تعداد نتایج: ۴۳۸ | عبارت جستجو: زمان |
1 - اصحاب آخرالزمانی سیدالشهداء حضرت آیتالله خامنهای: «یاد شهیدان گرانقدر حوادث اخیر را گرامی میدارم؛ سرداران شهید، دانشمندان شهید که حقّاً و انصافاً ارزشمند بودند برای جمهوری اسلامی و خدمت کردند و امروز در پیشگاه پروردگار، پاداش خدمات برجستهی خودشان را دریافت میکنند انشاءالله.» ۱۴۰۴/۰۴/۰۵ کد مطلب: 7985 - تاریخ انتشار: 22:21 - 1404/04/07 2 - دست پلید و خونآلود رژیم صهیونی حضرت آیتالله خامنهای: «رژیم صهیونی در سحرگاه امروز، دست پلید و خونآلود خود را به جنایتی در کشور عزیزمان گشود و ذات خبیث خود را، با زدن مراکز مسکونی بیش از گذشته آشکار کرد.» ۱۴۰۴/۰۳/۲۳ کد مطلب: 7941 - تاریخ انتشار: 16:10 - 1404/03/29 3 - خط حزبالله ۴۹۸ | اصحاب آخرالزمانی سیدالشهدا... و نود و هشتمین شماره هفتهنامه «خط حزبالله» با روایتی با عنوان «اصحاب آخرالزّمانی سیّدالشّهدا...» منتشر شد.
سرمقاله خط حزبالله، ضمن تحلیل اهداف رژیم جنایتکار صهیونی از حمله به نقاط مختلف کشور و شهادت جمعی از فرماندهان، کد مطلب: 7930 - تاریخ انتشار: 20:00 - 1404/03/27 4 - دست قدرتمند نیروهای مسلح جمهوری اسلامی حضرت آیتالله خامنهای در پیام به ملت بزرگ ایران در پی جنایت سحرگاه امروز رژیم صهیونیستی علیه کشور عزیزمان: «دست قدرتمند نیروی مسلح جمهوری اسلامی او را رها نخواهد کرد باذنالله.» ۱۴۰۴/۰۳/۲۳ کد مطلب: 7919 - تاریخ انتشار: 18:05 - 1404/03/25 5 - رژیم صهیونی باید منتظر مجازاتی سخت باشد در پی جنایت سحرگاه امروز رژیم صهیونیستی علیه کشور عزیزمان، حضرت آیتالله خامنهای رهبر معظم انقلاب اسلامی خطاب به ملت بزرگ ایران پیامی صادر کردند. کد مطلب: 7910 - تاریخ انتشار: 13:39 - 1404/03/23 6 - «روحالله» کتاب «روحالله» بیش از آنکه راوی «زندگی» امام رحمهالله باشد، حکایتگر «زمانه» اوست. گزارشهایی پرجزئیات از اوضاع اجتماعی و سیاسی کشور، حدفاصل تولد تا درگذشت امام، در حدود نیمی از کتاب پررنگ است و به چشم میآید. امام باشد، حکایتگر «زمانه» اوست. گزارشهایی پرجزئیات از اوضاع اجتماعی و سیاسی کشور، حدفاصل تولد تا درگذشت امام، در حدود نیمی از کتاب پررنگ است و به چشم میآید. برای مثال، فصل چهارم کتاب با توصیفی از ازدحام مردم برای شرکت در مراسم تشییع پیکر آیتالله بروجردی کد مطلب: 7816 - تاریخ انتشار: 17:30 - 1404/03/05 گفتوگو با حجتالاسلام والمسلمین علیاکبر سیفی مازندرانی، استاد درس خارج حوزه علمیه قم 7 - افق مطلوب حوزه، تربیت فقیهان انقلابی و مجتهدان زمانآگاه است در پیام حضرت آیتالله خامنهای به همایش بینالمللی یکصدمین سالگشت بازتأسیس حوزهی علمیهی قم، آمده است: «برنامههای درسی حوزه به گونهای نوشته شود که فقه روشنبین و پاسخگو و بهروز، و البتّه فنّی و متّکی به شیوهی اجتهادی، همراه با فلسفهی روشن و دارای امتداد اجتماعی و صاحبنظر در شاکلهی زندگی جامعه، در کنار دانش کلام رسا و استوار و دارای قدرت اقناع، به وسیلهی استادان ماهر تدریس شود و این هر سه در پرتو فهم قرآن و درسهای تفسیر، جلا و نورانیّت و عمق یابد.» ۱۴۰۴/۰۲/۱۷ به دلیل دشواری متن است. در زمان سابق نیز همین متون و حتی سختتر از این متون، قبل از اصول فقه بوده است؛ مانند «معالم» که بهمراتب سختتر از اصول فقه است.
اما نقص در شیوه تحصیل. روحیه مدرکگرایی و بسنده کردن به امتحان، سبب میشود طلاب، چند شب قبل از کد مطلب: 7799 - تاریخ انتشار: 21:13 - 1404/03/01 8 - فردوسی حکیم حضرت آیتالله خامنهای: «فردوسی، حکیم ابوالقاسم فردوسی است. به یک آدم داستانسرا، اگر صرفاً داستانسرا و حماسهسرا باشد، حکیم نمیگویند. این «حکیم» را هم ما نگفتیم؛ صاحبان فکر و اندیشه در طول زمان او را حکیم نامیدند. شاهنامهی فردوسی پر از حکمت است. او انسانی بوده از معارف ناب دینی از معارف ناب دینی.» ۱۳۹۰/۰۵/۲۴ رهبر انقلاب که در این فیلم مشاهده میکنید:
این شعرِ معروفِ «توانا بود هر که دانا بود» حرف درستی است. «توانا بود هر که دانا بود»؛ دانش برای یک کشور توانایی میآورد، اقتدار میآورد.» ۱۴۰۰/۱۱/۲۸
یک نکتهای وجود دارد در مورد شعر فارسی و آن اینکه جزو کد مطلب: 7766 - تاریخ انتشار: 20:30 - 1404/02/26 9 - «پنجره»ای به دیدار دستاندرکاران حج «پنجره» متفاوتی به دیدار مسئولان بعثه مقام معظم رهبری و سازمان حج و زیارت و جمعی از کارگزاران حج و زائران بیتالله الحرام کشورمان با رهبر انقلاب کد مطلب: 7713 - تاریخ انتشار: 20:28 - 1404/02/15 10 - دیدار کارگزاران حج در آستانه برگزاری کنگره عظیم حج ابراهیمی، مسئولان بعثه مقام معظم رهبری و سازمان حج و زیارت و جمعی از کارگزاران حج و زائران بیتالله الحرام کشورمان، صبح امروز (یکشنبه) با حضور در حسینیه امام خمینی(ره) با حضرت آیتالله خامنهای رهبر انقلاب اسلامی دیدار کردند. کد مطلب: 7709 - تاریخ انتشار: 13:42 - 1404/02/14 به بهانه سالگرد درگذشت هنرمند طنز پرداز و مبتکر کیومرث صابریِ فومنی 11 - گلآقای مردم ایران مراقب باشید شادی در مردم با لودگی و ابتذال و بیبندوباری همراه نشود، از این طریق به مردم شادی داده نشود. همهجور میشود به مردم شادی داد، از نوع صحیح آن شادی داده شود. گاهی اوقات یک لطیفه یا یک تعبیرِ بجا، مخاطب را شاد و خوشحال میکند. گاهی هم ممکن است یک آدم لوده با ده جور ادا درآوردن، نتواند آنطور شادی را ایجاد کند. شادی کردن و شادی دادن به مردم، بهمعنای لودگی نیست. طنز فاخر و برجسته، یکی از هنرهاست. طنز، هنر خیلی بزرگی است. بنده با مرحوم صابری شوخی میکردم و میگفتم طنازها! طنازهای واقعی را تقویت کنید، پرورش دهید و کمک کنید تا طنز بیاورند. طنز، یعنی مطلب مهمِ جدی که با زبان شوخی بیان میشود، محتوا و معنایی در آن هست، منتها به زبان شوخی.
این سخنان را حضرت آیتالله خامنهای در یازدهم آذر ماه ۱۳۸۳ در دیدار با مسئولان سازمان صداوسیما بیان کردهاند. ۱۱ اردیبهشت ۱۳۸۳ سالروز درگذشت هنرمند طنزپرداز و مبتکر، کیومرث صابری (گلآقا) است جامعه ارائه داد.(۲)
زمانی طول کشید تا معلوم شود نویسنده این ستون، کیومرث صابری فومنی، چهره برجسته طنز مطبوعاتی ایران است. فعالیتهای فرهنگی و ادبی او از قبل انقلاب در مجله طنز مصور توفیق، آغاز شده بود. توفیق اغلب از کاریکاتور، شعر، نثر و داستان برای بیان انتقادات کد مطلب: 7698 - تاریخ انتشار: 22:04 - 1404/02/12 12 - خط حزبالله ۴۹۴ | «نهجالبلاغه» و نسبت آن با زمانه ما و جایگاه این کتاب در زمانه ما پرداخته است.
خط حزبالله از «تجلیل رهبر معظم انقلاب از برنامههای قرآنی ماه مبارک رمضان» در پایان مجلس عزاداری سالروز شهادت حضرت امام جعفر صادق علیهالسلام که در آن «جمعی از فعالان قرآنی و دستاندرکاران کد مطلب: 7665 - تاریخ انتشار: 18:17 - 1404/02/05 13 - چرا گلستان و بوستان بخوانیم؟ سعدی بزرگ در گلستان، گذشته از فحوای کلی و مضامین عام که معارف دینی و مبانی عقیدتی و بنیانهای معرفتی است، در بسیاری موارد عیناً مضامین سخنان رسول خدا را تبدیل به شعر کرده است، از جمله این ابیات مشهور که تا سازمان ملل هم رسیده و در ایام فراگیری بلای کرونا، با اجرای درخشانی از ایران و گروه همنوازان از دهها کشور، هزاران هزار بار شنیده شده است: "بنی آدم اعضای یک پیکرند که در آفرینش ز یک گوهرند" سعدیآفرین باشد.»
زمانی که پنج سال پیش مسابقه حفظ گلستان سعدی را برای ترویج سعدیخوانی با عنوان «جایزه گلستان» آغاز کردم، ابتدای ماه مبارک رمضان بود و مقرر شد که شرکتکنندگان در مسابقه، فرصت شبهای ماه مبارک رمضان را به حفظ دیباچه گلستان اختصاص کد مطلب: 7648 - تاریخ انتشار: 22:05 - 1404/02/01 14 - راه روشن مدیران کتاب «نهج البلاغه (راه روشن مدیران)» با ارائه چارچوبی جامع و کاربردی برای مدیریت، همگان را دعوت میکند تا با بازنگری در ارزشهای بنیادین و در نظر گرفتن اصول اخلاقی، به سوی مدیریتی نوین و موفق حرکت کنند. این اثر همواره برای کسانی که به دنبال ایجاد تعادل میان ارزشهای دینی و نیازهای مدیریتی هستند، منبعی الهامبخش به شمار خواهد رفت و راهگشای راههای نوین برای تحول در سازمانها محسوب میشود نوع مخاطب و زمانهی تشکیل این جلسات، باعث شده است که معظمله گزینشهای خاصی از کتاب نهجالبلاغه انجام دهند و از این حیث این مجموعه میتواند نصحیت نامهای برای عموم کارگزاران و مدیران نظام اسلامی باشد. البته این نکته مانع از استفادهی دیگر کد مطلب: 7645 - تاریخ انتشار: 20:05 - 1404/01/31 15 - مثبت ۱۰۰ ثانیه | صهیونیستها و آرزوی باز شدن پایشان به ایران شد.
دشت قزوین در آن زمان بزرگترین قرارداد کشاورزی اسرائیل با یک کشور خارجی و از آن مهمتر مقدمهای بود برای به رسمیت شناخته شدن اسرائیل از سوی یکی از کشورهای بزرگ مسلمانِ غیرعرب منطقه!
دیماه ۱۳۴۴ یکی از اعضای هیئت اسرائیل به کارمند سیاسی سفارت آمریکا در کد مطلب: 7595 - تاریخ انتشار: 20:50 - 1404/01/20 گفتوگو با رئیس سابق سازمان منابع طبیعی و آبخیزداری 16 - نقش کاشت یک میلیارد درخت در ارتقاء زیستبوم کشور رهبر انقلاب، در روز پانزدهم اسفندماه سال گذشته مصادف با روز درختکاری، طبق روال هرساله، سه اصله نهال را غرس کردند و در ادامه نکاتی چند پیرامون این مسئلهی مهم بیان داشتند. ایشان با تأکید بر لزوم جدّی گرفتن «نهضت ملّی درختکاری» که در دورهی ریاست جمهوری شهید رئیسی آغاز شد، فرمودند: «این نهضت ملّی درختکاری را که سال گذشته اعلام شد و شنیدم بحمدالله خوب پیش رفته، جدّی بگیرید و دنبال کنید. اینکه در دولت شهید رئیسی گفته شد در طول چهار سال یک میلیارد درخت کاشته بشود، معلوم شد که عملی است و میتواند انجام بگیرد؛ به شرطی که همه همّت کنند و دستگاههای مربوط دولتی هم به مردم کمک کنند در اینکه این کار را انجام بدهند؛ چه با تبیین، چه با کمکهای عملی و کمکهای اداری و امثال اینها.» ۱۴۰۳/۱۲/۱۵ در دیداری که با پرسنل سازمان منابع طبیعی داشتند، بیانات ارزشمندی دراینباره مطرح کردند. انصافاً باید بگویم که رهنمودهای ایشان، چه در آن سخنرانی و چه در مناسبتهایی مانند هفتهی منابع طبیعی و روز درختکاری، همواره نشاندهندهی درک عمیق و دقیق ایشان از کد مطلب: 7571 - تاریخ انتشار: 22:59 - 1404/01/14 17 - اقامه نماز عید فطر همزمان با اقامهی نماز باشکوه عید سعید فطر در سراسر کشور، هزاران نفر از مردم مؤمن تهران، صبح امروز نماز عید فطر را به امامت رهبر انقلاب اسلامی در مصلای امام خمینی (ره) اقامه کردند. کد مطلب: 7558 - تاریخ انتشار: 19:43 - 1404/01/11 گفتوگو با مترجم رمان «خار و میخک» 18 - تار قصه و پود جریانهای فلسطینی در یک کتاب شهید یحیی سنوار صرفاً یک مجاهد یا رزمنده میدان جنگ نبود. بعد از شهادت اسماعیل هنیه و همزمان با انتخاب او بهعنوان رهبر جنبش مقاومت اسلامی فلسطین(حماس) «خار و میخک» مورد توجه افکار عمومی قرار گرفت. رمانی که فرمانده شهید فلسطینی در روزهای اسارت در زندانهای رژیم صهیونی نوشته بود. در ادامه همین فرایند بود که بعضی ناشران ایرانی شروع به ترجمه این کتاب کردند. هرچند انتشارشان به شهادت سنوار رسید. شهادت حماسی سنوار این کتاب را دوباره بر سر زبانها انداخت. خانم کمری از مترجمانی است که ترجمهاش کمی پیش از شهادت یحیی سنوار آماده انتشار شده بود. جریانهای فکری مختلف آن زمان محسوب میشود. یک بخش از داستان متعلق به اتفاقات مختلف و جر و بحثهایی است که میان این اشخاص رخ میدهد. بحث و جدلهایی که پیش میآید، بهنوعی نماد سرگذشت آن جریانهاست. نویسنده از هرکدام از این آدمها به عنوان یک نماد استفاده کد مطلب: 7554 - تاریخ انتشار: 22:02 - 1404/01/10 19 - منشور حکومت علوی همزمان با فرا رسیدن شبهای قدر و ایام شهادت حضرت علی علیه السلام رسانه در یادداشتی به معرفی و بررسی کتاب منشور حکومت علوی پرداخته است. این کتاب شامل شرح هفت خطبه از نهجالبلاغه است که توسط حضرت آیتالله خامنهای در سالهای ۱۳۵۲ و ۱۳۵۳ ایراد شده است. توسط انتشارات انقلاب اسلامی راهی بازار نشر شده است.
آزاده جهاناحمدی مواضع و مواقع با استناد به زمانه امام و با توجه به نگاه امیرالمومنین به تحلیل و تفسیر شرایط میپردازند. تاکنون از بیانات تفسیری رهبر انقلاب بر کلمات نهجالبلاغه چهار جلد منتشر گردیده است. کتابهای منشور حکومت علوی، راه روشن مدیران، نبوتها، گنجینه بیپایان عناوین کد مطلب: 7549 - تاریخ انتشار: 18:58 - 1404/01/09 گفتوگو با حجّتالاسلام والمسلمین سعید جوادیآملی 20 - سخنان رهبر انقلاب افق جدیدی در معرفی تفسیر تسنیم باز کرد حضرت آیتالله خامنهای در دیدار دستاندرکاران برگزاری همایش بینالمللی تفسیر تسنیم فرمودند: «راجع به آیتالله آقای جوادی، به نظر من حوزه واقعاً وامدار ایشان است؛ ایشان کار بزرگی انجام دادند. اینکه انسان از یک جای کوچکی شروع کند تفسیر قرآن را و چهل سال آن را ادامه بدهد، این کار آسانی نیست؛ یعنی انسان وقتی فکر کند، خواهد دید کار خیلی بزرگی است استقامت بر این کار، خسته نشدن در این کار، تردید پیدا نکردن در ادامهی این کار، بلکه شاید ــ من البتّه توفیق پیدا نکردم این را نگاه کنم بفهمم ــ احتمالاً شوق و ذوق مفسّر محترم نسبت به آیات در گذشت زمان بیشتر هم شده باشد؛ احتمالاً باید اینجور باشد.» ۱۴۰۳/۱۲/۰۴ اندیشههای اسلامی شدند. زمانی که به حوزهی علمیه آمل وارد شدند، تقریباً ۱۳ سال داشتند یعنی بعد از اتمام کلاس ششم ابتدایی، به حوزه رفتند. در دوران سخت رضاشاهی و برخورد با دین و دیانت و فرهنگ، ایشان دوران دشواری را سپری کردند.
اما وقتی وارد حوزه شدند، با شخصیتهای طراز کد مطلب: 7456 - تاریخ انتشار: 20:54 - 1403/12/21 |