- ب ب +

گفت‌وگو با آقای هادی حکیمیان نویسنده کتاب «روح‌الله»

با گذشت بیش از چهار دهه از پیروزی انقلاب اسلامی، بازخوانی سیره و شخصیت حضرت امام خمینی رحمه‌الله همچنان یکی از ضرورت‌های فرهنگی و اجتماعی کشور است. حضرت آیت‌الله خامنه‌ای رهبر معظم انقلاب اسلامی سال گذشته در جریان بازدید از نمایشگاه کتاب تهران،‌ ضمن اشاره به نیاز جوانان به خواندن کتاب و معرّفی شخصیّت‌‌ها و خلأ موجود در این مسأله فرمودند «امام یک شخصیّت برجسته‌ی کم‌نظیر در تاریخ است؛ ما درباره‌ی امام چقدر کتاب نوشته‌ایم؟ چه نوشته‌ایم؟ اینها خیلی مهم است. این کارها باید انجام بگیرد. ۱۴۰۳/۲/۲۴»

از این روی و با نزدیک شدن به سالگرد ارتحال امام راحل عظیم‌الشأن، دفتر حفظ و نشر آثار رهبر معظم انقلاب اسلامی قصد دارد تا چهارمین پاسداشت هنر و ادبیات انقلاب اسلامی را به بازخوانی سیره و شخصیت امام خمینی اختصاص دهد و در جریان این رویداد، تقریظ حضرت آیت‌الله خامنه‌ای بر کتاب «روح‌الله» را منتشر کند.

https://farsi.khamenei.ir/themes/fa_def/images/home/rect-1-n.gif کتاب «روح‌الله» روایت مستندی از زندگی حضرت امام خمینی است که آقای هادی حکیمیان، آن را در قالب داستان‌واره و به‌صورت مستند به رشته‌ی تحریری در آورده است.

آقای حکیمیان نویسنده‌ای اهل یزد است که تاریخ خوانده و در ‌گفت‌وگو با بخش «کتاب» رسانه KHAMENEI.IR به ایده‌ی تألیف این کتاب و امتیازات آن اشاره میکند و میگوید وقتی در تحقیقات تاریخی خود به سندی از توصیه امام خمینی به روحانیون یزد درباره انتخابات دوره‌ی هفدهم در سال ۱۳۳۱ شمسی برخورد کرده، جرقه‌ی اولیه‌ی نوشتن کتاب در ذهنش ایجاد میشود؛ در حالی که تا آن زمان نمی‌دانسته که امام  -برخلاف تصور رایج که گویی فعالیت‌های سیاسی ایشان از سال ۴۱ شروع شده- در سال ۳۱ چنین ورودی در سیاست دارند. این اتفاق پیشران انگیزشی آقای حکیمیان برای تکمیل تحقیقات خود بوده است. از طرف دیگر وقتی در ابتدای دهه ۹۰، رهبر معظم انقلاب به خطر و انحراف جریان «تحریف امام» می‌پردازند، حکیمیان عزم خود را برای نگارش یک اثر مستند برای نشان‌دادن چهره واقعی حضرت امام خمینی رحمه‌الله به کار می‌بندد.