم به همین که حالا کسانی را تربیت کنیم، یا موعظه کنیم که باری به هرجهت، یک چیزی را قبول کد مطلب: 4858 - تاریخ انتشار: 10:21 - 1402/02/18 یادداشت؛ 4 - خواص جامعه شخصیت هایی مثل حمزه تربیت کنند رهبر معظم انقلاب اسلامی ضمن سفارش به مشخص کردن عناصر تشکیلدهنده شخصیت حضرت حمزه (ع)، تربیت اشخاصی همچون حمزه و چنین شخصیت هایی را موجب نجات جامعه در مواقع حساس دانست. یاد بگیریم.
اگر خواص جامعه همت کنند برای تولید یک چنین شخصیت هایی، هر یک از اینها خواهند توانست جامعه را در مواقع حساس نجات بدهد؛ واقعا اینگونه است. ما اکتفا نکنیم به همین که حالا کسانی را تربیت کنیم، یا موعظه کنیم که باری به هرجهت، یک چیزی را قبول کد مطلب: 4855 - تاریخ انتشار: 10:12 - 1402/02/18 5 - نقش آیتالله خامنهای در احیای عزاداری فاطمیه/ دعای خاص رهبر انقلاب در این ایام مجالس عزاداری فاطمیه قبل از انقلاب رونق چندانی نداشت و محدود میان خواص و در برخی شهرها برگزار میشد اما بعد از انقلاب، با توجه ویژه آیتالله خامنهای رونق گرفت و در سالهای اخیر بسیاری از هیأتها در فاطمیه مجلس عزا برپا میکنند. رونق نداشت و تنها میان خواص بود. در رونق گرفتن مجالس مرتبط با حضرت زهرا (س) مقام معظم رهبری بسیار اثرگذار بودند که درهمین راستا نیز مجلس تصمیم گرفت تا سالروز شهادت ایشان به روایت ۹۵ روز را تعطیل اعلام کند.
رونق اشعار فاطمی بعد از انقلاب اسلامی
محمد زمانی با بیان اینکه کد مطلب: 4049 - تاریخ انتشار: 19:35 - 1401/09/14 6 - پای درس آقا | وظیفه خواص هنگام حمله دشمن به جمهوری اسلامی چیست؟ حضرت آیتاللهالعظمی خامنهای میفرمایند: وقتی در داخل محیط فتنه، کسانی با زبانشان صریحاً اسلام و شعارهای نظام جمهوری اسلامی را نفی میکنند، وقتی این پدیده در جامعه ظاهر شد، انتظار از خواص این است که مرزشان را مشخص کنند؛ موضعشان را مشخص کنند. جمهوری اسلامی هجوم آوردند خواص جامعه موضع خود را روشن کنند
وقتی در داخل محیط فتنه، کسانی با زبانشان صریحاً اسلام و شعارهای نظام جمهوری اسلامی را نفی میکنند، با عملشان هم جمهوریت و یک انتخابات را زیر سؤال میبرند، وقتی این پدیده در جامعه ظاهر شد، انتظار از خواص این کد مطلب: 3948 - تاریخ انتشار: 22:53 - 1401/09/06 یادداشت 7 - درک ترفندهای دشمن در این روزها با خواندن تاریخ میسر میشود وقایع این روزها تیغ دو لبهای است که برای دشمن بازی برد برد است! برای درک ترفندهای دشمن در این روزها، باید تاریخ خواند! نفوذی تأثیرگذاری بر روی خواص جامعه است تا تحتتأثیر فضای فریب ایجادشده، همان کاری را انجام دهد که دشمن میتواند از آن نهایت بهره را ببرد.
نفوذ در همه ردهها از اهداف سرویسهای بیگانه و متخاصم است. موفقیت نفوذی به میزان همگرایی او با جامعه هدف است؛ در کد مطلب: 3888 - تاریخ انتشار: 21:26 - 1401/09/01 8 - پای درس آقا| وقتی به جمهوری اسلامی هجوم آوردند، خواص جامعه موضع خود را روشن کنند حضرت آیتاللهالعظمی خامنهای میفرمایند: وقتی در داخل محیط فتنه، کسانی با زبانشان صریحاً اسلام و شعارهای نظام جمهوری اسلامی را نفی میکنند، وقتی این پدیده در جامعه ظاهر شد، انتظار از خواص این است که مرزشان را مشخص کنند؛ موضعشان را مشخص کنند. جمهوری اسلامی هجوم آوردند خواص جامعه موضع خود را روشن کنند
وقتی در داخل محیط فتنه، کسانی با زبانشان صریحاً اسلام و شعارهای نظام جمهوری اسلامی را نفی میکنند، با عملشان هم جمهوریت و یک انتخابات را زیر سؤال میبرند، وقتی این پدیده در جامعه ظاهر شد، انتظار از خواص این کد مطلب: 3803 - تاریخ انتشار: 19:30 - 1401/08/23 9 -
آیا سحر و جادو در عصر ما وجود دارد؟
استفاده از خواص فیزیکی و شیمیائی اجسام و استفاده از خواب مغناطیسی، هیپنوتیزم و تله پاتی به خودی خود اشکال ندارد؛ اما اگر از آنها برای فریب مردم استفاده شود از مصادیق سحر خواهد بود همان طور که ساحران گذشته از جمله در زمان حضرت موسی(ع) از این امور استفاده میکردند. همچنین با توجه به قدرت فراوان نیروی اراده انسان در پرتو ریاضت، اگر برای تهذیب نفس باشد مشروع است والا نامشروع و مخرّب است. از سِحرها با استفاده از خواص شیمیائی و فیزیکی برای اغفال مردم سادهلوح انجام میشود و فقهای اسلام، یادگرفتن و انجام آن را حرام دانستهاند؛ به فرمودهی امام علی(ع) چنین کسی، کافر شده و رابطهاش با خدا قطع میشود.
پاسخ تفصیلی:
در اینکه «سِحر» چیست کد مطلب: 3634 - تاریخ انتشار: 16:45 - 1401/08/08 10 - امراض را از خود دور کنیم! (حدیث روز) علی علیه السلام:
«مَنِ افتَتَحَ طَعامَهُ بِمِلحٍ دُفِعَ عَنهُ اثنانِ وسَبعونَ داءً» .
«هر کس غذایش را با نمک آغاز کند، هفتاد و دو درد و مرض از او دور مى شود» .
الجعفریّات : ص کد مطلب: 2959 - تاریخ انتشار: 09:42 - 1401/05/23 11 - مناظره گوهرها؛ مفصلترین مناظره منثور فارسی در گنجینة نسخ خطی فارسی، کتب زیادی در موضوع کانی شناسی وجود دارند که اغلب با نام «جواهر نامه» یا «معرفهالجواهر» به موضوعِ معرفی گوهرها، شرح صفات، انواع، معادن، عیوب، روش نگهداری، خواص طبی و قیمت آنها و حتی شناخت برخی سنگهای کم ارزش، فلزات و گاه عطریات و... پرداختهاند. «در لغت، با یکدیگر حجتآوردن باشد و دراصطلاح آن است که شاعر از زبان هریک از آن دو چیز یا زیادت که با یکدیگر در مقام مناظرهاند، سخنی چند بگوید و صفاتی که متضمن بر تفضیل یکی و تحقیر دیگری باشد برشمارد» (واعظ کاشفی، 1369: 37). مناظره شیوهای برای اقناع مخاطب کد مطلب: 2390 - تاریخ انتشار: 15:51 - 1401/03/03 12 - پای درس آقا| با اتکا به خدا شکستناپذیر میشوید حضرت آقا میفرمایند: یکی از خواص اتکا به خدا این است که چون متّکی به خدا، متّکی به قدرت لایزال، متّکی به نعمت بیزوال هستید، در شما امید به وجود میآید، امید رشد میکند، دل شما روشن میشود به نور امید.
به گزارش خبرنگار حوزه اندیشه خبرگزاری فارس، آنچه در ادامه میخوانید سخنان رهبر معظم انقلاب در مورد اهمیت توکل و جایگاه آن برای انسان موحد است.
اتکا به خدا دلرا به نور امید روشن میکند
شماها اغلب جوانید، دلهایتان پاک است، روحهایتان کد مطلب: 2299 - تاریخ انتشار: 11:57 - 1401/02/06 حجت الاسلام طباطبایی مطرح کرد؛ 13 - چرا کوفیان علی (ع) را تنها گذاشتند؟ یک پژوهشگر نهج البلاغه گفت: مردم زمان امام علی، تربیت شده نظام علوی نبودند علاوه براینکه خواصی که میتوانستند بر مردم اثرگذار باشند هم حضور نداشتند و به شهادت رسیده بودند. نبودند نکته دوم اینکه، خواصی که میتوانند بر مردم اثرگذار باشند هم حضور نداشتند و به شهادت رسیده بودند. گروه رزمنده اصلی هم که یا مخالف حضرت بودند یا کنار رفته بودند در چنین شرایطی طبیعی است که واقعه شهادت حضرت رخ دهد و اگر هم حضرت به شهادت نمیرسید، معاویه باز کد مطلب: 2235 - تاریخ انتشار: 18:09 - 1401/02/03 در دیدار اعضای همایش بینالمللی حضرت حمزه سیّدالشّهدا (ع)مطرح شد؛ 14 -
تاکید رهبر انقلاب بر پرداخت هنری زندگی صحابه مهم پیامبر (ص) / خواصّ جامعه برای تولید چنین شخصیّتهایی همّت کنند
بیانات رهبر انقلاب اسلامی در دیدار دستاندکاران همایش حضرت حمزه (علیهالسلام) که در تاریخ ۵ بهمن ۱۴۰۰ برگزار شده بود، صبح امروز (پنجشنبه) در محل برگزاری این همایش در قم منتشر شد. یاد بگیریم.
و اگر خواصّ جامعه همّت کنند برای تولید یک چنین شخصیّتهایی، هر یک از اینها خواهد توانست جامعه را در مواقع حسّاس نجات بدهد؛ واقعاً این جوری است. ما اکتفا نکنیم به همین که حالا کسانی را تربیت کنیم، یا موعظه کنیم، یا از این کارها، که حالا بالاخره کد مطلب: 1738 - تاریخ انتشار: 10:40 - 1400/11/14 آئین معرفی درسنامه غناء و موسیقی - قم 15 - آیت الله اراکی: مسئلهغناء ازپایههای فقهفرهنگاست حجتالاسلام والمسلمین محسن اراکی نیز به تبیین جایگاه و اهمیت مبحث «غناء» در ساختار فقه نظام اسلامی پرداخته و مبحث غناء را ذیل «فقه فرهنگ» دانسته، بیان داشت: فرهنگ آن چیزیست که هویت جامعه را میسازد. یکی از خواص فقه ما اینست که علمِ هویتسازی در همه ساحتهای فردی و اجتماع است. ولیّ جامعه، هویت را از طریق عمل به فقه و در چارچوب فقه ارائه میکند و یکی از مهمترین بخش های فقه ما «فقه فرهنگ» است که پایهی هویت انسانی است. جامعه را میسازد. یکی از خواص فقه ما اینست که علمِ هویتسازی در همه ساحتهای فردی و اجتماع است. ولیّ جامعه، هویت را از طریق عمل به فقه و در چارچوب فقه ارائه میکند و یکی از مهمترین بخش های فقه ما «فقه فرهنگ» است که پایهی هویت انسانی است.
حجتالاسلام والمسلمین کد مطلب: 821 - تاریخ انتشار: 22:29 - 1400/02/13 |