تعداد نتایج: ۱۰ | عبارت جستجو: هویت ملی |
1 - مو به مو بنیانگذار معمولا شخصیتی کاریزماتیک و فراتر از ساختارهای رسمی است، و مردم نگران آن هستند که جانشین او از قدرت معنوی یا تدبیری مشابه برخوردار نباشد و نتواند ثبات، انسجام و جهتدهی را حفظ و فعالیت دشمنان داخلی و خارجی را کنترل نماید و در نهایت اقتصاد، سیاست یا هویت ملی به اضطرابی اجتماعی منتهی شود. در این میان آنچه تعیین میکند آیا این گذار به ثبات و تقویت میانجامد یا به انحراف و فروپاشی، میزان آمادگی یک نظام و مشروعیت جانشین و شفافیت در تداوم راه است. در نهایت اقتصاد، سیاست یا هویت ملی به اضطرابی اجتماعی منتهی شود. در این میان آنچه تعیین میکند آیا این گذار به ثبات و تقویت میانجامد یا به انحراف و فروپاشی، میزان آمادگی یک نظام و مشروعیت جانشین و شفافیت در تداوم راه است.
انقلاب اسلامی ایران نیز از این قاعده استثناء کد مطلب: 7885 - تاریخ انتشار: 17:58 - 1404/03/18 دیدگاه حضرت آیتالله خامنهای درباره سعدی شیرازی 2 - سعدی؛ حافظ هویت ملی و دینی ایران که از زبان فارسی به عنوان هویت ملی و دینی حفاظت میکند. «واقعاً این یک هنر است که انسان هم درست حرف بزند، هم بعد از هفتصد سال، وقتى که غزلش را و گلستانش را و بوستانش را میخوانید، بفهمید؛ شما هیچ مشکلى ندارید. خیلى عجیب است! حافظ هم همینجور!... باید این جورى حرف زد. این کد مطلب: 7647 - تاریخ انتشار: 21:55 - 1404/02/01 3 - قیام مردمی حضرت آیتالله خامنهای: «کجای دنیا چنین چیزی وجود دارد؟ بعد از چهل و چند سال از پیروزی انقلاب، روز پیروزی انقلاب را آحاد مردم ــ نه نیروهای مسلّح، نه مسئولین، [بلکه] تودهی مردم، آحاد مردم، بدنهی ملّت ــ اینجور گرامی بدارند و با این حجم عظیم وارد میدان بشوند؛ و ۴۶ سال با همهی مشکلاتی که وجود دارد ــ مردم مشکلاتی دارند، توقّعاتی دارند، توقّعات بهحقّی دارند ــ امّا اینها مانع نمیشود از اینکه از انقلابشان دفاع کنند. معنای این چیست؟ معنایش این است که تهدید نرمافزاری دشمن هم تا امروز در این کشور و در این ملّت کارساز نبوده.» ۱۴۰۳/۱۱/۲۹ رهبر انقلاب که در این فیلم مشاهده میکنید:
تبریک عرض میکنم بیستودوّم بهمن را. بیستودوّم بهمن هم حقیقتاً برای ملّت ما، برای تاریخ ما، یک عید بزرگ است... و این بیستودوّم بهمن اخیر یکی از برجستهترین جشنهای انقلاب بود؛ یکی از مهمترینها بود. مردم در واقع کد مطلب: 7357 - تاریخ انتشار: 18:02 - 1403/12/01 بررسی سه مرحله استعمار در گفتوگو با دکتر موسی نجفی 4 - تخریب هویت، از غارت منابع بدتر است حضرت آیتالله خامنهای در نهم بهمن سال ۱۴۰۳ در دیدار مسئولان نظام و سفرای کشورهای اسلامی به مناسبت سالروز مبعث پیامبر اکرم صلّی الله علیه و آله و سلّم، سه مرحلهی استعمار را غارت منابع، غارت فرهنگ و تخریب هویت ملی و بومی کشورها داستند و افزودند: «ما امروز دچار هر سه مرحلهی استعماریم. امروز هم دستگاههای قدرت زورمند شیطانی عالم، هم به منابع طبیعی کشورها و ملّتها چشم دارند و نظر سوء دارند، هم به فرهنگ اصیل آنها، هم به هویّت ملّی و اسلامی آنها نظر دارند و درصدد تخریب اینها، درصدد تصرّف اینها هستند.» را از کتاب «صلحی که همه صلحها را بر باد داد» شروع کنیم. چند سال قبل متنی از شما منتشر شد که در یکی از دیدارهای خصوصی، رهبر انقلاب به این کتاب اشاره کرده بودند.
در یکی از دیدارهای خصوصی که با ایشان داشتیم، کتاب را معرفی کردند. به من گفتند چرا شما این کتاب را کد مطلب: 7286 - تاریخ انتشار: 22:28 - 1403/11/17 فتگویی تفصیلی با دکتر سیدمناف هاشمی، دبیرکل کمیته ملی المپیک جمهوری اسلامی ایران 5 - از ورزشکار هم باید مثل یک سرباز حمایت کرد جمعی از مدالآوران، ورزشکاران، مربیان و دستاندرکاران کاروان ورزشی ایران بعد از حضور در رقابتهای المپیک و پارالمپیک ۲۰۲۴ پاریس سهشنبه ۲۷ شهریور با حضرت آیتالله خامنهای دیدار کردند. رهبر معظم انقلاب اسلامی در این دیدار ضمن تبریک و تشکر از اعضای کاروان ورزشی ایران بهدلیل شاد کردن دل مردم به تشریح بعضی موارد از جمله ارتباط ورزش قهرمانی با هویت ملی و وظایف مدیریت ورزش کشور در جهت حمایت از ورزشکاران برای اعتلای کمی و کیفی این موفقیتها پرداختند. ورزش قهرمانی فقط ورزش نیست، بلکه با هویّت ملّی و امید ملّی ارتباط وثیقی پیدا میکند موضوعی که البته در دیدار اخیر ورزشکاران المپیک و پارالمپیک هم به آن اشاره شده؛ این نگاه چقدر در مدیریّت ورزش و حتی خود ورزشکارها مورد توجه است؟
من فکر میکنم که ما، در گذشته، به کد مطلب: 6545 - تاریخ انتشار: 16:57 - 1403/07/02 ایرانستیزان؛ مرزهای شرافت، انسانیت و هویت ملی را در انتخابات شکستند 6 - دشمنان صندوق رأی؛ از جکیگور تا لندن «جکیگور» را شنیدهای؟ روستایی است در گوشهی جنوب شرقی کشور؛ از شرق تا مرز پاکستان فاصلهی چندانی ندارد و از جنوب تا سواحل مکران و دریای عمان. از صبح علیالطّلوع روز جمعه همه پای کار بودند تا اهالی جکیگور هم بیایند و رأیشان را بدهند. آنها هم در تعیین کد مطلب: 6036 - تاریخ انتشار: 17:35 - 1403/04/13 7 - وزیر ارشاد: همگرایی قومیتهای مختلف در ایران یک مسأله تاریخی است وزیر ارشاد با بیان اینکه در برخی کشورها هویت ملی به شکل موزائیکی است و تلاش میکنند اقوام مختلفشان را در کنار هم بگذارند و به زور پروپاگاندای سیاسی آن را جا بیندازند، گفت: در ایران همگرایی قومیتهای مختلف یک مسأله تاریخی است. ادامه داد: در برخی کشورها هویت ملی به شکل موزائیکی است و تلاش میکنند اقوام مختلفشان را در کنار هم بگذارند و به زور تبلیغات و پروپاگاندای سیاسی آن را جا بیندازند. در برخی مناطق پیرامونی ما این موضوع دیده میشود. در ایران خوشبختانه نیازی به این نداریم؛ فقط کافی است که کد مطلب: 3564 - تاریخ انتشار: 16:20 - 1401/07/23 8 - «سلام فرمانده» از مظاهر دفاع از هویت دینی ماست دبیر شورای فرهنگ عمومی کشور گفت: هویت ملی ما به شدت مورد هجمه قرار گرفته و اتفاقاتی مثل سلام فرمانده مظاهر دفاع از همین هویت دینی است. فرهنگ عمومی کشور گفت: این هویت ملی ما به شدت مورد هجمه قرار گرفته است و اتفاقاتی مثل سلام فرمانده مظاهر دفاع از همین هویت دینی است. هویت ایرانی و اسلامی ما ۱۴۰۰ سال است با هم گره خوردهاند.
امامی یادآور شد: از دوره پهلوی و امروز هم تلاش زیادی میشود که هویت ایرانی ما از کد مطلب: 2728 - تاریخ انتشار: 17:16 - 1401/05/04 به قلم استاد محمد امین ریاحی 9 - پیوند هویت ملی و شاهنامه فردوسی استاد محمدامینِ ریاحی (زادهٔ ۱۱ خرداد ۱۳۰۲ – درگذشتهٔ ۲۵ اردیبهشت ۱۳۸۸) ادیب، تاریخنگار، و شخصیت فرهنگی معاصر ایرانی، پدیدآورندهٔ آثار پژوهشی در زمینهٔ فرهنگ ایرانی، ادبیات فارسی، فردوسی و شاهنامه، حافظ، و تاریخ ایران است. کتاب «سرچشمههای فردوسیشناسی» و «فردوسی، اندیشه و شعر» یکی از بهترین منابع فردوسیشناسی در ایران و جهان به شمار میرود.
با شاهنامهٔ خود مفهوم ایران را مشخص کرد و احساس ایرانی بودن را در دلهای ایرانیان جان تازهای بخشید. وقتی میگوید «عجم زنده کردم بدین پارسی»، ارزش کار و رسالت تاریخی خود را درست دریافته و بیان کرده است. او جامعه و زبان و فرهنگ بیمار ایران را با شاهنامهٔ کد مطلب: 1064 - تاریخ انتشار: 15:48 - 1400/06/15 بیانات مقام معظم رهبری درباب جایگاه زبان فارسی 10 - زبان فارسی یک زبان زنده، شیرین، گسترده و برخوردار از خصوصیات برجسته زبانشناسی زبان فارسی یکی از کهنترین زبانهای زنده دنیا، زبان ارتباط فرهنگی و تمدنی ایرانیان با تعدادی از همسایگان امروزی است. زبانی که به فرموده مقم معظم رهبری پرظرفیت، شیرین، رسا و زیبا که توانسته بخش عظیمی از مناطق جغرافیایی جهان را تحت تسلط و سیطره معنوی خود درآورد، با نفوذ معنوی، کارآیی، شیوایی و قدرت بلاغت خود در دل ملتها جا باز کند و برای آنان فرهنگ، دین، معرفت و تمدن به ارمغان آورد.
رهبر معظم انقلاب اسلامی زبان فارسی را یکی از ارکان هویت ملی میدانند که بهترین حامل و رسانه برای معارف، افکار، نوآوری و تمدن عمیق اسلامی محسوب میشود و بر این اساس وظیفه ما در قبال زبان فارسی بسیار سنگین است.
ایشان بارها متذکر شدهاند ارتباط و تبادل فرهنگها با یکدیگر برای ملتهای صاحب فرهنگ، بسیار ارزشمند و گرانبهاست و این همه ایجاب میکند که فارسیزبانان و همه کسانی که ارزش و اهمیت تاریخی و فرهنگی زبان فارسی را میدانند، برای ترویج و گسترش آن تلاش کنند.
در ادامه مطلب قصد داریم برخی از رهنمودهای ایشان، طی سالهای متمادی را یادآوری کنیم، بلکه توجهی به این مهم حاصل شود.
فارسی یک زبان زنده، شیرین، گسترده و برخوردار از خصوصیات برجسته زبانشناسی است که هیچ محدودیتی ندارد و تمامی مفاهیم مهم، ظریف، دقیق و جدید را میتوان با آن بیان کرد. زبان فارسی کد مطلب: 1002 - تاریخ انتشار: 17:52 - 1400/05/16 |